Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Barete led fake?

bobo123

Postări Recomandate

Salut.

Ca tot este zi de odihna o sa deschid acest topic in care sa dezbatem problema baretelor led care par a fi contrafacute si metoda gasita pt a inlatura efectul nedorit aparut dupa inlocuirea lor.

Am schimbat la Samsung seria H barete led( 32" si 40") si am obtinut un efect deranjant ca si cum lumina este mai puternica si nu este dispersata uniform pe tot ecranul.

Am intalnit asta doar la Samsung seria H si cateva chinezisme gen Starlight, Nei,Vortex.

Baretele au fost cumparate de la surse de incredere si nu au fost probleme la alte modele tv.

O sa revin si cu o rezolvare gasita de mine dar vreau sa stiu daca si dvs ati intampinat aceasta problema.

Pun o poza cu un tv chinezesc la care efectul nu este asa deranjant dar la Samsung seria H chiar era destul de suparator.

20230122_172008.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• bobo123

2

• stefank

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mentionez ca daca reduc curentul prin leduri tot se vede deranjant.

Eu la Samsung seria H mai pun o folie dispersoare intre sau peste cele existente deja si ies aproape perfect.

La chinezisme nu m_am complicat, nici nu mai am folii recuperate.

Astept si alte pareri sau cazuri intalnite de dvs.

Multumesc Iulian .

Link spre comentariu

unele chinezarii de 32" au doar un plastic dispersor ( nu mai au cele doua folii subtiri , doar cel gros mat ) si probabil din cauza asta se vede aura ledurilor

Link spre comentariu
Acum 2 ore, stefank a spus:

unele chinezarii de 32" au doar un plastic dispersor ( nu mai au cele doua folii subtiri , doar cel gros mat ) si probabil din cauza asta se vede aura ledurilor

asa e la samsung 32t  dar nu e gros deloc,e sub 2 mm ca grosime

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări