Paccalot54 Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Bună seara. Mulțumesc că m-ați acceptat în acest frumos forum. Numele meu este Fulvio și vă scriu din Italia. Sunt un fost reparator pensionar. Caut o componentă, aș dori să știu pe ce subforum pot face cererea. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Spuneţi ce componentă căutaţi, aici e locul....dar va trebui ulterior să modific titlul topicului, pentru că va fi indexat de Google. Link spre comentariu
Paccalot54 Postat Ianuarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Bună seara. Caut această bară LED LBM236M1304-BM-2, montată pe un televizor Philips 24PHT4031/12, speram ca vreun coleg să aibă una sau să îmi indice un furnizor, poate în România. Vă mulțumesc. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Puteţi pune o poză cu bareta ? Şi nişte dimensiuni, ca lungimea totală, distanţa între leduri. Ar ajuta mult la identificare. Poza o puteţi încărca (upload) pe un site de găzduire foto. De exemplu https://imgur.com/upload După ce apare poza pe acel site, daţi click dreapta pe imaginea ei şi selectaţi ,,Copy Image,, apoi reveniţi pe Elforum şi în postarea de pe topic, daţi click şi selectaţi ,,Paste,,. Imaginea va apărea pe forum direct, fără a mai fi nevoie ca cineva să deschidă manual link-ul ei... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Am găsit despre ce e vorba.Acum să vedem dacă există şi pe la noi....În Italia nu aţi găsit ? https://www.shopjimmy.com/vizio-lbm236m1304-bm-2-replacement-led-strip-bar/ Link spre comentariu
Paccalot54 Postat Ianuarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Bună seara. Eu îl găsisem în Italia, folosit, dar era mai defect decât al meu și l-am returnat. Se pare că este foarte greu de găsit, din păcate. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Cred că s-ar putea găsi (şi adapta) totuşi ceva asemănător, fiind un backlight ,,edge,, respectiv un simplu şir de leduri, fără lentile de dispersie.Eu am adaptat la un tv cu iluminat CCFL defect o bandă de leduri autoadezivă, cu 120 leduri pe metru. A trebuit să mai fac un mic montaj cu care să alimentez în curent constant banda.O schemă cu LM317 comandată în pinul ,,Adjust,, prin optocuplor de pinul On/Off. Contactaţi-l prin WhatsApp pe domnul Bădilă, am cumpărat de la dânsul de multe ori barete, poate vă indică un posibil substituent.0749020202 Link spre comentariu
Paccalot54 Postat Ianuarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Vă mulțumesc, voi încerca să-l contactez pe domnul Bădilă. Noapte bună. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum