Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LED LG model 65UN71003LB diferenţe de culoare pe ecran

BigGeo

Postări Recomandate

"De fapt, am luat panelul de la cel vechi si l.am pus la tv.ul nou, cu precizarea ca cel vechi "vedea" la fel cum "vede" in prezent."

De aici, eu inteleg ca ai ramas cu ""oala" cu folie si benzi led" originale.

Nu ti-ar fi mai simplu sa testezi pe acestea (baretele LED vechi) si sa vezi exact daca sunt alb clar sau unele au si anumita tenta de culoare?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BigGeo

11

• iuliantv

5

• validae

3

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

privit dintr.o parte e normal sa fie diferente,e greu de spus ,din prima poza s,ar merge pe defect de display,dar doar un depanator ce.l priveste in fatå poate elucida cauza

Link spre comentariu

Foarte posibil sa fie de la ventuze cauza, a folosit ventuze prea mari si cu vid prea mare, lasal asa sa mearga poate isi revine , daca nusi revine asta e , alta data sa folosesti ventuze mai mici cum sunt aceste , se folosesc mai multe pt display mai mare cum este acesta

https://zutech.ro/accesorii-tablete-si-smartphones/1249-ventuza-pentru-reparatie-smartphone-bst-z068.html?gclid=CjwKCAiAleOeBhBdEiwAfgmXf1UI6gh57sSu7bFqS5dU2K84zt9rUY8AREr82DPx6husEGEEiyqbNhoC8eAQAvD_BwE

Eu de astea folosesc cu doua am scos display de 48 cu succes, si atentie pe timpul operatiei nu se lasa ventuzele cu vid, se deconecteaza ca sa nu afecteze display, la tine cred ca ai tinut ventuzele pe tot parcursul operatiei pana l ai pus la loc

nu fac reclama, multumesc pt intelegere

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
5 hours ago, Florinel TV said:

Foarte posibil sa fie de la ventuze cauza, a folosit ventuze prea mari si cu vid prea mare, lasal asa sa mearga poate isi revine , daca nusi revine asta e , alta data sa folosesti ventuze mai mici cum sunt aceste , se folosesc mai multe pt display mai mare cum este acesta

https://zutech.ro/accesorii-tablete-si-smartphones/1249-ventuza-pentru-reparatie-smartphone-bst-z068.html?gclid=CjwKCAiAleOeBhBdEiwAfgmXf1UI6gh57sSu7bFqS5dU2K84zt9rUY8AREr82DPx6husEGEEiyqbNhoC8eAQAvD_BwE

Eu de astea folosesc cu doua am scos display de 48 cu succes, si atentie pe timpul operatiei nu se lasa ventuzele cu vid, se deconecteaza ca sa nu afecteze display, la tine cred ca ai tinut ventuzele pe tot parcursul operatiei pana l ai pus la loc

nu fac reclama, multumesc pt intelegere

am avut pregatit terenul inainte, gen asa: https://s.go.ro/wf8vuko8

operatia de mutare a durat circa 10-20 secunde, iar ventuzele au stat lipite cam 1-2 minute (inainte si pana l-am asezat la colturi)

cred ca o sa il las asa pana se strica de tot.

va multumesc inca odata pentru toate sfaturile.. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări