Ciupanezu89 Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Salut dragi colegi. Intampin o problema cu un samsung UE28H4000AW. Brusc ramase fara luminozitate. Am cumparat baretele led, noi, le-am schimbat si intensitatea parca tot numai este asa puternica. Backlight-ul este la maxim. Ce pot controla/schimba ca sa isi revina luminozitatea ca la inceput? In poza este asa cum se vede acum dupa schimbarea baretelor led. 70% mai bine. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 (editat) dupå cate tin eu minte au pe sursa un semireglabil acoperit cu silicon,de acolo se poate ridica sau scadea curentul pe leduri,dar e bine oare sa ridicati curentul? nu v.or deceda mai repede daca tot nu santeti multumit,puteti jongla cu alte valori ale semireglabilului sau a rezistentelor legate de acesta, Editat Ianuarie 20, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Ori nu a pus barete exact , ori baretele sunt stifturi, altfel nu se explica, cum cu originalele vedea bine si cu acestea sunt mai slabe Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 sant si ,,stifturi,, mai bune ca originalele dar in mare parte stifturile sant proaste,originale ? de unde la un pret decent,sa nu mai spun ca lg ,samsung,philips tpv,, au printre cele mai proaste barete Link spre comentariu
Ciupanezu89 Postat Ianuarie 20, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Le-am achizitionat din acelasi loc, din care am cumparat pentru alte 5 samsunguri. Incerc sa masor valorile pe barete si ridic voltajul cate putin. Din cate stiu ledurile sunt de 3v. Link spre comentariu
Ciupanezu89 Postat Ianuarie 20, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 56 minutes ago, Florinel TV said: Ori nu a pus barete exact , ori baretele sunt stifturi, altfel nu se explica, cum cu originalele vedea bine si cu acestea sunt mai slabe Cele originale deodata, s-au dus. Luminozitatea s-a redus la aproape minim, dar se puteau distinge imaginile. Baretele noi sunt montate corespunzator. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 9 ore, Ciupanezu89 a spus: Baretele noi sunt montate corespunzator. Eu nu am spus ca nu sunt montate corect, eu am spus ca nu sa pus acelasi cod de barete Link spre comentariu
Ciupanezu89 Postat Ianuarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 (editat) Va las poza cu placa... nu are zona incercuita de dvs. Vad ca acum are o flickarire luminozitatea.. este sesizabila. Editat Ianuarie 22, 2023 de Ciupanezu89 Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 (editat) se pare ca foloseste alta sursa,trebuie vazut ce controler are,sau puteti incerca marirea valorii condesatorului maro din partea dreapta sus ,,caramica,, Editat Ianuarie 22, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Ciupanezu89 Postat Ianuarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Bun, nu sunt electronist, ma puteti ajuta dvs ? Eu sunt din Bucuresti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum