Alex33 Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Buna ziua! As dori sa achizitionez un radio modern cu aspect retro. Uitandu-ma pe diferite siteuri dupa variante de astfel de radiouri am vazut ca nu exista radouri moderne care sa aiba si replica pentru ochi magic. Am gasit un video pe youtube unde este prezentata o replica moderna pentru ochi magic (link mai jos), dar probabil aceasta este o solutie pentru inlocuirea lampilor care nu se mai gasesc. Eu as dori, daca tehnic se poate, o astfel de solutie sa fie atasata la un radio modern cu aspect retro. Si desigur, contra cost, daca s-ar incumeta cineva sa incerce cu tot ce presupune (partea electronica si modificarea carcasei etc.) ? Daca exista ceva asemanator cu ceea ce imi doresc va rog sa imi aratati, deoarece eu nu am gasit. Rog moderatorii daca nu am postat in sectiunea corecta sa mute topicul. Multumesc! Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Se poate lua semanal de la detector sau RAA cu care sa ataci grila ochiului magic. Treaba e ce polaritate si ce nivel iti furnizeaza un aparat facut pe CI sau tranzistori. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 15 ore, Alex33 a spus: Eu as dori, daca tehnic se poate, o astfel de solutie sa fie atasata la un radio modern cu aspect retro. Si desigur, contra cost, daca s-ar incumeta cineva sa incerce cu tot ce presupune (partea electronica si modificarea carcasei etc.) ? E doar o părere...cred ca cel mai comod si convenabil financiar (nu mai pomenim de aspect) ar fi să cumperi un radio vechi cu ochi magic, și mai ușor îl modernizezi pe ala, cu extensie gama uus, poate un cititor de card si ce mai poftesti, decât un radio kitsch la care sa-i montezi o lampa cu tot ce presupune in jurul ei ca să o faci sa meargă. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 https://electroagenda.com/en/magic-eye-emulation-with-arduino/ Ca sa fie modern totul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum