Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comparatie multimetre

Marian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sunt utile la egalizat baterii LFP, nu neaparat in valoare absoluta, mai mult comparativ.

referitor la clestii de curent 100Ae relativ putin, la un sistem solar de 400kwp sunt 300-400 A pe faza.

Am un analizor de la uni-t cu clesti de pana la 1000A, intial am crezut ca forta  cu care campul magnetic atrage miezul clestelui e foarte mare, credeam ca nu o sa pot sa-l mai deschid, dar miezul nu e din fier siliciu, e un alt aliaj cu permeabilitate mai mica.

Instrumentul s-a dovedit util pentru a remedia o problema de factor de putere la o instalatie cu putere autorizata de 1MVA.

Editat de ionut120v
Link spre comentariu
La 02.05.2024 la 9:43, victor_cj a spus:

Pe cei care testează echipamente de precizie, cum ar fi sursele de tensiune referință LTZ1000ACH, ADR1000...

Le ''testeaza'' ca sa ce??? Sint testate de fabrica! 

Fitze de Buftea, la utilizatori casnici sau mici ateliere semiamatoricesti! Faptul ca cineva regleaza curentul de repaus la un amplificator cu un aparat ce are 5 zecimale dupa virgula, nu inseamna ca face o reparatie mai buna decit cel care regleaza acelas curent cu un 830! Sigur ca in laboratoarele metrologice sau chiar in industrie, de la un anumit nivel in sus, sint necesare si sint folosite asemenea aparate! dar am eu o senzatie ca sint foarte putini spre deloc printre noi, cei care lucreaza la firme de acest fel! iar acelea sint aparatele firmei, nu ale utilizatorilor.

Link spre comentariu
Citat

dar am eu o senzatie ca sint foarte putini spre deloc printre noi, cei care lucreaza la firme de acest fel!

Doar o senzatie...eronata!

Citat

iar acelea sint aparatele firmei, nu ale utilizatorilor.

Partial...Keythley nu-ti permiti, dar un Gossen Metrawatt mai amerge pentru acasa.😄

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări