overdrive Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Doresc ajutor in lipirea led-uri smd pe suport de aluminiu.Daca nu este locul potrivit,rog mutarea lui... Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Mai concret se poate? Ceva poze? Oricum va trebui preheather. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Si oricum daca vrei si suport practic nu doar teoretic atunci trebuie sa specifici si orasul/locatia. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Orasul/locatia nu cred ca mai conteaza in ziua de azi, exista firme de curierat destule daca vrea sa faca altcineva treaba. Daca vrei sa lipesti singur trebuie preheater. Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 19, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Scuze,orasul Bucuresti.O sa fac o galerie foto. Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 31, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Ma intereseaza din Bucuresti... Link spre comentariu
overdrive Postat Februarie 1, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2023 Sunt ceva foto pe Imgur...Daca este cineva din Bucuresti care poate face asta as fi bucuros sa il recomand prietenilor mei. https://imgur.com/a/N4Wsss8 Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 La 19.01.2023 la 11:48, sesebe a spus: Si oricum daca vrei si suport practic nu doar teoretic atunci trebuie sa specifici si orasul/locatia. Era must-have intr-o vreme,dar vad ca nu se mai respecta.. Unii sunt mai egali decat altii!! Ontopic Ledurile cred ca vor fi lipite pe un cablaj care ...acel cablaj va avea suport din aluminiu pentru disiparea caldurii.. Lipirea unor leduri pe aluminiu..n-are logica decat ca obiect de design,nu ca leduri functionale!! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Ce se vede acolo par a fi ceva leduri de semnalizare auto sau display grafic.Nu cred să poată lipi cineva la noi aşa ceva, dublu placat pe substrat de aluminiu.Tehnologia necesară nu cred că-i la îndemâna unei firme mici.Acolo e lucrare chinezească.. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 (editat) Exista pcb-uri pe substrat din aluminiu, oricine poate comanda asa ceva daca doreste. Una din aplicatiile posibile este chiar in cazul de fata. Trebuia comandata tot in China inclusiv asamblarea, de fapt nici acum nu e timpul trecut, dar la costuri mai mari. Editat Februarie 13, 2023 de modoran Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Omul vrea să i se lipească leduri pe o placă existentă dublu placată pe substrat Al, nu să comande PCB-uri....e o mare diferenţă.Dacă era vorba de a lipi leduri SMD pe o regletă de aluminiu, era floare la ureche.Aici dacă încălzeşti ledurile de pe o parte, pică şi integratele din partea cealaltă.. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Nu stiu daca pica integratele de pe parte cealalta, exista o anumita forta ce le tine pe loc, desi aliajul este topit. Daca nu, atunci se poate folosi aliaj cu bismut pentru leduri la 138C, fata de 220 cat are aliajul lead free existent pe spate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum