alex26 Postat Februarie 22 Autor Partajează Postat Februarie 22 De dimineata am primit asta. Legat de plata transportului nu cred ca l am platit pentru ca la plasarea comenzii acesta s-a scazut , deci microscopul era 2700 lei iar transportul 500, si am platit doar 2700. O sa dau o fuga pana la vama din oras sa vorbesc acolo cu ei, desi eu am imputernicit DHL sa se ocupe de vamuire. Am si primit de la ei ca > Completarea formularului de vamuire a fost inregistrata si apoi ca > DHL plateste datoria vamala in numele dvs Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 22 Partajează Postat Februarie 22 S-a scazut TVA-ul din pret, nu transportul. Nu trebuia sa comanzi din China daca nu stii cum functioneaza. Link spre comentariu
roadrunner Postat Februarie 22 Partajează Postat Februarie 22 (editat) Daca transportul nu e platit DHL nu ridica pachetul (decat in cazul cand esti firma si ai un cont cu ei - deci nu e cazul tau) deci sigur transportul e platit deja. Dovada platii o faci in functie de metoda ta de plata - card/cont bancar. Dovada platii e necesara pentru cei de la vama ca sa poata determina daca valoarea din factura coincide cu plata (deci nu s-a subdeclarat pentru evitarea taxelor) RR Editat Februarie 22 de roadrunner Link spre comentariu
alex26 Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 Azi a ajuns coletul din China. Am platit doar tva ul de 19% si comisionul dhl pentru formalitatile de vama. Vama e 0 pentru microscoape. Deci am platit in plus fata de pretul microscopului 654 lei. Va multumesc mult. Per total sunt foarte multumit in primul ramd ca nu am platit si transportul acesta fiind scazut de Chinez. Link spre comentariu
eltranzistore Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Gasesti la aliexpress , cu hdmi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum