Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare microscop

alex26

Postări Recomandate

De dimineata am primit asta.3MwIo5t.jpeg

Legat de plata transportului nu cred ca l am platit pentru ca la plasarea comenzii acesta s-a scazut , deci microscopul era 2700 lei iar transportul 500, si am platit doar 2700. O sa dau o fuga pana la vama din oras sa vorbesc acolo cu ei, desi eu am imputernicit DHL sa se ocupe de vamuire. Am si primit de la ei ca > Completarea formularului de vamuire a fost inregistrata si apoi ca > DHL plateste datoria vamala in numele dvs

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

15

• modoran

7

• Stefan

5

• sesebe

4

Top autori în acest subiect

Daca transportul nu e platit DHL nu ridica pachetul (decat in cazul cand esti firma si ai un cont cu ei - deci nu e cazul tau) 

deci sigur transportul e platit deja.

Dovada platii o faci in functie de metoda ta de plata - card/cont bancar. Dovada platii e necesara pentru cei de la vama ca sa poata determina daca valoarea din factura coincide cu plata (deci nu s-a subdeclarat pentru evitarea taxelor)

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Azi a ajuns coletul din China. Am

platit doar tva ul de 19% si comisionul dhl pentru formalitatile de vama. Vama e 0 pentru microscoape. Deci am platit in plus fata de pretul microscopului 654 lei.

Va multumesc mult. Per total sunt foarte multumit in primul ramd ca nu am

platit si transportul acesta fiind scazut de Chinez.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări