Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursă K7200 30V 5A

XAN77

Postări Recomandate

Vând ce se vede în foto. Preț 350 lei, plata înainte în cont, transport inclus cu poșta română.

Doar traful cu montajul sursei sunt peste 350 lei.

Este o sursă neterminată în sensul că:

-nu am mai decupat placa spate și nu am pus un conector de cablu de rețea. Am ambele plăci fața și spatele noi.

-nu am făcut legăturile la voltampermetru și termometru, sunt mudule china probate și funcționale, am făcut doar legături de probă, în aer, a voltampermetrului.

Am făcut legăturile între traf, punte redresoare, placa de bază și cei 2 tranzistori.

Transformatorul, care îl puteți vedea după cod la TME de unde l-am cumpărat, e de 30V 5,3A și i-am zgâriat o spiră unde am scos o priză de la aproximativ jumatea tensiunii de unde am alimentat voltampermetrul. Priza e folosită și de sursă pentru că comută un releul.

Sursa e perfect funcțională dar nu mai am timp de ea. 

Montajul este cumpărat de aici de pe forum, are 2 pcb-uri separat pentru câte 3 tranzistori și vine cu 5 tranzistori cu 5 rezistențe de emitor. Pe acel radiator tip tunel cu ventilator am pus eu doar 2 tranzistori pe o parte și puntea redresoare pe cealaltă parte.

Fața este printată 3D din 2 buc deoarece lungimea depășea capacitatea imprimantei. Dar includ și capacele originale ale cutiei.

https://postimg.cc/gallery/8WY3wkg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

7

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări