Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led TCL

codrut

Postări Recomandate

model:32ds520

mb:TPD.NT72563.PB773

display:LVW320NEAL   CJ9W12 V1 08 -32P6000-LPE001A

t-con:ST3151A05-8-XC-3

Are cineva un soft?

Tv-ul vine de la alt service ,unde c red ca a incercat o resoftare fara succes.

Acum tv-ul are led-ul alb aprins tot timpul ,dar nu face nimic,lipsa imagine, sunet, backlight.

Tensiunile sunt prezente.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• Winstar

4

• Florinel TV

3

• YsD_SoRyN

2

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...

Salut colegi,

Intreb despre acelasi tv doar cu st.by aprins  adica 

model:32DS520F, mb:TPD.NT72563.PB773, display:LVW320NEAL cu V8-N663T01-LF 1V 187 008639  daca  introduc V8-N563T01-LF1V126 il stric definitiv sau il pot recupera daca nu se potriveste ?  

Link spre comentariu
Acum 11 minute, YsD_SoRyN a spus:

Salut colegi,

Intreb despre acelasi tv doar cu st.by aprins  adica 

model:32DS520F, mb:TPD.NT72563.PB773, display:LVW320NEAL cu V8-N663T01-LF 1V 187 008639  daca  introduc V8-N563T01-LF1V126 il stric definitiv sau il pot recupera daca nu se potriveste ?  

teoretic nu,dupa cum spune altcineva ,are acelasi tv si versiune de soft ca cea pe care vre.ti sa o instaati dv V8-N563T01- ce e dupa e actualizari pana la LF1V237

https://www.avforums.com/threads/tcl-tvs-software-firmware-downloads.2291848/

Link spre comentariu

il scrii degeaba cu programatorul,e junk,mai mult ca sigur nu mai are viata e plin de sectoare inaccesibile,cel putin asa am patit eu cu ultimile 3 buc ,si la citire si la scriere erorri ,,fara numar,,

pe placa functionala totul a mers ca uns,conectare instant,citire...

schimbi emmc ,nu.i convine clientului fara netflix,fara ci+

Link spre comentariu

Un coleg nu a putut învia unul cu jtag ca dadea erori și la înviat cu rt

Schimbi emmc nou salvezi dumpul din ala vechi îl scri în emmc nou și apoi update de pe usb și gata sunt toate cheile la locul lor

Link spre comentariu

nu am incercat cu rt,am crezut ca dumpul e mai mare de 4gb,si nu am mai stat sa vad ce scrie pe emmc,aveam 2 placi identice,una defecta si una functionala,dupa ce am dat citire cu easy-jtag ,am vazut ca e dump de 3.7gb deci emmc 4gb

i am continuat cu easy-jtag,deoarece nu vad sa nu mearga ok pe placi identice

oricum nici rt.ul nu face minuni,poate sare sau izoleaza acele sectoare,dar tv.ul nu va merge mult,si nu faci decat sa muncesti de 2 ori pentru aceeasi suma

de schimbat emmc.uri ,eu unul nu am rabdare si nici timp,prefer sa fac altceva decat sa.mi stric ochi pe un junk de tv,plus ca la mine nu e pretul final,si s.ar ajunge la pret final de mai pui 1 leu si i.ti iei tv nou

ma refer la cele tv china 24-43 inch,la un sony ,philips,...poate e mai mult pana la pretul final

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Acum 41 minute, Winstar a spus:

Salutare!

Am si eu acest model de TV la reparat. Aceeasi manifestare are.

As dori un soft pentru stick USB, daca aveti. Mentionez ca nu am programator pentru eMMC.

toti visam la soft usb

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări