Blacksmith Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Vreau sa cumpar ceva de la firma asta: https://www.avnet.com/ Stiti cumva daca or fi seriosi ? Ca nu am auzit de ea si nu vrea sa mai patesc ca data trecuta... Ati cumparat vreodata de la ei ? Cum o fi cu transportul ? Ca vad ca sint din America... Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Sigur sunt serioși dar trebuie sa dai comanda pe firmă + ce implica importul. Cel puțin așa era la Avnet înainte, nu știu dacă pe EMEA îți vând direct din comunitate. Nu ai găsit la farnell? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 12, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Din pacate s-a spulberat magia... Mi-am facut cont la ei si vad ca pot sa selectez si Romania ca tara de destinatie, dar transportul e 38$, exact cat face piesa care imi trebuie. Si mai sint si tot felul de taxe... Nu am gasit la Farnell... Nu mai exista nicaieri in lumea asta, decat la cateva firme de la care nu se poate cumpara. Parca e o conspiratie, n-am vazut asa ceva. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Ce ai căutat ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 12, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 (editat) Este o intrebare grea asta... Pentru ca nu stiu cum e mai bine sa fac, sa spun... sau sa nu spun. Pentru ca daca spun, poate ma ajutati sa o gasesc (desi nu cred ca a mai ramas vreun loc unde sa nu caut), dar poate cineva care citeste pe aici o ia inaintea mea... Ca asa mi-au facut si inainte. Am discutat o luna la proiectul meu de la alimentatoare despre ea, iar cei care citeau din umbra au golit tot stocul de la TME... si eu am rams ca prostul. Acum sa faca bine sa-mi dea si mie o bucata, ca n-o crapa pamanul... E vorba despre convertorul asta: SD-100A-12 MEAN WELL - Convertor: DC/DC Editat Ianuarie 12, 2023 de Blacksmith Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 https://ro.farnell.com/mean-well/sd-100a-12/dc-dc-converter-12v-8-5a/dp/2816139 Dar prețul e pe masura. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 12, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Eu cum naiba nu am gasit-o, ca m-am uitat si eu la Farnell... Poate au aprovizionat acum de curand, ca nu am mai verificat de vreo saptamana. Dar pretul ala e... exagerat de mare. Initial era 220 lei. Nu prea imi vine sa dau aproape dublu... Am mai dat niste email-uri, sa vedem... Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Fa un calcul exact daca chiar ai nevoie de 100W, fratiorul lui mai mic la 50W e in stock pe TME https://www.tme.eu/ro/details/sd-50a-12/convertoare-dc-dc/mean-well/. Daca nu ala de 100W s-ar putea sa fie pe mouser de pe la jumatatea lui februarie ( si peste 2010 transportul e gratuit). Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 12, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 E si asta o idee... in caz ca n-o sa pot face rost de varianta de 100W... Nu cred ca e nevoie chiar de 100W. In mod sigur nu se ajunge acolo. Dar am zis sa aiba de unde sa traga, sa lucreze lejer... E buna si ideea cu Mouser. Sper insa sa nu fie toate deja comandate de pe acum... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 (editat) Acum 14 ore, Bandi Szasz a spus: mouser Stii cumva daca se mai platesc si alte taxe in afara de pretul pe care mi-l afiseaza pe site ? Ca nu am mai comandat de mult la ei, nu mai stiu cum e... Pot sa comand de 210 lei ca sa beneficiez de transport gratuit, dar alte taxe mai sint ? Si il primesc acasa prin curier ? Editat Ianuarie 13, 2023 de Blacksmith Link spre comentariu
Iomis Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 (editat) Salutari, La toate preturile adaugati TVA 19%. Inclusiv la cei 210 lei... Altceva nimic. De altfel, veti vedea in cosul final. Vine prin curier (UPS), cu awb, acasa. Cam 5 zile lucratoare. Din care Texas - Paris 24h... Toate bune. Editat Ianuarie 13, 2023 de Iomis Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Salut ! Dar Mouser astia nu au reprezentanta in Cehia ? Ca vad ca zice ceva de Cehia pe site-ul lor in Romana... Link spre comentariu
Iomis Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Ca TME in Timisoara, presupun. Depozitul e-n SUA. Link spre comentariu
ionut120v Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Cu Mouser am avut experienta chiar mai buna decat cu TME destule lucruri sunt mai ieftine acolo, in plus sunt foarte multe. Are reprezentanta in Cehia nu platesti taxa vamala import EU. Majoritea distribuitorilor au retele de depozite in mai multe locatii, de obicei spune locatia din care se trimite. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 La mouser nu platesti tu nimic separat, ca au firma inregistrata in Romania ce vireaza TVA si taxe vamale statului roman, livreaza DDP, adica expeditorul plateste tot, nu-i ca la chinezi. Bineinteles ca iti factureaza in momentul comenzii toate taxele, apoi le platesc ei, dar tot din banii tai. Nu are treaba cu Cehia, nu exista depozit acolo. Exista depozit unic in Texas, SUA. Link spre comentariu
Postări Recomandate