Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe Avnet.com ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Din pacate s-a spulberat magia... Mi-am facut cont la ei si vad ca pot sa selectez si Romania ca tara de destinatie, dar transportul e 38$, exact cat face piesa care imi trebuie. Si mai sint si tot felul de taxe...

Nu am gasit la Farnell... Nu mai exista nicaieri in lumea asta, decat la cateva firme de la care nu se poate cumpara. Parca e o conspiratie, n-am vazut asa ceva. :84

Link spre comentariu

Este o intrebare grea asta... Pentru ca nu stiu cum e mai bine sa fac, sa spun... sau sa nu spun. Pentru ca daca spun, poate ma ajutati sa o gasesc (desi nu cred ca a mai ramas vreun loc unde sa nu caut), dar poate cineva care citeste pe aici o ia inaintea mea... Ca asa mi-au facut si inainte. Am discutat o luna la proiectul meu de la alimentatoare despre ea, iar cei care citeau din umbra au golit tot stocul de la TME... si eu am rams ca prostul. :84 Acum sa faca bine sa-mi dea si mie o bucata, ca n-o crapa pamanul... 

E vorba despre convertorul asta: SD-100A-12 MEAN WELL - Convertor: DC/DC

:mort 

Editat de Blacksmith
Link spre comentariu
Acum 14 ore, Bandi Szasz a spus:

mouser

Stii cumva daca se mai platesc si alte taxe in afara de pretul pe care mi-l afiseaza pe site ? Ca nu am mai comandat de mult la ei, nu mai stiu cum e...

Pot sa comand de 210 lei ca sa beneficiez de transport gratuit, dar alte taxe mai sint ? 

Si il primesc acasa prin curier ?

Editat de Blacksmith
Link spre comentariu

Salutari,

La toate preturile adaugati TVA 19%. Inclusiv la cei 210 lei... Altceva nimic. De altfel, veti vedea in cosul final. Vine prin curier (UPS), cu awb, acasa. Cam 5 zile lucratoare. Din care Texas - Paris 24h...

Toate bune.

Editat de Iomis
Link spre comentariu

Cu Mouser am avut experienta chiar mai buna decat cu TME destule lucruri sunt mai ieftine acolo, in plus sunt foarte multe.

Are reprezentanta in Cehia nu platesti taxa vamala import EU.

Majoritea distribuitorilor au retele de depozite in mai multe locatii, de obicei spune locatia din care se trimite.

Link spre comentariu

La mouser nu platesti tu nimic separat, ca au firma inregistrata in Romania ce vireaza TVA si taxe vamale statului roman, livreaza DDP, adica expeditorul plateste tot, nu-i ca la chinezi.  Bineinteles ca iti factureaza in momentul comenzii toate taxele, apoi le platesc ei, dar tot din banii tai.

Nu are treaba cu Cehia, nu exista depozit acolo. Exista depozit unic in Texas, SUA.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări