fratello Postat Ianuarie 16, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 @ Val : Multumesc ! Da, este vorba despre proiectul ucrainean. Am folosit varianta minimala : Wemos D1 mini + difuzor. Deranjant este faptul ca nu poate reda toate streamurile ; de exemplu nu am gasit un stream pentru Kiss FM ! Varianta propusa (heyrich.eu) are si ea acelasi inconvenient : doar radio in format MP3. Odata cu primirea placilor comandate pe Ali (ESP32 WROOM, PCM-uri) voi incerca si alte versiuni ... Link spre comentariu
val Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Kiss fm este in format AAC, aveți nevoie de proiectul Yoradio. Se poate folosi și placa VS1053 dar pentru a scăpa de dureri de cap dacă tot veți comanda Esp32, comandați și un decor I2S. Referitor la display, știu că ați avut câteva proiecte cu afișaj Nokia3310. Se poate folosi și acel model, dar puteți folosi și alte tipuri, vedeți tutorialul de pe github. Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 16, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Da, pentru AAC cred ca voi incerca si Yoradio. Am comandat, pe langa ESP32, si PCM5102. Displayuri am mai multe variante disponibile : TFT, Oled, LCD, Nokia. Voi vedea pe care il aleg. Multumesc pentru suport ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum