Radu Gandila Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati, am ramas cu o antena si LNB de la Dolce si doresc sa o folosesc, ce receiver trebuie sa iau si daca se poate, este necesar sa mai modific pozitia antenei, ea este exact indreptata cum a fost de la Dolce! Precizez ca nu doresc sa vizionez ceva anume, doar programe free, in special straine deoarece am si cablu Digi! Multumesc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Pe ce receiver vrei sa o folosesti ca sa stiu ce sa ti raspund Link spre comentariu
Radu Gandila Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Nu am receiver, acum doresc sa cumpar de la un magazin de electronice Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 (editat) https://www.flysat.com/en/regions/europe si asta e ceea e pe satelitul unde e pozitionata antena https://www.flysat.com/en/satellite/position/39-e ce nu are nimic la Encryption e free(fta) reciver cel mai simplu https://www.elstar.ro/Satelit-DVB-S2/Amiko-Ella-FTA acum daca vreti mai mult de la un reciver in afara de posturi fta s/s2 prin satelit sant o multitudine ,ce stiu si youtube,netfli.....decriptare sharing .....dar costa Editat Ianuarie 11, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Radu Gandila Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Multumesc mult! Daca montez receiver ul indicat in locul celui de Dolce se pot receptiona programele indicate in atasament? Link spre comentariu
Radu Gandila Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Inca o intrebare, daca misc antena pot receptiona si alte programe de pe alti sateliti sau doar de pe acela indicat de dumneavoastra? Multumesc mult! Link spre comentariu
WinRxp1024 Postat Februarie 3, 2023 Partajează Postat Februarie 3, 2023 Un receptor foarte bun (și ieftin) pentru un începător este Amiko MiraX HiS-3000 Părerea mea. Recepționează necodate și codate de pe satelit. Recepționează canale TV terestre. Recepționează canalele transmise pe cablu. Deci... în afară de UltraHD, recepționează cam tot. Sigur, vei începe primadată cu canalele necodate dar... după un timp sigur o să fi curios să le vezi și pe cele codate. Cu acest receiver și cu puțină experiență vei putea. Prețul este accesibil: 245 lei. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 da chiar e foarte ieftin la ce stie sa faca eu tot un combo amiko a4k folosesc de ani de zile,dar e putin mai avansat 1gb ram 8gm memorie flash android ce e ciudat la acesta e memoria ram destul de mica dar mai mare ca memoria flash,oricum pentru linux e foarte bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum