Dj_Dog Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca ! Mereu citeam cu atentie postarile dumnealui. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Dumnezeu sa-l ierte. Sa aiba drumul lin... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Dumnezeu si-a facut rost de un constructor lampar. Sonorizarea din rai va fi mai buna. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 22 minute, yo9hrb a spus: Dumnezeu si-a facut rost de un constructor lampar. Sonorizarea din rai va fi mai buna. Adevar mare ati grait, Dumnezeu Sa-l odihneasca in pace! Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Domnilor, @valderama a fost o enciclopedie umana în materie de lampi, este o mare pierdere pentru aceasta comunitate. R.I.P Link spre comentariu
300B SE Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 (editat) Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească ”în loc luminat, în loc cu verdeaţă, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea!” Îmi pare tare rău de plecarea dânsului; îl voi pomeni alături de ”Panda” în rugăciunile mele - asemenea mi-aș fi dorit să îl cunosc personal! Editat Ianuarie 14, 2023 de 300B SE Link spre comentariu
iulianmls Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 17, 2023 Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! Asa sa va ganditi, ca el nu este mort pentru noi, traieste prin noi si prin acest forum, prin fiecare cuvant scris aici si prin noi toti care ne amintim de el! El nu a murit, a trecut doar la cele vesnice! Condoleante familiei indoliate! Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Ianuarie 23, 2023 Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 DRUM LIN, dl VALI! Link spre comentariu
iulidan2 Postat Ianuarie 23, 2023 Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Din cate stiu, era singurul care punea schema si cablajul, chestie de mare ajutor pentru incepatori. A avut rabdare sa vorbeasca ore intregi la telefon pentru a ma ajuta sa reglez una din schemele postate de dansul. Am lucrat 2 scheme prezentate aici si pastrez amintirea unui om care il gasesti greu intr-o viata. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 On 1/23/2023 at 12:55 PM, iulidan2 said: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Din cate stiu, era singurul care punea schema si cablajul, chestie de mare ajutor pentru incepatori. A avut rabdare sa vorbeasca ore intregi la telefon pentru a ma ajuta sa reglez una din schemele postate de dansul. Am lucrat 2 scheme prezentate aici si pastrez amintirea unui om care il gasesti greu intr-o viata. R.I.P.! Totuși, la ”schema” asta nu înțeleg de unde 22V spre grile la pentodele finale, de la un redresor de tensiune negativă (1N4002). Din 45Vca. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Acum 3 minute, string a spus: R.I.P.! Totuși, la ”schema” asta nu înțeleg de unde 22V spre grile la pentodele finale, de la un redresor de tensiune negativă (1N4002). Din 45Vca. Acolo trebuie sa fie - 22V. Sau a fost eroare de notatie, sau se presupune ca ar trebui stiut ca este valoare negativa. Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Dumnezeu să-l ierte! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Acum 25 minute, string a spus: R.I.P.! Totuși, la ”schema” asta nu înțeleg de unde 22V spre grile la pentodele finale, de la un redresor de tensiune negativă (1N4002). Din 45Vca. Pai daca ai observat cum este conectata dioda si condensatorii de 220uF si 100uF => nu esti ageamiu, deci te descurci, nu-ti mai trebuie ca totul sa fie pus pe tava. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum