Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In memoriam @Valderama...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească ”în loc luminat, în loc cu verdeaţă, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea!” Îmi pare tare rău de plecarea dânsului; îl voi pomeni alături de ”Panda” în rugăciunile mele - asemenea mi-aș fi dorit să îl cunosc personal!

Editat de 300B SE
Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Din cate stiu, era singurul care punea schema si cablajul, chestie de mare ajutor pentru incepatori.

A avut rabdare sa vorbeasca ore intregi la telefon pentru a ma ajuta sa reglez una din schemele postate de dansul.

Am lucrat 2 scheme prezentate aici si pastrez amintirea unui om care il gasesti greu intr-o viata.

Williamson_valderama.JPG

Ferguson Valderama.jpg

Link spre comentariu
On 1/23/2023 at 12:55 PM, iulidan2 said:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Din cate stiu, era singurul care punea schema si cablajul, chestie de mare ajutor pentru incepatori.

A avut rabdare sa vorbeasca ore intregi la telefon pentru a ma ajuta sa reglez una din schemele postate de dansul.

Am lucrat 2 scheme prezentate aici si pastrez amintirea unui om care il gasesti greu intr-o viata.

Ferguson Valderama.jpg

R.I.P.!

Totuși, la ”schema” asta nu înțeleg de unde 22V spre grile la pentodele finale, de la un redresor de tensiune negativă (1N4002).

Din 45Vca.

Link spre comentariu
Acum 25 minute, string a spus:

R.I.P.!

Totuși, la ”schema” asta nu înțeleg de unde 22V spre grile la pentodele finale, de la un redresor de tensiune negativă (1N4002).

Din 45Vca.

Pai daca ai observat cum este conectata dioda si condensatorii de 220uF si 100uF => nu esti ageamiu, deci te descurci, nu-ti mai trebuie ca totul sa fie pus pe tava. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări