carageae Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum am aflat şi eu că fostul user @Valderama nu mai e printre noi, s-a prăpădit ieri noapte. Chiar dacă am avut multe discuţii, bune şi rele, cel puţin pentru mine a fost unul din oamenii de la care am învăţat multe. Nu întotdeauna în cel mai comfortabil mod, dar nu asta contează acum, despre morţi numai de bine...însă cred că merită să-i cinstim memoria cu un topic în care să prezentăm cele mai bune scheme proiectate de dumnealui....cu rugămintea pentru cine se pricepe să le şi simuleze şi eventual să ajusteze valorile....însă din câte ştiu le nimerea destul de bine, chiar dacă "simularea" era făcută din calcule, hârtie şi creion....voi reveni şi eu cu schemele pe care le-am pus eu deoparte. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Cu mare regret asimilez această informatie! ,.... Nu l-am cunoscut ca om dar am o stimă deosebită pentru "Elforum-istul" Valderama!... Odisnească-se în pace! Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 O veste trista, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l hodine! Link spre comentariu
xdanx Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Dumnezeu sa-l odihneasca. M-a ajutat in n cazuri stand cu mine in telefon zeci de ore. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 O veste foarte trista intr-adevar! Si nu sunt ipocrit, stiu ca au fost anumite discutii, dar in asemenea momente devin irelevante, ideea e ca s-a mai dus un pasionat de electronica, si asta gasesc ca foarte deprimant... D-zeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu
Craciun Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Dumnezeu Sa-l odihneasca in pace. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Fie-i tarana usoara si Bunul sa-l ierte! Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Dumnezeu să-l odihnească-n pace. Link spre comentariu
hachia Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Dumnezeu sa-l ierte Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Trist. Dumnezeu sa-l odihneasca. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Nici eu nu l-am cunoscut pe Dl. Vali, insa contributia lui la educarea in electronica a acestui forum si nu numai, a fost gigantica! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Postez o schema de amplificator SE cu 6J4 si 6P3C de-a Domniei sale: Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 (editat) Dumnezeu să-L odihnească în pace! Editat Ianuarie 11, 2023 de Vizitator Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 O veste tristă :( , Dumnezeu să îl odihnească! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum