twinvortex Postat Septembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2023 (editat) Amplificatorul Technics SA GX-100 nu este prevazut cu ventilator de racire. As vrea sa-i montez in partea din spate un ventilator de la o sursa de calculator sau ceva mai plat , dar ar trebui sa-i montez o alimentare separata ca sa nu bag brum . Am cumparat o siguranta termica de 120grade , 250V, 3A pe care o voi lipi cu scotch din aluminiu pe folia de cupru de pe secundar. O alta masura va fi sa folosesc doar doua boxe de 50W -8 ohmi. Va multumesc tuturor, @sla, @modoran, @sesebe, @stefank, @validae pentru raspunsuri si ajutorul acordat. Ma apuc sa montez Editat Septembrie 13, 2023 de twinvortex Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 13, 2023 Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Pana cand o siguranta termica pusa peste tabla de cupru peste banda de izolatie verde peste secundarul trafului aflat pe o carcasa de plastic pusa concentric peste carcasa care contine sarma infasurarii primare va depasi 120 de grade, primarul trafului deja a sunat la 112... Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 13, 2023 Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Ar fi trebuit sa folosesti o siguranta de 90-100°C. 125°C este cam mult si probabil este ca si cum nu ar fi acolo. Oricum multe transformatoare nici nu au si deci nu-i neaparat asta o problema. Eu prefer sa folosesc termocontacte nu sigurante. Sint mult mai scumpe dar sint resetabile. O zi buna! Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2023 (editat) De acord cu dumneavoastra. O sa dau comanda de siguranta termica la 84 de grade (la Alfa si omega este inchis in perioada asta; am cumparat ce am gasit de la General sistem;la temperatura mai mica nu aveau ). Dar iau si alte masuri. Montare cooler racire, si conectare la doua boxe (din 4 initial boxe) Editat Septembrie 13, 2023 de twinvortex Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Septembrie 13, 2023 Partajează Postat Septembrie 13, 2023 (editat) Du te la Petra in Nicolina , sigur au ei , Alfa si Homega e in concediu pina pe 20 o sa caut si eu acasa , dar am vaga impresia ca am aruncat din greseala cutia in care le tineam Editat Septembrie 13, 2023 de bogdyyyy Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Acum 2 minute, bogdyyyy a spus: Du te la Petra in Nicolina , sigur au ei , Alfa si Homega e in concediu pina pe 20 o sa caut si eu acasa , dar am vaga impresia ca am aruncat din greseala cutia in care le tineam Am și uitat de Petra... o să încerc și acolo. Daca cumva găsiți dvs. o cumpăr . Va mulțumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum