Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BD9423EFV anulare protectie

iod2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

12

• Gabriel_S

10

• iuliantv

7

• iod2

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 7 ore, iod2 a spus:

stie cineva daca se poate anula protectia lui BD9423EFV?

Pana nu schimbi baretele nu faci nimic, ce tv este ?, al meu a fost un SONY KDL-32WD600 cu placa 1-980-335-23, nu am gasit barete originale si am adaptat 2 barete de Samsung a cate 5 leduri fiecare, vezi ca controllerul asta BD9423EFV e cam pretentios nu suporta orice leduri, daca ai acelasi tv iti spun ce barete am adaptat eu

La verificarea baretelor originale cu testerul, toate ledurile erau functionale dar cu consum marit si de aceea tv-ul intra in protectie cu eroarea 6, am incercat si eu sa pacalesc controllerul prin mai multe metode dar in zadar.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Gabriel_S a spus:

Pui in scurt toate traseele de — care vin de la barete pe cupla driverului led. 

Screenshot_20230110_205516_Samsung Internet.jpg

Asta nu mi-a dat prin cap sa incerc, teoretic ar trebui sa functioneze gandind-une ca unind 2 canale, 3 sau chiar toate 6, supraconsumul ledurilor e preluat de celelalte canale...:scarpin

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Gabriel_S a spus:

Merge sigur, am testat la mai multe diagonale.

Practic in felul asta controllerul suporta un curent mai mare si protectia ramane tot activa, zic bine sau gresesc ?

Link spre comentariu

Practic merge o perioada pana faci rost de barete :rade: 

Cel mai mult mi-a tinut 8 luni la un 32. Cand am avut din astea am luat direct panelul de la Radu G.

Editat de Gabriel_S
Link spre comentariu
Acum 17 ore, Costica Tv a spus:

Asta nu mi-a dat prin cap sa incerc, teoretic ar trebui sa functioneze gandind-une ca unind 2 canale, 3 sau chiar toate 6, supraconsumul ledurilor e preluat de celelalte canale...:scarpin

asta a fost prima mea metoda de test,exact ca si la cffl luam firele reci ce citeau si consumul si uneam unul bun cu cel defect,dupå aceea am descoperit pe forumuri anularea protectiei la cffl...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări