Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce poti sa faci cand comanzi ceva pe net si firma respectiva nu da nici un semn ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 43 minute, modoran a spus:

De ce e de evitat, ca astepti o saptamana in plus ?   Dar cand comanzi din China si astepti 3 luni cum e ?  Unii sunt interesati doar de pretul cat mai mic , nu conteaza cat dureaza, asa poate fi valabil si la firma asta, daca-i mai ieftin.

Chinezul răspunde cel mult  doua zi, dacă nu în ziua respectivă.Iar faptul că ajung coletele din China şi după luni de zile, nu e din cauza chinezilor, ci a vămii româneşti. Te-ai fi şteptat ca un vânzător respectabil să-ţi răspundă la telefon, mail şi să-ţi explice că-i în concediu, la curve sau la spital şi mai durează până expediază coletul.Dar să nu-ţi răspundă zile sau săptămâni...aia e pură nesimţire.Ăstora le doresc faliment grabnic...

Link spre comentariu

Se mai întâmplă. Am patit si eu ca la nr de telefon afisat pt contact sa ascult doar muzica, dar m-au sunat dupa ceva timp si am reusit sa vorbesc cu ei. Sa nu uitam ca in perioada asta au avut comenzi mai multe decat in timpul anului, si procesarea e mai greoaie, inclusiv curierii sunt supra aglomerati. Am o comanda pe ali cu estimare de predare pe 18.01, lansata in 15 dec. Sunt curios daca vor respecta termenul. Pe status scrie ca a sosit in Romania. 

Link spre comentariu

Corect, validae ! :aplauze

Eu nu ma suparam ca imi venea acumulatorul cu intarziere, ca oricum, alte piese care imi trebuie pentru acelasi proiect pot sa le iau tocmai peste o luna. Problema a fost lipsa de comunicare ! Asta m-a facut sa imi inchipui tot felul de scenarii, cum ca e teapa si sa pun politia pe ei... Ceea ce nu s-ar fi intamplat daca puneau un anunt pe site ca sint in vacanta sau daca imi raspundeau la tel... Refuzul de comunicare este caracteristic tepei.

Link spre comentariu

Gata, am AWB-ul ! Probabil maine ajunge... 

Acum, dupa cele intamplate, as vrea sa fiu corect si sa imi retrag acuzatiile aduse (gen "tepari", etc...). Firma nu a facut nimic ilegal. Singurul lucru de care se poate face vinovata (moral) este indiferenta fata de clienti. Ei vor doar sa vanda, dar nu ii intereseaza de satisfactia clientului. Ceea ce nu stiu ei inca este ca tocmai aceasta satisfactie face clientul sa se reintoarca si sa cumpere din nou. Dar nu-i grav, se pot indrepta oricand. Numai sa vrea...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări