Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce poti sa faci cand comanzi ceva pe net si firma respectiva nu da nici un semn ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu aș încerca să vorbesc cu tipul ăla să văd cum a rezolvat problema. 

Marcel, dacă așa l-o chema, așa apare pe call up la nr de tel. ori e delasator ori în concediu, sau țepar, dar ca perioadă e probabil în concediu. 

Link spre comentariu
Acum 15 minute, maresaldeflota a spus:

Dacă te uitai vedeai cum îl cheamă pe "țepuit". Eduart... Marcel o fi patronul. 

Dar nu inteleg, de unde ai luat nr lui "Marcel" ? Ca ti-am zis, mie imi apare numele firmei daca bag nr ala de pe site in whatsapp... Daca ai tu altul, da-mi-l si mie.

Acum 17 minute, daniels a spus:

Cred ca ai dat peste un magazin fantoma. Cere un extras de cont si vezi unde s-au dus banii.

Unde sa cer, la banca ? Din cate stiu acum poti sa ti le extragi singur din aplicatia bancii. Eu sint la BT. Dar la ce imi foloseste ?

Si cum sa fie magazin fantoma daca e inregistrat la registrul comertului... ?

Link spre comentariu

Din aplicația asta, la nr ăla de telefon, pe baza altor contacte sharuite cu aplicația. Dacă tu ești la unu cu nume de gfer în agendă și sharuieste agenda aplicației sau unor alte aplicații copiază numele. 

E pentru identificarea nr necunoscute. 

Screenshot-20230109-190434.jpg

Tot nr ăla e. 

Link spre comentariu
Acum 11 minute, user72514 a spus:

Dar nu inteleg, de unde ai luat nr lui "Marcel" ? Ca ti-am zis, mie imi apare numele firmei daca bag nr ala de pe site in whatsapp... Daca ai tu altul, da-mi-l si mie.

Unde sa cer, la banca ? Din cate stiu acum poti sa ti le extragi singur din aplicatia bancii. Eu sint la BT. Dar la ce imi foloseste ?

Si cum sa fie magazin fantoma daca e inregistrat la registrul comertului... ?

Vezi cine e titularul IBANului u nde s-au dus banii.

Link spre comentariu
Chiar acum, user72514 a spus:

Aceasta cica ar fi adresa:

4 Strada Sorin Eugen Pașcu - Google Maps

Duce la niste boscheti ! :sparge:

Fi atent aici:

-la adresa ;  Sediu Social:STR.SORIN EUGEN PASCU, Bistrița, Bistrița-Năsăud ,e sediul social

--la adresa  unde am pus link de pe maps    Adresa:Str. Ioan Slavici nr. 2-4, Bistrita, Bistrita-Nasaud ,e punctul de lucru

Link spre comentariu

Cred că ţi-ai luat o ţeapă.Dacă alt client nu a primit răspuns din August (!!!) ce şanse erau să-ţi răspundă acum ?

Am intrat şi eu pe acel site şi nu văd recenzii, e o ţeapă recentă de tot....

Sună la ANPC şi cere verificarea firmei, e dubios de tot....nu mai aştepta.Lipsa totală de comunicare ar fi fost primul semn că am luat ţeapă.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări