Taru Postat Ianuarie 10, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 2 ore, codrut a spus: Asteptam vesti bune Am sa scriu aici...oricare ar fi rezultatul! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 La unele modele de Sony problema e la driverul led, de cateva ori am gasit bobina prin carcasa... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 3 ore, Gabriel_S a spus: de cateva ori am gasit bobina prin carcasa... Deci era sarita de la locul ei Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 10, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 3 ore, Gabriel_S a spus: La unele modele de Sony problema e la driverul led, de cateva ori am gasit bobina prin carcasa... Hmmm....m-ai făcut curios! As desface carcasa sa vad dacă se vede ceva pe acolo! Acum 30 minute, Florinel TV a spus: Deci era sarita de la locul ei Și ar fi aceleași simptome??? Acum 32 minute, Florinel TV a spus: Deci era sarita de la locul ei Am uitat sa specific ceva! În partea dreaptă se văd niște umbre...când apare sigla sony! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 6 minute, Taru a spus: În partea dreaptă se văd niște umbre...când apare sigla sony! Pune un video sa vedem poate este display ul cu probleme Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 10, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 2 ore, Florinel TV a spus: Pune un video sa vedem poate este display ul cu probleme As pune video dar nu știu cum! Trebuie sa încarc undeva videoul și da pun aici link-ul? Sau cum sa fac? Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 10, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 3 ore, Florinel TV a spus: Pune un video sa vedem poate este display ul cu probleme Am făcut un video din două părți! Cea de-a doua parte este pe întuneric sa se vadă acele umbre din partea dreaptă de care spuneam eu! Urmăriți până la capăt sa vedeți! https://youtu.be/OZ9yeoAT3Dk Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Pare a fi doar backlight bleeding, nimic deosebit. Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 5 ore, modoran a spus: Pare a fi doar backlight bleeding, nimic deosebit. Și ce ar însemna asta? Pe înțelesul meu! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 9 minute, Taru a spus: Și ce ar însemna asta? Pe înțelesul meu! Ca este leduri in scurt pe bareta de leduri, acolo se aprinde mai tare pe acea margine ca acolo este bareta de leduri Se vede clar ca pe mijlocul baretei edge de leduri sunt in scurt si nu se aprind, cele de jos si cele de sus lumineaza mai tare si din aceasta cauza se vede asa in partea dreapta Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: Ca este leduri in scurt pe bareta de leduri, acolo se aprinde mai tare pe acea margine ca acolo este bareta de leduri Se vede clar ca pe mijlocul baretei edge de leduri sunt in scurt si nu se aprind, cele de jos si cele de sus lumineaza mai tare si din aceasta cauza se vede asa in partea dreapta Deci este treaba sigură că ar fi problema bareta de leduri! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 59 minute, Taru a spus: Deci este treaba sigură că ar fi problema bareta de leduri! Eu de unde sa stiu ce defect are daca tu ai tv pe masa, eu daca il aveam pe masa de operatie si masuram stiam ce defect are asa ca nu pot ghici Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 29 minute, Florinel TV a spus: Eu de unde sa stiu ce defect are daca tu ai tv pe masa, eu daca il aveam pe masa de operatie si masuram stiam ce defect are asa ca nu pot ghici Încă nu l-am băgat în operație! Mâine sau poimâine sa văd cum am timp! Din ce a-ți scris dvs mai sus așa am înțeles, ca ar fi bareta led! Este cineva de aici din Timișoara sau de Lângă Timișoara? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Era cineva din Timisoara , dar nu a mai postat de mult timp Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 4 minute, Florinel TV a spus: Era cineva din Timisoara , dar nu a mai postat de mult timp Am înțeles! Mai mult ca sigur când am timp o sa îl bag eu în operație! :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum