Taru Postat Ianuarie 12, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 La 10.01.2023 la 7:58, codrut a spus: Asteptam vesti bune Salutare tuturor! Am revenit cu vesti, după intervenția ce a avut loc joi în data de 12! Am reușit!!! Sunt tare bucuros! Cu mari emoții recunosc! Va mulțumesc tare mult tuturor!!! Umbrele din video erau din cauza sticlei ca are câteva fisuri exact în partea dreaptă unde este și bareta led dar nu deranjează treaba asta în timpul funcționarii! Este posibil sa fi avut vreun impact? Voi ce credeți? Deși nu se vede pe ramă nimic! Altfel nu îmi explic de unde fisurile acelea! TV-ul a fost destul de curat, nu pare ca a funcționat foarte mult! Maine încarc și câteva poze! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Poate vrei să spui că plasticul dispersor are fisuri, că dacă ecranul ar avea cea mai mică fisură, nu mai vedeai imagine acolo.De obicei acel plastic se fisurează de la căldura ledurilor. Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Acum 3 ore, validae a spus: Poate vrei să spui că plasticul dispersor are fisuri, că dacă ecranul ar avea cea mai mică fisură, nu mai vedeai imagine acolo.De obicei acel plastic se fisurează de la căldura ledurilor. O fi plastic eu am crezut ca este sticlă! Nu am zis ca ecranul are fisuri! O fi de la căldură! Eu am crezut ca a fost fost vorba de ceva impact, poate în timpul funcționarii! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Cauza e căldura de la leduri, plasticul se coace lent şi la un moment dat crapă.Am găsit şi eu la tv-uri mari cu iluminat lateral destule fisuri. Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Chiar acum, validae a spus: Cauza e căldura de la leduri, plasticul se coace lent şi la un moment dat crapă.Am găsit şi eu la tv-uri mari cu iluminat lateral destule fisuri. Am înțeles! Eu am crezut ca a fost ceva impact! Este pentru prima dată când desfac un tv practic +! Cred ca a durat mai bine de 4 ore:)) (mai mult am stat și m-am gândit cum sa fac sa nu sparg ecranul) Am mai schimbat la laptop-uri, telefoane(toate persoanele)! Mulțumesc pentru răspuns! O sa îmi fie de ajutor pe viitor orice informație! Chiar acum, Taru a spus: Am înțeles! Eu am crezut ca a fost ceva impact! Este pentru prima dată când desfac un tv practic +! Cred ca a durat mai bine de 4 ore:)) (mai mult am stat și m-am gândit cum sa fac sa nu sparg ecranul) Am mai schimbat la laptop-uri, telefoane(toate persoanele)! Mulțumesc pentru răspuns! O sa îmi fie de ajutor pe viitor orice informație! Am uitat sa specific ca nu aveam ventuze! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Plasticul dispersor se fisureaza de la caldura, am vrut sa spun atunci cand am vazut video, nu este putin si afumat pe acea margine Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 La 10.01.2023 la 22:44, Florinel TV a spus: Pune un video sa vedem poate este display ul cu probleme Se vedea și în video-ul anterior ce l-am pus dacă va uitați atent în partea dreaptă! Dar am sa pun un video cu el în funcționare și ceva poze aici dacă se poate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum