Taru Postat Ianuarie 8, 2023 Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 Bună seara! Sunt nou pe acest forum și as avea mare nevoie de ajutorul vostru! Am un TV Sony kdl-48r550c care în momentul când îl aprind apare de 3 ori sigla sony și după ledul roșu care clipește de 6 ori! Am găsit diferite videouri pe net! Ba că ar fi softul, ba ceva mufă de pe placa de alimentare da eroare.. ...si multe altele! Care sa fie problema și rezolvarea? Link spre comentariu
bobo123 Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 La Sony din ce am intalnit cod eroare 6 inseamna problema backlight( leduri sau tuburi ccfl uzate). Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 (editat) Acum 8 ore, Taru a spus: Bună seara! Sunt nou pe acest forum și as avea mare nevoie de ajutorul vostru! Am un TV Sony kdl-48r550c care în momentul când îl aprind apare de 3 ori sigla sony și după ledul roșu care clipește de 6 ori! Am găsit diferite videouri pe net! Ba că ar fi softul, ba ceva mufă de pe placa de alimentare da eroare.. ...si multe altele! Care sa fie problema și rezolvarea? e cod de service,deci se apeleaza la cineva priceput Editat Ianuarie 9, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 43 minute, iuliantv a spus: e cod de service,deci se apeleaza la cineva priceput Vreau sa va mulțumesc pentru răspuns! Înțeleg ce spuneți dvs! Dar am primit acest tv și nu știu cât timp a fost folosit sau ce este cu el(deși are încă folia pe margini) și dacă se merită să investesc o sumă importanta de bani în el(depinde cât ar costa reparația la un service)! Eu cred ca m-aș descurca sa schimb benzile led dacă ar fi nevoie, pentru am habar cât de cât(în sensul ca am mai schimbat câte un display de laptop sau altele...)! Dacă doriți sa ma ajutați cu o părere aș fi recunoscător! Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Se desface televizorul,se da display-ul jos,verificati baretele led-vedeti ce cod au,cautati bartele pe net,le comandati si cand vin, reluati procedura dar invers de data aceasta. Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 15 minute, codrut a spus: Se desface televizorul,se da display-ul jos,verificati baretele led-vedeti ce cod au,cautati bartele pe net,le comandati si cand vin, reluati procedura dar invers de data aceasta. Chiar astăzi am cautat barete de led după modelul tv-ului! Sony kdl-48r550c! Este posibil sa nu se potrivească dupa modelul tv-ului? As fi vrut sa am bretele când desfac TV-ul! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 5 ore, Taru a spus: Vreau sa va mulțumesc pentru răspuns! Înțeleg ce spuneți dvs! Dar am primit acest tv și nu știu cât timp a fost folosit sau ce este cu el(deși are încă folia pe margini) și dacă se merită să investesc o sumă importanta de bani în el(depinde cât ar costa reparația la un service)! Eu cred ca m-aș descurca sa schimb benzile led dacă ar fi nevoie, pentru am habar cât de cât(în sensul ca am mai schimbat câte un display de laptop sau altele...)! Dacă doriți sa ma ajutați cu o părere aș fi recunoscător! La televizoare este mult mai greu ca la laptop de desmembrat ca este mult mai usor de a sparge display, la laptop sunt capsulate pe margine pe cand la tv sunt toate detasabile la care se dau jos pe rand, prima data se da doar sticla apoi o rama si dupa asta celelalte pana se ajunge la barete Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 10 minute, Florinel TV a spus: La televizoare este mult mai greu ca la laptop de desmembrat ca este mult mai usor de a sparge display, la laptop sunt capsulate pe margine pe cand la tv sunt toate detasabile la care se dau jos pe rand, prima data se da doar sticla apoi o rama si dupa asta celelalte pana se ajunge la barete Da, cu siguranță este mult mai greu! Chiar și oameni cu experiență pot sparge ecranul! Dar eu o sa risc pe pielea mea....cum am explicat și mai sus nu am nimic de pierdut! Eventual poate am de câștigat în cel rău caz experiență! Dacă aveți un sfat pentru mine la demontare sau montare!? Dacă nu eu oricum va mulțumesc pentru timpul acordat postării mele! Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Sunt 2 barete edge a cate 60 led-uri. Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 50 minute, codrut a spus: Sunt 2 barete edge a cate 60 led-uri. 2 bucăți sunt? Pe site apare o bucată sau cel puțin așa înțeleg eu! "Set barete led Sony 48 inch 2015 SONY 48 L60 REV1.0 141022 LM41-00110A, 1 bareta x 60 led-uri" https://www.electrosite.ro/cumpara/set-barete-led-sony-48-inch-2015-sony-48-l60-rev1-0-141022-lm41-00110a-668 Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Unde m- am uitat eu erau 2,probabil este greșit. Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 4 ore, codrut a spus: Unde m- am uitat eu erau 2,probabil este greșit. Cine știe! Am dat drumul la comanda....acum vedem când ajunge și il desfac! Dacă aveți ceva sfaturi la desasblare și la asamblarea tv-ului! Dacă trebuie sa țin cont de ceva anume! Este prima dată când desfac un asemenea tv! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Trebuie mana de doctor si noroc prima data, fiecare meserias are propria lui metoda de a desface un panel Link spre comentariu
Taru Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 1 minut, Florinel TV a spus: Trebuie mana de doctor si noroc prima data, fiecare meserias are propria lui metoda de a desface un panel La mine dacă o să reușesc o sa fie clar noroc! O sa încerc sa fiu cât se poate de atent și sa nu ma grăbesc! Sper sa reușesc! Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Asteptam vesti bune Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum