liviutom Postat Ianuarie 8, 2023 Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 Salut Va cer o lamurire cu acest tv Samsung UE32T4302AKXXH care are tuner DVB-T2C (in specificatii) si nu receptioneaza canale digitale de la RCS-RDS (la mufa de antena) La acelasi cablu un receptor de cablu digital de la Digi functioneaza ok. Intrebarea este: de vina e tv-ul sau operatorul de cablu? Ce standard este DVB-T2C; In afara de DVB-T2 poate receptiona si canale DVB-C ? Multumesc. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 8, 2023 Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 Au gresit aia, au vrut sa scrie DVB-T2/C de fapt. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 8, 2023 Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 merge dvb-c am avut 2 bucati trebuie setat cablu si nu air la cautare automatå Link spre comentariu
liviutom Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Va multumesc Am insistat si am reusit. Nu am inteles bine menu-l, pentru ca apar optiunile: semnal-antena si dedesubt canal digital+analogic si cautam la digital+analogic si prindeam doar canalele analogice. Abia cand am ales semnal-antena a aparut si optiunea de cablu. Ma chinuisem vreo doua zile si faceam aceeiasi greseala. Inca o data multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum