Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curele pentru magnetofoane

Postări Recomandate

Va salut, domnilor, și celor ce-și sărbătoresc astăzi onomastica, la multi ani! 

De ceva vreme, m-am prins flama magnetofoanelor; am în colecție vreo 10, 7 dintre ele având transmisiile pe curea. Fiind vechi, ori le au rupte, ori întinse, ori lipsa... Am găsit ceva la Pâncota, dar ăștia au mai mult închis, plus că nu mai trimit ramburs, comanda minima nefiind o problemă. De la cei care vând la punga pe net, slabe șanse să găsesc, au numai grosimi mici, cam de 1mm, mie îmi trebuie mai groase, fie secțiune pătrată, fie rotunda. Știți de unde as putea găsi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, Budreala Radu a spus:

Va salut, domnilor, și celor ce-și sărbătoresc astăzi onomastica, la multi ani! 

De ceva vreme, m-am prins flama magnetofoanelor; am în colecție vreo 10, 7 dintre ele având transmisiile pe curea. Fiind vechi, ori le au rupte, ori întinse, ori lipsa... Am găsit ceva la Pâncota, dar ăștia au mai mult închis, plus că nu mai trimit ramburs, comanda minima nefiind o problemă. De la cei care vând la punga pe net, slabe șanse să găsesc, au numai grosimi mici, cam de 1mm, mie îmi trebuie mai groase, fie secțiune pătrată, fie rotunda. Știți de unde as putea găsi?

multumim.

curele, cam dificil, unele au insertie.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

A mai luat cineva de la tipul ăsta, pe site are un preț, când îl suni e altceva... in sens crescător!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 07.01.2023 la 16:24, Budreala Radu a spus:

A mai luat cineva de la tipul ăsta, pe site are un preț, când îl suni e altceva... in sens crescător!

Am luat eu un set de Majak, acum vreun an/ doi. Pretul a fost cel afisat la momentul ala pe site. Curelele sunt bune, inca nu s-au topit.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări