Budreala Radu Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Va salut, domnilor, și celor ce-și sărbătoresc astăzi onomastica, la multi ani! De ceva vreme, m-am prins flama magnetofoanelor; am în colecție vreo 10, 7 dintre ele având transmisiile pe curea. Fiind vechi, ori le au rupte, ori întinse, ori lipsa... Am găsit ceva la Pâncota, dar ăștia au mai mult închis, plus că nu mai trimit ramburs, comanda minima nefiind o problemă. De la cei care vând la punga pe net, slabe șanse să găsesc, au numai grosimi mici, cam de 1mm, mie îmi trebuie mai groase, fie secțiune pătrată, fie rotunda. Știți de unde as putea găsi? Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Budreala.Am pus mai demult un link de pe olx pt curele.Altul nu mai ştiu... https://m.olx.ro/d/oferta/curele-noi-de-magnetofon-kashtan-majak-tesla-pretul-in-descriere-ID9G0FH.html?reason=extended_search_extended_distance Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Cu banii aia îmi fac matrita și le fabric eu. Link spre comentariu
ionut120v Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 2 ore, Budreala Radu a spus: Va salut, domnilor, și celor ce-și sărbătoresc astăzi onomastica, la multi ani! De ceva vreme, m-am prins flama magnetofoanelor; am în colecție vreo 10, 7 dintre ele având transmisiile pe curea. Fiind vechi, ori le au rupte, ori întinse, ori lipsa... Am găsit ceva la Pâncota, dar ăștia au mai mult închis, plus că nu mai trimit ramburs, comanda minima nefiind o problemă. De la cei care vând la punga pe net, slabe șanse să găsesc, au numai grosimi mici, cam de 1mm, mie îmi trebuie mai groase, fie secțiune pătrată, fie rotunda. Știți de unde as putea găsi? multumim. curele, cam dificil, unele au insertie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Cele puse la vânzare nu au nici o inserție. Sunt din cauciuc chior, și dacă ai noroc, nu se fac marmelada după un an. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Ianuarie 7, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Budreala.Am pus mai demult un link de pe olx pt curele.Altul nu mai ştiu... https://m.olx.ro/d/oferta/curele-noi-de-magnetofon-kashtan-majak-tesla-pretul-in-descriere-ID9G0FH.html?reason=extended_search_extended_distance A mai luat cineva de la tipul ăsta, pe site are un preț, când îl suni e altceva... in sens crescător! Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Ianuarie 17, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Domnilor, revin! S-ar părea că la Arad sunt doua magazine, sub aceiași denumire(e..s.v..ice): unul in concediu prelungit, celalalt pare activ.... A cumpărat cineva recent, de acolo? Trimit și cu plata ramburs? Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 17, 2023 Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Vezi că prin zonă,pe lângă Arad,e şi Caragea... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 17, 2023 Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Si de ce scoti vorba din casă? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 La 07.01.2023 la 16:24, Budreala Radu a spus: A mai luat cineva de la tipul ăsta, pe site are un preț, când îl suni e altceva... in sens crescător! Am luat eu un set de Majak, acum vreun an/ doi. Pretul a fost cel afisat la momentul ala pe site. Curelele sunt bune, inca nu s-au topit. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Ianuarie 26, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Am găsit la preț ok, la meg..n..mic! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 La... unde? Da-mi si mie pe PM, daca nu se poate altfel. Eu caut pentru un Tesla B4. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Ar putea pune aici. Suntem mai multi interesati de aceste curele. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Ianuarie 26, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 (editat) Megadinamic, are foarte multe modele! Sunt 9 pagini cu diverse mărimi, cu detalii explicite! Editat Ianuarie 26, 2023 de Budreala Radu Completare Link spre comentariu
Postări Recomandate