Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

merck.Nu-mi fac probleme cu cine câştigă şi cine pierde,urmăresc numai evenimentele şi mă uit cine toarnă gogoşi...Mai acu' vreme jurnalist francez spunea că ruşii au fugit din Soledar...Azi,deşi oraşul e ocupat,peste tot se trag braşoave că nu e adevărat şi ce mare scofală dacă pică...

Zelea,comediantul,zice că Soledarul e făcut praf de ruşi...Pe bune?Păi ei în ce au tras şi continuă să tragă,nu în clădiri?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 53 minute, BRANCA a spus:

merck.Nu-mi fac probleme cu cine câştigă şi cine pierde,urmăresc numai evenimentele şi mă uit cine toarnă gogoşi...Mai acu' vreme jurnalist francez spunea că ruşii au fugit din Soledar...Azi,deşi oraşul e ocupat,peste tot se trag braşoave că nu e adevărat şi ce mare scofală dacă pică...

Zelea,comediantul,zice că Soledarul e făcut praf de ruşi...Pe bune?Păi ei în ce au tras şi continuă să tragă,nu în clădiri?

Gogosi toarna ambele parti cu caru'. Fiecare parte isi face propaganda/spectacolul. 

Tu vrei sa discerni care din cele doua parti minte mai mult? :scarpin Pai campaniile electorale sunt cel mai bun barometru'! :rade:

Da-i in masa! Sa crape cat mai multi ca doar sunt frati/veri! Razboiul este ca si cu cutremurul, dupa ce trece urmeaza o perioada de liniste. Aia ne intereseaza pe noi. 

PE asta o stiai?

Screenshot-2023-01-11-at-15-36-44.png

Ce zici? :scarpin Gogoasa sau adevar?

Editat de merck
Link spre comentariu

Am văzut-o pe aia cu soldele.Mă speriasem la început că e vorba de salarii!

Azi mă uit pe o reclamă Kaufland şi văd ouă "free-range".Ce să fie,ce să fie?Cuvântul înseamnă "aer liber"...Dacă eu care am minim cunoştiinţe de engleză am bâjbãit,ăi de nu ştiu de loc ce-or ghici??

Link spre comentariu

Îmi "plac" codurile alea de pe carton de numa!Am luat unele "eco" atât de proaste că şi câinele abia le-a mâncat!

Cât timp mai sunt iau de la ţărani...

Da cu alea "free range" chiar m-au enervat!Asta-i ţara cu romgleza "rulit" şi fără niciun "câine" de pază a limbii romãne!

Link spre comentariu

Mai asta cu ouale nici eu nu am inteles-o. Cele cu 0 (adica bio) au galbenusul foarte palid si cele cu 2 au un galbenus spre portocaliu. Totusi alea de la Avitop din Iasi desi sunt 2 (crescute in hale, la sol si la lumina neoanelor - unul verde si unul albastru) nu aveau nici pe departe galbenusul spre portocaliu. Spre portocaliu aveau galbenusul doar cele luate din piata de la tarani. 

ce-inseamn%C4%83-codul-de-pe-ou%C4%83-2.

Link spre comentariu
Acum 12 ore, BRANCA a spus:

Un război nebun,nebun...A căzut Soledar,un oraş lângă Bahmut,in mãinile ruşilor.In zonă sunt mine de sare infiinţate de Rusia în 1879!

Căderea oraşului va pune "capac" Bahmutului,probabil în scurt timp.

https://www.google.com/amp/s/www.nytimes.com/2023/01/10/world/europe/ukraine-soledar-bakhmut-wagner.amp.html

Cica nui. Asa zice pana si Peskov.

Prigojin este contrazis și de ruși, nu doar de ucraineni. Peskov și armata Moscovei infirmă că șeful Wagner a cucerit orașul Soledar | Digi24

Link spre comentariu

yo9hrb.Se pare că există meciuri de "box" între Prigojin şi Armata rusă...

Grupul Wagner a cucerit Soledar şi mai avea o zonă din centrul oraşului în care trebuia făcută "curăţenie".

Succesele grupului le stau în gât celor din armata rusă!...

Foarte interesant că prevederile lui Valentin Vasilescu au fost pertinente.Zic asta deoarece am urmărit  câteva articole succesive ale acestuia înainte şi după ocuparea Soledarului.

Aici sunt parte din ele: https://en.reseauinternational.net/author/valentin-vasilescu/

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 44 minute, BRANCA a spus:

Succesele grupului le stau în gât celor din armata rusă!...

Apoi daca nu se inteleg care sunt mai "tari" o sa piarda razboiul sau poate se vor razboii intre ei.... sa ramana cati ai botezat tu. Niste dobitoci

Acum 10 ore, yo9hrb a spus:

Prigojin este contrazis și de ruși, nu doar de ucraineni. Peskov și armata Moscovei infirmă că șeful Wagner a cucerit orașul Soledar | Digi24

Cand vad o stire pe DIgi24 este adevarata 100% dar pe dos, adica daca zic ei ca este neagra atunci este alba. Aia mint la fiecare propozitie. 

Link spre comentariu
Acum 23 minute, Badman a spus:

Apoi daca nu se inteleg care sunt mai "tari" o sa piarda razboiul sau poate se vor razboii intre ei.... sa ramana cati ai botezat tu. Niste dobitoci

Inevitabil apare goana dupa glorie si intradevar aceasta goana distruge unitatea unei armate. Wagner fara aviatia si artileria rusa nu fac nici cat o ceapa degerata. Cele 60-70.000 proiectile pe care le trageau zilnic artileria rusa aveau un efect devastator. Sa vedem ce va urma. 

Link spre comentariu

merck.Aşa e cu sprijinul armatei...Nu ştiu cãt de mare e conflictul Prigojin-Armata rusă,da' aş bănui că mai există şi o droaie de speculaţii pe tema asta,ca şi "fitile" băgate de "unii"...

Mai acu ceva vreme ruşii ziceau că naţionaliştii ucrainieni executau dezertori.Azi văzui pe stiri Digi că ucrainienii zic de Wagner că execută pe unii de-ai lor...

Aveţi dreptate cu Digi,ăia preiau toată propaganda UA,fără s-o "digere"...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
La 11.01.2023 la 18:38, BRANCA a spus:

Asta-i ţara cu romgleza "rulit" şi fără niciun "câine" de pază a limbii romãne!

Las ca pe 15 o sa fie ziua culturii romane!

Pentru comemorarea zilei, pun si eu un fragment dintr-o poezie ce apartine lui Eminescu.

La staru care-a raisanit

I-un uei so long

Ca mii de ieăr i-au trebuit laitnigului sa ne ariveasca

Link spre comentariu

Ieri citeam că Lise Marie Priestley,fata lui Elvis,a fost dusă la spital.Astăzi s-a anunţat că a murit.Avea 54 ani...

E un exemplu tipic de "cetăţean" al lumii nebune,nebune...A moştenit de tatăl ei peste 100 milioane $ şi nu se ştie dacă mai avea acum 10 milioane!

Asta ca asta,da' am prins un "ciot" dintr-o discuţie la Realitatea Plus aseară despre 6 miliarde euro pierduţi de statul român,după un proces.Cică sentinţă definitivă.Se menţionau 23000 de oameni,da' n-am aflat ai cui angajaţi erau...

Ştie cineva despre ce e vorba?Gogoaşă sau ştire reală,că n-o găsesc pe net?

Link spre comentariu
Acum 15 minute, BRANCA a spus:

Ieri citeam că Lise Marie Priestley,fata lui Elvis,a fost dusă la spital.Astăzi s-a anunţat că a murit.Avea 54 ani...

E un exemplu tipic de "cetăţean" al lumii nebune,nebune...A moştenit de tatăl ei peste 100 milioane $ şi nu se ştie

La fel putem spune ca este exemplu tipic de cetatean care considera ca viata este mult prea efemera ca sa merite efortul sa moara bogat. 

Link spre comentariu
Acum 50 minute, BRANCA a spus:

6 miliarde euro pierduţi de statul român,după un proces.Cică sentinţă definitivă.Se menţionau 23000 de oameni,da' n-am aflat ai cui angajaţi erau...

Angajatii Petrom. La privatizare trebuiau sa primeasca 8% din actiuni . Dupa ce a semnat statul a ignorat tranzactia pana in ziua de azi . Astea 6 mld sunt numai o parte din datoria acumulata in cei 20 ani fata de salariatii Petrom /urmasii lor . A fost o manevra Vantu+Luca si actiunile trebuiau sa ajunga la ei in final . Hotararea e a ICCJ , nu mai are cale de atac/reformare si este executorie ...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări