merck Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 In Parlamentul European este deschisa o ancheta in privinta femeilor care in urma vaccinarii fie au sangerari abundente fie nu mai ai ciclu menstrual. Sunt zeci de mii de femei in Franta care au fost la ginecolog si au patalama la mana ca au o dereglare a ciclului menstrual dar in nici o patalama nu este specificat ca datorita vaccinului. Intodeauna se afirma: s-au vaccinat peste zece milioane de femei in Franta deci cele cateva zeci de mii de femei care reclama dereglari de ciclu menstrual nu au vreo legatura cu vaccinul. Deci nu cred ca stirea de mai sus este fake, insa nimeni nu poate demonstra din punct de vedere medical acest lucru pentru a putea urma o actionare in justitie. Faptul ca numarul de avorturi a crescut de cateva ori nu poate fi folosit ca argument impotriva dobitocilor care au propovaduit vaccinarea cu orice pret a tot ce respira. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 12 minute, merck a spus: cele cateva zeci de mii de femei care reclama dereglari de ciclu menstrual nu au vreo legatura cu vaccinul. la populatia frantei, citeva zeci de mii de femei cu ciclul dereglat nu este mult. intrebati o femeie cum e treaba si va dumiriti! Acum 2 ore, BRANCA a spus: Probabil tot "incapabili" erau şi cei care făceau spionajul în Vest Faceau pacatele lor, cum se spune in popor! Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Azi m-am uitat pe o ofertă Lidl şi ce să vezi?O brânză la găletuşă care era mai ieri vreo 14 lei/kg s-a făcut 24 lei/kg!Asta-i "confirmarea" spuselor lui Mare Savant că ne creşte tot timpul nivelul de trai! Eu sunt cu aia lui Bulă:"ferească Dumnezeu de şi mai bine"!Nu de alta,da' să nu ne "crească" nivelul de trai de nu-l mai vedem! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 (editat) Acum 53 minute, Marele Savant a spus: la populatia frantei, citeva zeci de mii de femei cu ciclul dereglat nu este mult. intrebati o femeie cum e treaba si va dumiriti! Ai macar 4 doze de vaccin facute? (desi normal ar fi trebuit sa ai minim 5 doze facute) Acum 3 minute, BRANCA a spus: Azi m-am uitat pe o ofertă Lidl şi ce să vezi?O brânză la găletuşă care era mai ieri vreo 14 lei/kg s-a făcut 24 lei/kg! Si benzina s-a ieftinit in cele din urma. Ai rabdare ca specula asta nu tine prea mult. Per total profitul va fi mai mic si atunci conform manualului de economie speculantii vor trebui sa scada pretul. Editat Ianuarie 9, 2023 de merck Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 33 minute, BRANCA a spus: Azi m-am uitat pe o ofertă Lidl şi ce să vezi?O brânză la găletuşă care era mai ieri vreo 14 lei/kg s-a făcut 24 lei/kg!Asta-i "confirmarea" spuselor lui Mare Savant că ne creşte tot timpul nivelul de trai! Eu sunt cu aia lui Bulă:"ferească Dumnezeu de şi mai bine"!Nu de alta,da' să nu ne "crească" nivelul de trai de nu-l mai vedem! Ce galetusa de brinza a fost 14 lei kg in ultimii ani???? in afara de vre-o promotie trecatoare??? In rest e simplu: -opriti curentul citeva ore pe zi -mergeti cu dacia sau autobuzul- -revedeti 2 ore pe zi emisiunile de tv ante 1989 -fara internet sau produse capitaliste -militati pentru introducerea cartelelor la alimente si consumati doar cit si ce aveati pe vremuri ...chestii din astea. ...in rest, va doresc din suflet sa va ajute Dumnezeu si sa traiti ca pe vremuri! iesiti din catun stimate domn, deschideti ochii in jurul dv. si observati ca traiti intr-o tara europeana, membra UE si NATO si aveti un nivel de trai superior a trei sferturi din tarile globului! si mergeti pe site-urile dedicate propagandei comuniste, aici nu e chiar cel mai bun loc! sau, asa cred eu! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 40 minute, merck a spus: Ai macar 4 doze de vaccin facute? (desi normal ar fi trebuit sa ai minim 5 doze facute) Si daca avea 4 doze, ii venea ciclu? Eu am numai 3 si doar niste erectii ma deranjează. De ciclu nici vorba, dar poate ai dreptate, trebuia sa fac 5 doze si luam nobel pt nastere ușoară la barbati. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 (editat) Acum 18 minute, doru3160 a spus: Si daca avea 4 doze, ii venea ciclu? Eu am numai 3 si doar niste erectii ma deranjează. De ciclu nici vorba, dar poate ai dreptate, trebuia sa fac 5 doze si luam nobel pt nastere ușoară la barbati. Nu, da avea sanse sa prinda si el o reactie din asta adversa si apoi sa ii servesc si eu replica: nu-i de la vaccin! Gripă + SARS-CoV-2 în România - efectele DUBLEI infecții virale. Avertisment fără precedent al medicilor Editat Ianuarie 9, 2023 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Se pare pentru unii că nici statistica oficială nu e valabilă!Pąi dacă se anunţă o inflaţie,să zicem,de 16% şi-ţi creşte pensia cu 8-10% eşti în "câştig"?? Nu mai zic că buzunarul ţi-l găuresc taman produsele consumate curent sau serviciile lunare!Şi aici creşterea de preţuri e mult peste 20%! Privitor la "făcut" economii îl las pe Mare Savant,că văd că e "specializat" pe ele...Nu ştiu de unde are experienţă că în oraşele miniere se trăia relativ bine,iar cu TV-ul în zonă cred că nu erau probleme findcă se prindeau sârbii... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 5 minute, BRANCA a spus: Pąi dacă se anunţă o inflaţie,să zicem,de 16% şi-ţi creşte pensia cu 8-10% eşti în "câştig"?? Normal. Pai stii care e deviza evreului? Eu nu pierd niciodată, doar castig mai putin. Nu stiu pe altii, dar eu cand aud de indexari si cresteri salariale, ma ia cu frezoane. La fiecare marire de salariu, invariabil puterea de cumparare a scazut. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 54 minute, BRANCA a spus: Se pare pentru unii că nici statistica oficială nu e valabilă!Pąi dacă se anunţă o inflaţie,să zicem,de 16% şi-ţi creşte pensia cu 8-10% eşti în "câştig"?? Nu mai zic că buzunarul ţi-l găuresc taman produsele consumate curent sau serviciile lunare!Şi aici creşterea de preţuri e mult peste 20%! Privitor la "făcut" economii îl las pe Mare Savant,că văd că e "specializat" pe ele...Nu ştiu de unde are experienţă că în oraşele miniere se trăia relativ bine,iar cu TV-ul în zonă cred că nu erau probleme findcă se prindeau sârbii... Se traia o duda in Oltenia! in afara de piine fara cartela, era la fel rau ca oriunde. Acolo am platit eu amenda pentru risipa de energie electrica! 2 ore de apa calda pe zi o data la doua zile! Cumparaturi tot din Craiova sau bucuresti faceam! ..in rest, am rezolvat-o! se pare ca este ceva absolut normal ca la tv. sa te uiti ''peste gard'' la programele unei tari vecine! Si se receptiona destul de slab, chiar cu amplificatoare si antene adecvate datorita geografiei zonei. dar, asa cum am spus, sa aveti parte de ce va doriti! pensia creste cu 12,5% nu cu 8-10. Nu puteti scrie o propozitie fara o dezinformare! acuma, mie oricum nu mi-e clar cu crestetile de pensii, din ce bani sint platite pentru ca nu au crescut salariile si contributiile in mod corespunzator. iar daca incepem iar cu cresteri de salarii, urmate de mariri de preturi care ar duce iar la cresteri de salarii, ajungem iar in epoca ai cu dobinzi de 100% si salarii din 6-7 cifre! nu este cea mai buna lume posibila, dar fata de epoca comunista, imbunatatirea este indiscutabila si mult deasupra! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 1 oră, Marele Savant a spus: acuma, mie oricum nu mi-e clar cu crestetile de pensii, din ce bani sint platite pentru ca nu au crescut salariile si contributiile in mod corespunzator. iar daca incepem iar cu cresteri de salarii, urmate de mariri de preturi care ar duce iar la cresteri de salarii, ajungem iar in epoca ai cu dobinzi de 100% si salarii din 6-7 cifre! Nu ajungi departe cu gandirea asta. Ai vazut tu macar un bugetar care sa-si puna intrebarea asta??? Toti vor mariri peste mariri si ii doare la bordura de sursa banilor pentru mariri! Taci din gura, incaseaza-ti pensia marita si traieste-ti viata! Abia cand ai sa vezi ca se duce leul in jos fata de iepuroi sa intrii in panica. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Te doare capul: https://www.fanatik.ro/a-fost-gasita-georgiana-fata-de-13-ani-fugita-de-acasa-in-navodari-era-in-casa-iubitei-sale-20280542 Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Un război nebun,nebun...A căzut Soledar,un oraş lângă Bahmut,in mãinile ruşilor.In zonă sunt mine de sare infiinţate de Rusia în 1879! Căderea oraşului va pune "capac" Bahmutului,probabil în scurt timp. https://www.google.com/amp/s/www.nytimes.com/2023/01/10/world/europe/ukraine-soledar-bakhmut-wagner.amp.html Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Pentru pasionaţii de istorie şi bătălii militare pun linkul de mai jos.În hărţile linkului se vede de ce era important Soledarul. Selectaţi limba engleză,linkul intră in franceză... https://en.reseauinternational.net/les-russes-ont-enveloppe-les-flancs-de-larmee-ukrainienne-a-bakhmut/ Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 (editat) Iar ai ajuns la razboi? Nu-ti fa probleme, UA nu va pierde. Uite ce primeste UA: - AMX-10 RC (tancuri usoare de la francezi) - Marder Infantry Fighting Vehicle (de la nemti) - Bradley Fighting Vehicle (de la americani) Daca situatia o va cere fi sigur ca ai sa vezi in UA si France’s state-of-the-art Leclerc, Germany’s Leopard or the U.S. Army’s M1 Abrams. Despre Bakhmut vezi ce zicea inclusiv Prigozhin. Va fi un razboi de lunga durata pentru ca ambele parti nu-si permit sa piarda: nici Rusia nici US+UE. Carne de tun este inca in ambele tabere deci .... The show must go on! P.S. Si ca sa nu creada lumea ca francezii ii iubesc la nebunie pe ucrainieni, sa scriem si motivul pentru care tancurile usoare sunt trimise in UA: Citat there are approximately 30 AMX-10 RC available immediately to be sent to Ukraine because they are being replaced by a more recent generation of armored vehicles. Editat Ianuarie 11, 2023 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate