Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

Si cu 200 ani inainte era tot la fel. Restul cu care ne comparăm aveau cu totul alte resurse din orice punct de vedere, in special militar!

Alti naivi cred pe aici ca dcaa avem materii prime automat eram si bogați.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 25 minute, Sharky a spus:

Si nu eram la acelasi nivel acu 100 ani.

Cand te mai duci in weekend sa-ti bei cafeaua la Viena (vad ca voi nu boicotati Austria si e plin de ardeleni prin Viena :rade:) sa faci poze la cladiri si la chestia aia de pe fatada pe care scrie cand a fost inceputa constructia si cand a fost terminata, ca asa poate vor intelege ca noi nu am fost niciodata doar cu 100 de ani in urma lor.

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 1 minut, antemir a spus:

Ce intelegi prin "lor" ? Din Austria,sa zicem.
Crezi ca daca in 1950 mutam poporul simplu (talpa tarii) din Romania in Austria si invers, conta cu ceva la dezvoltarea celor doua tari ?
Cine si in urma cui este ?

Austria este in urma Romaniei! :rade:

P.S. Eu vad ca tu nu intelegi nici macar o ironie a lui @AlpHs00 dar tot pui intrebari.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, antemir a spus:

Crezi ca daca in 1950 mutam poporul simplu (talpa tarii) din Romania in Austria si invers, conta cu ceva la dezvoltarea celor doua tari ?

Tu ai fost vreodata in Austria? Cred ca nu, altfel ai fi fost la curent cu punctualitatea/rigoarea austriaca, basca ca elvetienii fac cele mai bune ceasuri si nicidecum austriecii. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Cum poate sa fie considerata ca fiind calitate incapacitatea de a intelege coroborata cu punerea de intrebari? Daca nu intelegi degeaba pui intrebari! Consumi inutil timpul celor care iti raspund pentru ca nefiind capabil sa intelegi ai sa pui alte intrebari. 

Link spre comentariu
4 minutes ago, merck said:

Si noi cum de nu le-am invatat pana acum? :scarpin 

Simplu: pe la țară, timpul se măsoară în anotimpuri; vremea semănatului, vremea prășitului, vremea culesului :hdgfhgdf

10 minutes ago, antemir said:

"punctualitatea/rigoarea" se invată

În câte generații?

Da, se învață ...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, merck a spus:

Pai mi-a folosit ca astazi sa nu mai fiu afectat de cum voteaza prostii. 

Ești afectat chiar dacă tu trăiești cu alta impresie. Dacă nu tu direct, atunci copii tăi. Vinovații se știu foarte bine, problema este ca nu poți sa le ceri hoților sa prindă hoții. N-ai sa vezi. Trebuie sa mai curgă apa multă pe Dunăre,  pana se așează lucrurile pe făgaș normal. Și asta se întâmplă când ai cu cine. Cu actuala clasa politica în nici un caz. Poate în cel mai optimist caz, peste o generație.

Link spre comentariu
3 minutes ago, antemir said:

Intr-o generație se invată .

Următoarea generație invață iar. Că doar nu se lasă mostenire.

Și cu ”gena recesivă” ce faci?

Dar cu ”funcția de reproducere”?

Link spre comentariu

Îmi amintesc de un dement care visa ”blonzi cu ochi albaștrii”, de un alt dement care visa ”omul nou” ... dementsprechend ...

”Punctualitatea” - cerință a politeței și disciplinei industriale sau militare se învață ...

Întrebarea ar fi este dacă ”învățătura” se poate și menține (natural, nu forțat) și cât timp se poate menține?

Funcție de ”material” ... (genă).

Link spre comentariu

Asta depinde de ”calitatea acumulatorilor” din procesul de ”fabricație”.

Chestiune de ”chimie”, mai puțin chestiune de ”ambutisare” la tabla (sau tablagii) de ambalaj.

Nu?

Editat de string
Link spre comentariu

Se poate rezolva și prin ”serviciul CTC”, prin sortarea ”produselor” cu ”ordonare” pe grupe de ”punctualitate” și ”coerență”.

Însă depinde de calificarea de ”personal” de la CTC - aceștia nu pot fi aleși democratic pentru așa că ar dispare fabrica :hdgfhgdf

Ceea ce s-a și întâmplat în mai multe locuri ...

Link spre comentariu

Am ajuns să o aud şi pe asta că tineretul după 90 a fost educat de "comunişti"!!Care "comunişti" că după '90 n-a mai existat niciun membru PCR??

Voi chiar credeţi în balivernele astea?Şi cum credeţi că arată vajnicul capitalist romãn,ca un extraterestru?Fără mumă,fără tată,fără neamuri,paraşutat "imaculat" în RO să instaureze noua societate?

Când au terminat nemţii al doilea război mondial şi au trecut la o nouă societate cu cine credeţi că au făcut-o?Cu alţi oameni??

Link spre comentariu

Decimarea, ca principiu de ”drept roman” (și din imperiul roman de răsărit) este aplicabilă și eficientă prioritar celor de la ”drept” (sau din administrația celor autointitulați ca ”stat de drept”), care au și ales-o. Subscriu! :88 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări