daniels Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Am cazut azi cu bicicleta. O curca a sarit de pe un gard, a venit in roata fata si am cazut. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 19, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2023 Ce mică e lumea...Prigojin anunţa acu cãteva zile că au murit 4 luptători Wagner de origine finlandeză.Tot el precizează că sunt 20 de finlandezi în batalionul britanic (sic),condus de un fost general american de trupe infanterie marină!!Băi să fie!Credeam că trupele lor sunt formate numai din ruşi... Şj apropo de Prigojin.În multe ipostaze a fost surprins că-şi manifestă respectul pentru mercenarii lui căzuţi.De curãnd a organizat şi 3 transporturi spre UA,cu trupurile celor 500 de soldaţi UA morţi la Soledar...La fel a spus că şj ălora trebuie să le arăţi respect... Pe canalul lui Wargonzo apare,"negru pe alb",că sunt canale TV unde cuvântul Wagner este interzis!Ce punctam înainte de conflictul cu armata rusă... Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 La noi șpaga e sport național. E vina noastra ca nu ii bagam la zdup. Cat de greu e sa prinzi niste hoti de lemne? Ca nu vb de diamante care le ascunzi in buzunar. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Amu, daca Wagner avea un gheneral amrikstanez printre ei, ori se laudau cu el pe fata, ori câstigau demult resbelu. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Acum 15 ore, Sharky a spus: Dume. Ne comparam cu vestul.au bani si resurse in primul rand! Si noi am avut mega resurse in foarte multe domenii, dar ne-am bagat picioarele in ele, bine nu noi, cei ce au guvernat tara, post loviturii de stat. Acum 3 ore, BRANCA a spus: doru3160.Respect!Am constatat că numai noi,cei în vãrstă,mai sesizăm şi analizăm demagogia actuală...Tineretului i se fãlfãie de problemele acestea!Aş fi curios peste 50 de ani ce vor zice foştii tineri,ajunşi bătrâni... Care or sa mai ajunga, batrini, la cum decurg lucrurile, nu prea ii vad sa depaseasca 55-60 ani. Acum 3 ore, merck a spus: Ce am recuperat noi in 40 de ani de comunism? Dupa '89 nu tot comunistii din esalonul 2 au ramas la putere? N-am vandut eu tara ci comunistii din esalonul 2. Nu l-am decorat eu pe boratu' de austriac care ne taie padurile ci jegul comunist iliescu! Total de acord! Acum 3 ore, BRANCA a spus: Noi am fost educaţi înainte de '89.De ce am avut respect pentru valori şi pentru oameni în general?? De ce astăzi nu mai e acelaşi respect?De vină sunt comuniştii?? Pe hoţii ăştia tineri,inclusiv politicieni,cine i-a "crescut" după '89?Comuniştii? Credeam că am depăşit "sindromul" anilor '90,când se acuzau unii pe alţii de "comunism"! Mare adevar scrisessi! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Acum 3 ore, merck a spus: Pai a contat votul coplesitor al prostilor ce au pus botu' la sloganul jegosului de iliescu: nu ne vindem tara! Daca prosti aia stateau acasa ilici mai era o sula presedinte si nastase & co mai vindeau sula! Nu s-a dorit ridicarea romanului de rand din nivelul de prostie in care era ci din contra l-a facut mandru ca este prost facandu-l sa urle din toti bojogii: no muncim noi nu gandim. Perfect adevarat! Scenariul loviturii de stat a fost impecabil, romanul, nervos si prost a zis ca l-a prins pe D-Zeu de picior, cind a aparut pe Tv, cucuveaua. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Acum 3 ore, doru3160 a spus: Da, si la ce ti-a folosit? Ma intreb cand o sa ganditi sa nu mai cautati vinovati. Totdeauna altcineva este vinovat, indubitabil. Pai mi-a folosit ca astazi sa nu mai fiu afectat de cum voteaza prostii. Cat timp nu se analizeaza o problema, nu se stabilesc vinovatii si nu sunt pedepsiti => nu se doreste redresarea. Noi astazi nu-i stim pe toti cei care ne-au vandut tara. Prescrierea faptelor i-a ajutat sa ramana anonimi. Nu vad de ce eu care nu am vandut nimic sa imi asum furtul altuia, basca ca hotii au scapat nepedepsiti si in continuare prostesc masele de votanti. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 1 oră în urmă, Sharky a spus: Cat de greu e sa prinzi niste hoti de lemne? Ca nu vb de diamante care le ascunzi in buzunar. Pai in judetul Suceava, Daniel Bodnar ii filmeaza pe hotii de lemn, verifica pe internet si are dovada informatica ca se transporta mai mult lemn, suna la 112 si politia nu face nimic. Abia cand transportul paraseste judetul Suceava politia din judetele vecine isi fac treaba si confisca transportul, ca mai apoi pe cale juridica, hotii sa fie lasati in pace. De nu stiu cat timp Daniel Bodnar cere micsorarea cuantumului de 10 metri cubi peste care camionul se confisca instant. Basca ca au fost cazuri cand legea a fost aplicata in bataie de joc si a fost confiscata doar remorca! Deci cum sa prinzi hotii daca organele sunt de partea lor? Sa iesim cu furci si topoare sa ii mazilim pe hoti? Daniel Bodnar a ajuns in scaun cu rotile din cauza hotilor de lemn, ministrul de interne este de mult la curent, si? A facut ceva? Tace si el ca si el primeste tain sa nu faca zgomot. Cine da acest tain? Link spre comentariu
eos Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Acum 4 ore, BRANCA a spus: doru3160.Respect!Am constatat că numai noi,cei în vãrstă,mai sesizăm şi analizăm demagogia actuală...Tineretului i se fãlfãie de problemele acestea!Aş fi curios peste 50 de ani ce vor zice foştii tineri,ajunşi bătrâni... Normal ca li se falfaie din moment ce pot pleca instant in alta parte la mai bine.Daca i`ar tine cineva inchisi in tara ca pana in 89 i`ai fi vazut imediat in strada. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 (editat) Acum 4 ore, BRANCA a spus: Noi am fost educaţi înainte de '89.De ce am avut respect pentru valori şi pentru oameni în general?? De ce astăzi nu mai e acelaşi respect?De vină sunt comuniştii?? Pe hoţii ăştia tineri,inclusiv politicieni,cine i-a "crescut" după '89?Comuniştii? Credeam că am depăşit "sindromul" anilor '90,când se acuzau unii pe alţii de "comunism"! iliescu, nastase, tariceanu si toti cei care au vandut tara, tot pe timpul lui ceasca au fost educati! Hotii astia tineri au invatat de la cei care au vandut tara! N-am vazut nici o odrasla de comunist din esalonul 2 sa se dezica de parinti! Banu' produs de babacu' produs prin vanzare tarii e al nabii de bun! Acum 10 minute, eos a spus: Normal ca li se falfaie din moment ce pot pleca instant in alta parte la mai bine.Daca i`ar tine cineva inchisi in tara ca pana in 89 i`ai fi vazut imediat in strada. Cati tineri ai vazut tu in strada pana la revolutia din 89? Au incercat studentii sa faca ceva scandal pe timpul lui ceasca dar au fost repede pusi cu botul pe labe de sistemul de oprimare al regimului. Si nu au facut gat ca nu se putea pleca din tara! Doreau lumina sa invete, apa sa se spele, caldura si chestii din astea. Editat Februarie 19, 2023 de merck Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Acum 4 ore, BRANCA a spus: Noi am fost educaţi înainte de '89.De ce am avut respect pentru valori şi pentru oameni în general?? Asta cu respectul poate fi subiectiv, depinde de tabara in care te aflai. Respectul cadrelor medicale fata de pacient, al functionarului public fata de cetatean, al profesorului fata de elev s.a..m.d in comunism au atins cote maxime. In ziua de azi, oferi respect, primesti respect. Ai atitudine aroganta, vei fi tratat ca atare. Link spre comentariu
string Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 4 hours ago, BRANCA said: Noi am fost educaţi înainte de '89.De ce am avut respect pentru valori şi pentru oameni în general?? De ce astăzi nu mai e acelaşi respect?De vină sunt comuniştii?? Pe hoţii ăştia tineri,inclusiv politicieni,cine i-a "crescut" după '89?Comuniştii? Credeam că am depăşit "sindromul" anilor '90,când se acuzau unii pe alţii de "comunism"! Eu aș zice că da! Împotriva învățământului destul de bun (cu respect pentru valori și pentru oameni), exigent însă intoxicat cu ”practică agricolă” (și excesiv orientat spre teorie izolată și mai puțin spre laborator /atelier) exista cerința comunistă cu pretenție la respect față de cizmar, florăreasă, tâmplar = șef la ”cadre” și alte asemena exemplare cu ”munci de răspundere” (parveniți și impostori). Adică tâmpiți cărora le mergea mai bine. Ca rezultat, de frig și de foame (acumulate în timp) a apărut ca efect ... '89. Însă modelul de tâmpiți, parveniți și impostori s-a păstrat Și s-a ”acoperit” cu diplome, doctorate, etc. Ce să mai respecți? Link spre comentariu
string Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Prețul diplomei sau al accesului în barou în ”statul de drept”? Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Bai, n avem resurse financiare si putere. Aia resurse nu inseamna materii prime! Si nu eram la acelasi nivel acu 100 ani. De aia isi permiteau alții sa faca filozofie si cercetare si noi abia faceam agricultura. Greu de înțeles ceea ce e evident. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Acum 23 minute, antemir a spus: Pare o secventă dintr-un film SF ce ai scris mai sus. Atunci trateaz-o ca atare daca intelegi ironia mesajului. Multi zic ca inainte exista respectul fata de oameni. Cei multi si amarati nu tot oameni erau? Sau respectul, plocoanele erau doar pt. cei ce aveau un anumit statut? Link spre comentariu
Postări Recomandate