Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

merck.Cele prezentate pot fi reale sau nu...De mult timp se încearcă o zãzanie între "gruparea" menţionată şi Kremlin!Şi Kadîrov a băgat critici la greu...Numai Surovikin tace.

Cam greu de crezut în "complot",dar sigur tensiuni  mari între părţi există.Dacă Putin va "arăta" cu deştu spre Prigojin,sigur va "zbura"!Probabil lovit de un proiectil "UA"...

Da pot să se dispenseze de Prigojin?Are trupe şi în Libia şi în alte ţări africane...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

8 hours ago, BRANCA said:

Aia însemnând să fie făcute publice de un organ al statului.

Mai ai încredere în ”organ(e)” ... :hdgfhgdf

Ele îți apără interesele în misiunea lor fundamentală ... :57

Dacă nu explodează spitalul :rade:

de stat.

P.S.

”Buna credință se prezumă până la proba contrară”!

(Cod Civil 14.2)

Deci ”stoc epuizat”.

Nu?

Editat de string
Link spre comentariu
35 minutes ago, merck said:

plănuiește ... scrie The Sun

Relax, tehnici de intoxicare ... (zvonerul și răspândacul).

La acest nivel ”problemele” se lichidează accidental, nu se contra-plănuiesc :hdgfhgdf

(precum în democrațiile ”originale”)

Link spre comentariu
Acum 11 ore, merck a spus:

Am mai pus link-ul:

Putin ar fi decis lichidarea lui Prigojin. Uneltirile șefului grupării Wagner care l-au înfuriat pe liderul Rusiei

Președintele Federații Ruse, Vladimir Putin, plănuiește să-l lichideze pe șeful grupului de mercenari Wagner, care ar fi participat la o conspirație anti-Putin împreună cu generalul Serghei Surovikin și liderul cecen, Ramzan Kadîrov

Și uite-asa, toată lumea știe planul secret de lichidare, ca și cum Putin ar tine conferință de presă când se hotărăște sa mai raspopeasca pe câte unu'. 

Link spre comentariu

Normal. Teorii constipaționiste.

Lupta pt putere a fost tot timpul.

Și tătuca stalin lichida din greu, ca era pace sau razboi.

Sa se omoare intre ei liniștiți, nici macar rușii nu le plâng de milă.

Link spre comentariu
Acum 22 ore, icar a spus:

Tensiuni pe cabalul Bâstroe, intre Romania, stat NATO, si Ucraina.  America tace, UE tace. Normal, altceva era daca acolo erau rusii! Se umfla pasatul in toti.

Oricum, numic nou sub Soare. In 2004, Ucraina muta granita Romaniei, adica a unui stat NATO. Nimeni nu zice nimic.

În buna tradiție româneasca, le vom întoarce și celalalt obraz, și când ne vor scuipa în cap, le vom acorda noi ajutoare, pt ca nu așa? Suntem un popor tolerant, cu o clasă politica castrata. Nimeni nu zice nimic, și pe buna dreptate, dacă noi nu zicem nimic, de la alții ce așteptări sa avem? 

Când nu strigi în gura mare viol, toți care privesc au impresia ca îți place. 

Link spre comentariu

Dar cu canalul ce sa faci? Ca e pe teritoriul lor. N ai cum sa ii opresti.

Li se rupe de sancțiuni. Clasa conducatoare o duce bine si cu si fara. Prostimea oricum e subjugată.

Doar de luam o nava aub pavilion dubios, o unolem cu fier vechi si le o rasturnam unde e mai îngust. Am fi chit.

Si sicanari cu privire la transportul de armament pe teritoriul nostru. Ca arme oricum le vindem ca ne ies bani.

Astea sunt manevre adevărate, nu povești politice si reclamații.

Link spre comentariu

UE cere acordul României pentru adâncirea de către Ucraina a canalelor Chilia și Bâstroe (cotidianul.ro)

Deci politrucii nostri inca de anul trecut isi dau acordul  pt. trafic pe respectivul canal si le semneaza un cec in alb iar acum se dau cu curul de pamant ca aia isi adancesc canalul. Ce se intampla acum este praf in ochi pt. pwlimea proasta...

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

AlpH00.Zicea doru3160 că avem o clasă politică "castrată"...Eu aş zice tocmai că au biluţe,nu bile şi ar trebui castrată!

Păi Aurescu semnează acordul cu UA,în 2022,şi credeţi că n-a fost pus de Joha??

Vorbim de pericolul pentru Deltă şi n-avem studiu de impact??

Link spre comentariu

Cat timp lumea voteaza USL-amul  sau nu ies la vot ca ,,toti is la fel,, , alta placa ce le vine ca o manusa usl-amistilor, avem ce meritam!

Ii doare pe ai nostri undeva de pericolul pt Delta,  marea lor problema e ca planurile Ucrainei de a adânci canalele Chilia și Bâstroe ar putea conduce la închiderea Canalului Sulina, deoarece navele ar putea să utilizeze canalele adâncite de Ucraina ca o rută alternativă. Adica le strica unora ghesifturile.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, AlpHs00 a spus:

Cat timp lumea voteaza USL-amul  sau nu ies la vot ca ,,toti is la fel,, , alta placa ce le vine ca o manusa usl-amistilor, avem ce meritam!

Încă mai sunt unii care cred ca votul lor contează... În rest, da, ai dreptate, avem dictatura banului bine înfiptă în sistemul politic. Asa ca indiferent ce votezi, tot aia o sa obții. Îmi pare rău că asta e greu de dovedit. Se vor găsi scuze ca unii au votat asa și alții altfel. 

Link spre comentariu

Ok, atunci stati acasa, ca toti sunt la fel!

Bine unii sunt caini si nu te poti intelege cu ei de la ciolan dar asta e alta socoteala. Mai au si nesimtirea sa bage pensiile speciale in pndr  punand piedici alocarii acelor bani.:dans:

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Părerea mea, pur personala. Cat timp capătul sforilor se afla afara din țară, noi putem vota și cu papa, ca tot aia e. Îmi pare rău, dar nu mai am timp sa cred altceva. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări