string Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 4 minutes ago, doru3160 said: Si sa stii ca da rezultat. Și cam ce crezi că ar conține? Hint: Componenți periculoși: acid fosforic 18-22%, acid boric 1-3% https://www.depozituldeaccesorii.com/product-page/solutie-curatat-rugina-1-kg-super-evipass?utm_source=google&utm_medium=wix_google_feed&utm_campaign=freelistings&gclid=EAIaIQobChMIrv-kgPGZ_QIVJIxoCR3i6AaiEAQYAiABEgJIgvD_BwE Fără ulei de șarpe. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Nu stiu ce contine, sigur am citit dar nu am retinut. Din asta am folosit. Recomand, chiar fara vopsire ulterioara." Ferul" tratat se face negru, daca nu din prima, sigur la mana a doua. https://www.emag.ro/convertor-rugina-nigrin-200-ml-is74032/pd/D7MV6JMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android Link spre comentariu
string Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 (editat) P.S. Oțelul cadrului motocicletei mele conține 4% Cr (sâc!). Nu ruginește. Alți însă folosesc direct (cum am zis mai sus) oțel fosforos și în construcții, nu stau să îl pensuleze cu acid fosforic după ce ruginește bine. Și după ce prin ”umflare” cu rugină ... crapă betonul. Asta sub indicații prețioase ale partidului, precum creșterea productivității la hectar ... cu efectul ”recoltei” de la podul Lețca de pe Siret și cele ce vor urma. Editat Februarie 16, 2023 de string Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Acum 12 minute, string a spus: Și după ce prin ”umflare” cu rugină ... crapă betonul. Dacă nu crapă betonul, nu poți pensula nimic. Lăsând gluma la o parte, după 50...60...70 ani de exploatare, e ușor sa dai vina pe alții ca nu au folosit otel fosforos, cand tu nu ai fost in stare sa dai un smac de protectie in tot acest timp. Ba ai mai si dus la fer tot ce se chema fabrica de fier beton. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 16, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2023 doru3160.Feruginolul ăla parcă conţine acid fosforic,dacă nu mă înşel...Atacă metalil şi formează fosfaţi protectori. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Acum 2 minute, BRANCA a spus: doru3160.Feruginolul ăla parcă conţine acid fosforic,dacă nu mă înşel...Atacă metalil şi formează fosfaţi protectori. Era înainte vreme un produs numit deruginol. Scotea bine rugina de pe suprafețe, lăsa metalul lucios, ca nou, dar dacă nu neutralizai, în scurta vreme ruginea mai tare. Era complicat de folosit, sau mai bine zis riscant. Asta de care vorbesc pe lângă faptul ca neutralizează rugina, formează și un strat protector peste care poți vopsi sau nu. Nu cere spălare, neutralizare după folosire. Dacă nici jantele la mașină nu au un regim de exploatare nașpa, nu mai stiu care ar fi mai anapoda decât ăsta. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 16, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2023 doru3160.Sigur are acid fosforic,că mă uitai în fişa tehnică unde zice că conţine acizi şi realizează şi fosfatare. Link spre comentariu
string Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 (editat) 35 minutes ago, BRANCA said: formează fosfaţi protectori. Exact! Eh ... construit cu oțel fosforos (și fără ”ghiauri”) podul ăsta de cale ferată din poză, rezistă Și cel din 1901. https://identitatea.ro/podul-metalic-lugoj/ Editat Februarie 16, 2023 de string Link spre comentariu
string Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 (editat) 3 hours ago, dumitrumy said: Presupun că achizitorul, după ce că nu a plătit nicio factură de gaz a reclamat furnizorul și apoi constructorul. Primăria încă nu a reclamat-o, semn că avea canalizare Nu? Care tramvai nu are nici fir de contact, nici șine funcționale, însă EXISTĂ! Editat Februarie 16, 2023 de string Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 16, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2023 Ce vă miraţi că UA ne-o trage?Păi dacă sunt patronaţi de unchiu Sam... Ca fapt divers...E dragarea canalului Bâstroie o catastrofă pentru Deltă sau ne temem că scade traficul pe canalele noastre? Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Eu nu ma mir, pana la urma sunt niste corcituri de rusi de la care nu poti avea prea multe asteptari. De asta zic sa dureze razboiul 10 ani, sa le iasa fumurile din cap si la unii si la altii! Link spre comentariu
ex.escu Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Controlul gurilor dunarii a fost un subiect delicat , razboiul crimeei 1853-1856, aparent un razboi religios, a inceput prin ocuparea de catre rusi a principatelor romane, din fericire nu au castigat; interesul nu a incetat, dupa ww2, tov. ana pauker&co (cei care baga spaima in burgheji) au cedat varului ivan insula serpilor.Constructia canalului dunare-marea neagra a urmarit realizarea unei noi cai navigabile si a unui obstacol pentru trupele rusesti .Episodul rostok precum si "esuarea"unui cargou in zona in 2009 , in jurul caruia se formeaza o insula de nisip, completeaza imaginea iar canalul bastroie nu e bomboana de pe coliva, urmaresc intregul brat chilia... Ne miram ca ua ne-o trage ? ...nu, pentru ca au cu cine , nu e nici o reactie oficiala, tapul a semnat tratatul cu ua, toata lumea e fericita , am intrat in nato....cu muuulti ani in urma, pe vremea lui Stefan Voda, o unitate moldoveana a aparat eroic mangopul/doros situat la cca.15km de sevastopol, unii din nepotii lor (cu sange in instalatie) ar putea revendica pamantul stramosesc... Daca ai sange in instalatie le restrictionezi traficul aerian, feroviar ,naval, cu exceptia transporturilor de alimente,civile ,pana cand respecta conventiile ,tratatele internationale. P.S.: era o vorba in batrani : de-i dai un deget lui ivan tzi se urca pe divan. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Acum 8 minute, AlpHs00 a spus: Eu nu ma mir, pana la urma sunt niste corcituri de rusi de la care nu poti avea prea multe asteptari. De asta zic sa dureze razboiul 10 ani, sa le iasa fumurile din cap si la unii si la altii! Vrabia malai viseaza si calicu' praznic! Nu avem noi asa bafta! Deja media din vest incepe sa prezinte cazuri din armata ucraineana cand soldatii refuza sa mai lupte. @BRANCA subtirarea zice ca comandantul soldatilor si spune superiorului ca va face si el un raport si ca soldati nu refuza sa se reintoarca la lupta dar sunt inghetati, nemancati si nu mai au forta! (se vede cu alb in engleza: don't have the fucking strenght). Mai incolo se spune ca un batalion de recruti ucrainieni s-au retras fara sa anunte si i-au lasat in curu' gol intr-o zona . So, don't worry, ai care dragheaza la Bastroe o sa ajunga in scurt timp pe front! P.S. In video se spune clar de multi soldati ucrainieni ca Bakhmut nu reprezinta decat o ambitie politica de ambele parti si ca ei vor sa se retraga pentru ca este stupid sa mai lupte in Bakhmut. Cuvintele lor: 1. Batalia de la Bakhmut nu are nici un sens din punct de vedere militar sau strategic. Nu inteleg de ce trebuie sa pierdem atatia camarazi aici. 2. Bakhmut de ambele parti este o chestie politica, nimic mai mult. (asta este declaratia unui ofiter de forte speciale) 3. Partea ucraineana, toata armata pana la statul major cred ca Bakhmut trebuia evacuat de multe saptamani. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Ua o ia ia la rece si vine vara si o ia la cald. Iar rusii la fel. Carne de tun. Important e sa nu ajunga scandalul la noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate