Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

4 hours ago, icar said:

Ar fi bine daca sosoaca ar stii de asa ceva. Se spune ca benzile/reteaua Hartman se stringe, adica distanta dintre benzi e tot mai mica, cu câteva ore inaintea cutremurelor, dupa care revine "la normal". Stiu doua cazuri de astfel de preziceri verificate. O fi coincidenta, n-o fi, nu ma pronunt.

Da, așa este, apar în prealabil anomalii perceptibile ale ”energiilor telurice”, detectabile.

Apar anomalii și în ”aura energetică” a ființelor vii, înainte de boală, și acestea detectabile (nu de către oricine).

Însă asta este o altă ”cunoaștere”, pentru cei inițiați.

Pare nebunie însă nu este chair așa, unele animale încă simt ... ceea ce omul scufundat în (gândire de) materialism excesiv a ”uitat” și se gândește numai ”la fân”, ca vaca :57

Editat de string
Link spre comentariu

Eu cred ca nimeni nu prea stie ce se intampla acolo jos, la 100 km sub nivelul solului.

Teoria, asa cum am citit pe ici-colo, zice ca sunt trei placi, sa le spun asa, moesica, panonica si est-europeana.

Nu stiu cine poate afirma ferm ce fac ele jos, daca exista sau nu bolovanul dintre varfurile lor...

Am ramas un pic mut, desi aveam 18 ani, nu imi amintesc nimic de cutremurul din 1986.

Chiar am avut M7.1 in 1986?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, telefunken a spus:

Eu cred ca nimeni nu prea stie ce se intampla acolo jos, la 100 km sub nivelul solului.

Teoria, asa cum am citit pe ici-colo, zice ca sunt trei placi, sa le spun asa, moesica, panonica si est-europeana.

Nu stiu cine poate afirma ferm ce fac ele jos, daca exista sau nu bolovanul dintre varfurile lor...

Am ramas un pic mut, desi aveam 18 ani, nu imi amintesc nimic de cutremurul din 1986.

Chiar am avut M7.1 in 1986?

Da, a fost seara tirziu, parca pe la 00:30

https://forum.cutremur.net/threads/cutremurul-din-30-31-august-1986.1352/

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 2 ore, string a spus:

asta este o altă ”cunoaștere”

Corect, dar aceasta "cunoastere" sufera de un pacat: lipsa de repetabilitate in aceleasi conditii. Pe vremea când studiam asa ceva, am facut câteva experimente care m-a facut sa deduc ca, in multe cazuri, totul nu e decât un fel de "placebo". 

Link spre comentariu
33 minutes ago, icar said:

Corect, dar aceasta "cunoastere" sufera de un pacat: lipsa de repetabilitate in aceleasi conditii. Pe vremea când studiam asa ceva, am facut câteva experimente care m-a facut sa deduc ca, in multe cazuri, totul nu e decât un fel de "placebo". 

Chestiunea asta de repetabilitate (a unei măsurători la același ”operator”, nu de grup) ține cumva și de expectanțe induse de ”școala spirituală” (inclusiv rugăciuni cu repetiție, în genunchi, etc.)

Hint (memorabil):

- Iar pe la amiaza, Ilie a inceput sa rada de ei si zicea: "Strigati mai tare, caci doar este dumnezeu! Poate sta de vorba cu cineva, sau se indeletniceste cu ceva, sau este in calatorie, sau poate doarme; strigati tare sa se trezeasca!" - :hdgfhgdf

Nu?

Editat de string
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări