merck Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 (editat) Da’ muieți-s posmagii? Editat Februarie 15, 2023 de merck Link spre comentariu
string Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 (editat) 4 hours ago, icar said: Ar fi bine daca sosoaca ar stii de asa ceva. Se spune ca benzile/reteaua Hartman se stringe, adica distanta dintre benzi e tot mai mica, cu câteva ore inaintea cutremurelor, dupa care revine "la normal". Stiu doua cazuri de astfel de preziceri verificate. O fi coincidenta, n-o fi, nu ma pronunt. Da, așa este, apar în prealabil anomalii perceptibile ale ”energiilor telurice”, detectabile. Apar anomalii și în ”aura energetică” a ființelor vii, înainte de boală, și acestea detectabile (nu de către oricine). Însă asta este o altă ”cunoaștere”, pentru cei inițiați. Pare nebunie însă nu este chair așa, unele animale încă simt ... ceea ce omul scufundat în (gândire de) materialism excesiv a ”uitat” și se gândește numai ”la fân”, ca vaca Editat Februarie 15, 2023 de string Link spre comentariu
string Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 (editat) - Editat Februarie 15, 2023 de string Link spre comentariu
telefunken Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Eu am inteles din graficul din figura 4 ca suntem acum pe la 75% probabilitate de aparitie a unuia cu M > 7 Prin 2030 probabilitatea trece de 90% si dupa cum a zis si Marmureanu, trebuie sa ne asteptam la ceva atunci. Link spre comentariu
telefunken Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Eu cred ca nimeni nu prea stie ce se intampla acolo jos, la 100 km sub nivelul solului. Teoria, asa cum am citit pe ici-colo, zice ca sunt trei placi, sa le spun asa, moesica, panonica si est-europeana. Nu stiu cine poate afirma ferm ce fac ele jos, daca exista sau nu bolovanul dintre varfurile lor... Am ramas un pic mut, desi aveam 18 ani, nu imi amintesc nimic de cutremurul din 1986. Chiar am avut M7.1 in 1986? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 (editat) A fost balconeti in 86, le-a dat la bucuresteni ceva balcoane jos. Editat Februarie 15, 2023 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
telefunken Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Eu din Dobrogea nu imi amintesc nici macar de vreo vibratie in 1986. A fost noaptea sau pe timp de zi? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Acum 20 minute, telefunken a spus: Eu din Dobrogea nu imi amintesc nici macar de vreo vibratie in 1986. A fost noaptea sau pe timp de zi? A fost in jurul orei 22:30, eram la Sibiu si s-a simtit bine la et1. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Blocuri construite in stil Ucrainean.... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 (editat) 1 oră în urmă, telefunken a spus: Eu cred ca nimeni nu prea stie ce se intampla acolo jos, la 100 km sub nivelul solului. Teoria, asa cum am citit pe ici-colo, zice ca sunt trei placi, sa le spun asa, moesica, panonica si est-europeana. Nu stiu cine poate afirma ferm ce fac ele jos, daca exista sau nu bolovanul dintre varfurile lor... Am ramas un pic mut, desi aveam 18 ani, nu imi amintesc nimic de cutremurul din 1986. Chiar am avut M7.1 in 1986? Da, a fost seara tirziu, parca pe la 00:30 https://forum.cutremur.net/threads/cutremurul-din-30-31-august-1986.1352/ Editat Februarie 15, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Acum 2 ore, string a spus: asta este o altă ”cunoaștere” Corect, dar aceasta "cunoastere" sufera de un pacat: lipsa de repetabilitate in aceleasi conditii. Pe vremea când studiam asa ceva, am facut câteva experimente care m-a facut sa deduc ca, in multe cazuri, totul nu e decât un fel de "placebo". Link spre comentariu
string Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 1 hour ago, telefunken said: Eu cred ca nimeni nu prea stie ce se intampla acolo jos, la 100 km sub nivelul solului. În schimb e cumva definit ce se întâmplă la nivelul solului: Link spre comentariu
icar Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 @antemir, o rezoltie mai buna la harta, se poate? Link spre comentariu
string Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 (editat) 33 minutes ago, icar said: Corect, dar aceasta "cunoastere" sufera de un pacat: lipsa de repetabilitate in aceleasi conditii. Pe vremea când studiam asa ceva, am facut câteva experimente care m-a facut sa deduc ca, in multe cazuri, totul nu e decât un fel de "placebo". Chestiunea asta de repetabilitate (a unei măsurători la același ”operator”, nu de grup) ține cumva și de expectanțe induse de ”școala spirituală” (inclusiv rugăciuni cu repetiție, în genunchi, etc.) Hint (memorabil): - Iar pe la amiaza, Ilie a inceput sa rada de ei si zicea: "Strigati mai tare, caci doar este dumnezeu! Poate sta de vorba cu cineva, sau se indeletniceste cu ceva, sau este in calatorie, sau poate doarme; strigati tare sa se trezeasca!" - Nu? Editat Februarie 15, 2023 de string Link spre comentariu
string Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 (editat) - Editat Februarie 15, 2023 de string Link spre comentariu
Postări Recomandate