Sharky Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Unirea va cauza împărțirea ciolanului cu ei. Neuniti ramane mai mult pt noi. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Orice politician ce va iesi din drumul stabilit de orci pt. Moldova, mai devreme sau mai tarziu va fi schimbat. Acolo pt. rusi si siguranta lor nationala sunt buni doar conducatori marioneta. Vedeti acum ce se intampla cand moldovenii duc o politica pro europeana. Nu ma astept de la bipezii cu ochelari de cal, experti analisti sa inteleaga. Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Acum 45 minute, BRANCA a spus: ........... Normal că o unire trebuia făcută şi cu acordul cetăţenilor din RO.................... Parca multe ”uniri” si ”vanzari” strategice au fost cu acordul cetatenilor (celor care au ramas, desigur). Inclusiv cu UE si NATO. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 14, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2023 amudsen.Adevăr grăit-ai!Nu ne întreabă nimeni chiar de-ar fi să ne bage în război!! O hartă,de la 1190,unde se vede Cumania "românească".Cumanii se întindeau atunci din RO până în Siberia... Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Inca suntem intregi de la marea ”invalmaseala”. Link spre comentariu
Barbu Paul Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 (editat) Ia uite pe harta asta nu existam. Editat Februarie 14, 2023 de Barbu Paul Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Acum 3 ore, merck a spus: Asta cu cate zile de pauza se sanctioneaza? Don' profesor, a fost doar un sfat nevinovat, prefer sa-ti dau batista mea sa te stergi la gura! Eu vad ce scrii, ocazional, mai bine spus FARA SA VREAU, doar prin ce esti quotat. Si, da, si eu pe linga colegul merk, am observat ca atunci cind nu mai ai argumente, recurgi la tertipuri si injurii. Tocmai de aia i-am dat acel sfat, sa TE IGNORE, nu meriti mai mult pe acest forum, prim prisma comportamentului tau. Iar ca sa fii lamurit, in ceea ce priveste cutremurele de pamint, merk are dreptate in ceea ce priveste: Nu te sinchisi sa imi raspunzi, pentru ca oricum NU ma intereseaza ce scrii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 14, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2023 În lumea asta nebună,nebună,mai sunt şi romãni cu cap şi muncitoriPetre Duca e milionar în Nord Estul Australiei. Formidabilă ferma lui... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Comisia Europeană, dată în judecată după ce Ursula von Der Leyen a refuzat să publice mesajele cu șeful Pfizer despre vaccinurile anti-Covid Publicaţia americană The New York Times acţionează în instanţă Comisia Europeană pentru refuzul acesteia de a face publice SMS-urile dintre preşedinta CE Ursula von der Leyen şi directorul executiv al grupului Pfizer, Albert Bourla, în legătură cu vaccinurile anti-COVID-19, relatează marţi, 14 februarie, politico.eu. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 14, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2023 merck.Ce te miri?Crezi că aia nu lucrează la fel de "transparent" ca ai noştri? În fapt a fost interpelată Ursula şi la Consiliul Europei,da' a făcut un pissu pe interpelare! Şi ne luăm de Putinică că e dictator! Link spre comentariu
merck Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Acum 12 minute, BRANCA a spus: Şi ne luăm de Putinică că e dictator! Pai si nu este? Stii ce a zis Gorbaciov, nu? Cate mandate de presedinte are la activ? Si Gorbaciov a spus clar cum sfarsesc dictatorii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 No, iar a fost cutremur, de data asta l-am simtit. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Tura asta şi eu. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 14, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2023 (editat) merck.Eu am vrut să sugerez că nu-l vedem decât pe Putin dictator,nu vedem şi tendinţele dictatoriale,de ex în UE! Am simţit cutremurul mult mai puternic ca data trecută!! E sau nu o legătură cu zguduielile din Turcia?? Editat Februarie 14, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Hai sa va nai scarbesc cu jegosu asta https://fb.watch/iHkPI0snUW/ Link spre comentariu
Postări Recomandate