Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Orice politician ce va iesi din drumul stabilit de orci pt. Moldova, mai devreme sau mai tarziu va fi schimbat. Acolo pt. rusi si siguranta lor nationala sunt buni doar conducatori marioneta. Vedeti acum ce se intampla cand moldovenii duc o politica pro europeana. Nu ma astept de la bipezii cu ochelari de cal, experti analisti  sa inteleaga.:rade:

Link spre comentariu
Acum 3 ore, merck a spus:

Asta cu cate zile de pauza se sanctioneaza? :scarpin

Untitled.jpg

Don' profesor, a fost doar un sfat nevinovat, prefer sa-ti dau batista mea sa te stergi la gura!

Eu vad ce scrii, ocazional, mai bine spus FARA SA VREAU, doar prin ce esti quotat.
Si, da, si eu pe linga colegul merk, am observat ca atunci cind nu mai ai argumente, recurgi la tertipuri si injurii.

Tocmai de aia i-am dat acel sfat, sa TE IGNORE, nu meriti mai mult pe acest forum, prim prisma comportamentului tau.

Iar ca sa fii lamurit, in ceea ce priveste cutremurele de pamint, merk are dreptate in ceea ce priveste:

Screenshot-2023-02-11-at-20-58-22.png

Nu te sinchisi sa imi raspunzi, pentru ca oricum NU ma intereseaza ce scrii.

Link spre comentariu

Comisia Europeană, dată în judecată după ce Ursula von Der Leyen a refuzat să publice mesajele cu șeful Pfizer despre vaccinurile anti-Covid

Publicaţia americană The New York Times acţionează în instanţă Comisia Europeană pentru refuzul acesteia de a face publice SMS-urile dintre preşedinta CE Ursula von der Leyen şi directorul executiv al grupului Pfizer, Albert Bourla, în legătură cu vaccinurile anti-COVID-19, relatează marţi, 14 februarie, politico.eu.

Link spre comentariu

merck.Eu am vrut să sugerez că nu-l vedem decât pe Putin dictator,nu vedem şi tendinţele dictatoriale,de ex în UE!

Am simţit cutremurul mult mai puternic ca data trecută!!

E sau nu o legătură cu zguduielile din Turcia??

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări