Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

Ciutacu,de la Romania TV,s-a supărat că ăi din UA au sugerat că trebuie să vină Koveşi să-i investigheze!Ca atare astă seară a avut o bună bucată de emisiune pe tema "Preşedintele-bufon,demascarea lui Zelenski"...

A fost prezentat un interviu pe Fox News cu un individ care acuza SUA de terorism şi de provocarea războiului în UA.Apoi declaraţile pacifistului Waters,fost membru Pink Floyd,inclusiv la ONU.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 11.02.2023 la 21:25, merck a spus:

Pune-mi te rog cele doua informatii scrise de mine care se contrazic. De ce esti nesimtit? 

Tie chiar nu tie rusine? Tu scrii 4 din burta ca ai dat in bobi, eu pun calcule exacte unde se vede clar ca este 5 in amplitudine si de 11 ori in energie (ca de fapt asta ne intereseaza, ca zguduiala darama cladirile) si imi spui mie ca eu am gresit? Deci eu am pus calcule de pe diferite site-uri (deci nimic de la mine) si tu imi spui mie ca eu gresesc??? :qetrwe 

Si sa zicem ca ramane la amplitudine (desi am zis ca zguduiala conteaza), daca la tine 4 = 5 atunci iti dau 40.000 euro si tu imi dai 50.000 sa vedem daca te tine!

De ce zic ca zguduiala conteaza, ai mai jos si echivalentul in TNT (daca nu stii cei ala dai un search pe gogu):

Screenshot-2023-02-11-at-20-03-31.png

Screenshot-2023-02-11-at-20-03-56.png

Sigur, uita-te mai sus ce inseamna energia care nu ne intereseaza!

Decit sa te enervezi aiurea, cu cine nu merita, e mai bun ignore-ul.

Crede-ma!

Link spre comentariu

Mai jegosi si gretosi sunt astia ce-i ling in cur pe rusi, negand orice urma de adevar dand-o in balarii si scenarii precum inventii sau alte cacaturi care put de nu poti respira. Pentru astia adevarul este doar cum le convine lor.

Persoanele de fata se exclud bineinteles!

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Nu prea iese fum fără foc.

Hodoronc-tronc au demisionat ăia (guvern), din instinct patriotic, sau de frică că i-ar putea ”lichida” careva?

De proteste publice prealabile (sau mineriade, egal) nu am auzit ...

Or fi ”sondaje de opinie”, discrete?

Editat de string
Link spre comentariu
Acum 29 minute, antemir a spus:

Observ ca incurajezi atitudini ca cea a lui @DjLeco2021, care a provocat reactia mea.

Eu citandu-te (deci impiedicandu-te sa mai editezi postul) descurajez jignirea! Nu te poti stapani sa nu jignesti, nu mai intra pe acest forum! 

In plus, tu fiind si profesor m-as fi asteptat sa-ti ceri scuze! Dar cum sa iti ceri tu scuze de la "unul ca DjLeco"? Asa ceva nu iegzista!

P.S. Sincer nu ma deranjeaza daca nu esti penalizat (si sunt pentru) daca iti ceri scuze (deci nu esti sanctionat cu pauza). 

Editat de merck
Link spre comentariu

Nu vă certaţi ca în Basarabia,că n-aveţi ce ciolan înpărţi!

Politicienii de acolo,dacă erau corecţi,ar fi făcut unirea cu RO!Aşa,cum e acum, fiecare gaşcă aspiră la conducerea statului,că acolo se poate "suge"!

Vă reamintesc câ în Moldova s-au "sifonat" cam 1 miliard euro parcă, din bănci de stat.A fost invinuit bravul "iţic" Ilan Şor,dar mulţi zic că n-a furat singur!...

Şi apropo de "invenţile" Maiei Sandu cu "duşmanii de clasă"...Mai ţineţi minte cu găşcarii noştri când unii ziceau că sunt pro-europeni şi ceilalţi ar fi pro-ruşi sau pro-chinezi?Ati mai auzit ceva de astea??Vorba lui Caragiale:"pupat Piaţa Independenţei"!...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Acum 4 minute, BRANCA a spus:

Politicienii de acolo,dacă erau corecţi,ar fi făcut unirea cu RO!

Deci Igor Dodon daca nu a facut unirea cu RO nu-i corect, nu? :57

In plus trebuie sa stii ca pentru unire si partea romaneasca trebuie sa fie de acord, ca nu poti sa unesti Moldova la Romania cu dea sila, impotriva dorintei Romaniei. In afara de noi moldovenii din Romania, prea putini romani sunt pro unire! Si chiar si printre noi moldovenii sunt multi care nu vor unirea. 

Link spre comentariu

Normal ca nu iti convine pt ca noi vom fi trasi in jos in prima faza. Poate in 20 30 ani sa vedem beneficii.

Plus nu risti sa te denazifice rusu.

Asta daca noi ii luam sub aripa, singura variantă, ca sa ne separăm noi de ue si sa ne unim cih frații noștrii sa murim toti de foame dar macar sa fim uniți e o parere asa de deplasata că numai d al de Putin si dodon  cred in ea.

Link spre comentariu

Nu se pune problema iesirii Romaniei din UE si din NATO pentru a se uni cu Moldova. Moldovenii au deja de mult timp un statut privilegiat de intrare in UE (nu le trebuie vize si se intra doar cu buletinul). UE cred ca de pe vremea lui base a inchis ochii la moldovenii basarabeni si a lasat Romania sa transeze situatia (daca noi ii primim fara viza in Romania, noi fiind tara din UE, asa vor face si celelalte tari din UE). Li se faciliteaza si acordarea cetateniei romana basarabenilor. Figureaza in apartamente din Iasi, Bacau, etc. si cate 30-40 de insi la aceeasi adresa. 

Parca prin 2013, in Lisabona, cand chelnerul a aflat ca suntem romani, ne-a zis: in Romania nu vin, ca e scump la voi, nu-i mare diferenta fata de preturile de aici din Portugalia, dar vreau sa ma duc in Moldova ca acolo e ieftin si la banii mei ma simt bogat! :d

Editat de merck
Link spre comentariu

merck.Nu te face că nu înţelegi aia cu politicienii din Republica Moldova!Poate n-am utilizat bine termenul "corecţi" în postarea anterioară...Poate era mai bine zis "sinceri şi cinstiţi"...

Normal că o unire trebuia făcută şi cu acordul cetăţenilor din RO.Eu aş crede câ totuşi unirea nu ar fi atât de costisitoare,deoarece moldovenii lucrează în masă,în UE şi fac bani cu grămada..Mai rău va fi când mulţi se vor hotărî să plece definitiv în Europa,iar locul lor s-ar putea să fie luat de ucrainieni...Dacă nici imigranţii actuali din RO nu vreau să stea la noi,ci vor în Vest,cu atât mai puţin atractivă e Moldova!...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări