Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

1 hour ago, BRANCA said:

Sunt de acord cu tine că graniţele în EU ar trebui să dispară într-o zi...

Sau să apară din nou, tot pe la Orșova :rade:

Ca și înainte de 5 Mai 1919 ...

https://www.telework.ro/ro/orsova/

din link:

”1968 – prin împărţirea administrativ-teritorială din februarie Orşova este inclusă pentru prima oară în Judeţul Mehedinţi, pierzând o serie de instituţii vitale: judecătoria, notariatul, agenţiile de navigaţie.

Notă: ocazie prin care a apărut județul TM (= Tot Mehedinți).

Editat de string
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

String.Tőkes Imre se află în linkul pus de tine cu Republica Bănăţeană!

Screenshot-20230210-170440-Samsung-Inter

Zelea nu se dezminte cu provocarea NATO-două rachete ruseşti au trecut peste Basarabia iar el susţine că au trecut peste România!!Când vă spuneam că individul ăsta e total iresponsabil...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Pana la declaratiile lui Zelenski cu ce drept trimit jegurile alea rachete peste Basarabia? Este  cumva tarlaua rusilor acolo si nu stiu?

Chiar nu vezi padurea din cauza copacilor?

Link spre comentariu

Ce are a face zicerea tembelă a lui Zelea cu pro-rus sau anti-rus?Tema a apărut la B1 şi s-a contactat şi MAPN pentru detaliere!

Eu punctam că individul Zelea caută să provoace un conflict Rusia-NATO,similar actiunii cu rachetele din Polonia!!Păi nouă război atomic ne lipseşte?

Link spre comentariu

Cred că şi de era Maica Tereza preşedinta Ucrainei şi ei îi găseai ceva în neregulă.De-ar sta ucrainenii aliniaţi ca să-i împuşte ruşii, le-ai reproşa că nu stau cum trebuie şi nu-i nimeresc bolşevicii pe toţi.

Nu-i poţi reproşa lupului că vânează căprioare, aşa e natura lui.Dar măcar lupul nu se crede mieluşel...

Link spre comentariu
2 hours ago, BRANCA said:

String.Tőkes Imre se află în linkul pus de tine cu Republica Bănăţeană!

Da, așa e, l-am găsit în text pe Tőkés Imre (prefectul comitatului).

O fi fost străbunic al păstorului cu revoluția?

Nimic întâmplător ...

Totuși, exista și un comisar pentru Banat, dr.Otto Roth iar prefectul orașului (Timișoara), dr. Jakobi Kálmán s-a deplasat cu o delegație a Sfatului poporului la Budapesta, pentru a obține de la acel guvern autonomia Banatului în cadrul Ungariei.

Pierdută însă în cadrul României.

Din lipsa de experiență a acesteia la anexarea altor state.

Pardon, a altor republici sau regiuni autonome.

Editat de string
Link spre comentariu
16 minutes ago, antemir said:

Mie-mi suna cam a "niet Schengen”.
Dar poate nu aud eu bine.

Davai Rusca sau Ruschița nu ar suna prea atractiv.

Deși (zic unii) că ar fi și oarece mine de uraniu, în conservare, pe acolo pe sus, nu doar marmură pentru cruci.

https://www.academia.edu/53753121/The_radioactivity_in_the_mining_area_from_Poiana_Rusca_Mountains

Editat de string
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări