string Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 (editat) 1 hour ago, BRANCA said: Sunt de acord cu tine că graniţele în EU ar trebui să dispară într-o zi... Sau să apară din nou, tot pe la Orșova Ca și înainte de 5 Mai 1919 ... https://www.telework.ro/ro/orsova/ din link: ”1968 – prin împărţirea administrativ-teritorială din februarie Orşova este inclusă pentru prima oară în Judeţul Mehedinţi, pierzând o serie de instituţii vitale: judecătoria, notariatul, agenţiile de navigaţie.” Notă: ocazie prin care a apărut județul TM (= Tot Mehedinți). Editat Februarie 10, 2023 de string Link spre comentariu
string Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 (editat) - Editat Februarie 10, 2023 de string Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 10, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2023 (editat) String.Tőkes Imre se află în linkul pus de tine cu Republica Bănăţeană! Zelea nu se dezminte cu provocarea NATO-două rachete ruseşti au trecut peste Basarabia iar el susţine că au trecut peste România!!Când vă spuneam că individul ăsta e total iresponsabil... Editat Februarie 10, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Pana la declaratiile lui Zelenski cu ce drept trimit jegurile alea rachete peste Basarabia? Este cumva tarlaua rusilor acolo si nu stiu? Chiar nu vezi padurea din cauza copacilor? Link spre comentariu
merck Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Acum 17 minute, BRANCA a spus: două rachete ruseşti au trecut peste Basarabia Deci rusiilor li se falfaie de Republica Moldova. Si mai ai pretentia sa te bazezi pe rusi! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Lasă că @BRANCA nu se dezice de convingeri, prorus pe viață. Ca mulți dintre sârbi din păcate....a se vedea si tatăl lui Djocovici. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Acum 5 minute, validae a spus: Lasă că @BRANCA nu se dezice de convingeri, prorus pe viață. Si asta e ceva rau? Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Nu e rău, dar e ca și cum te-ai pișa contra vântului. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 10, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2023 Ce are a face zicerea tembelă a lui Zelea cu pro-rus sau anti-rus?Tema a apărut la B1 şi s-a contactat şi MAPN pentru detaliere! Eu punctam că individul Zelea caută să provoace un conflict Rusia-NATO,similar actiunii cu rachetele din Polonia!!Păi nouă război atomic ne lipseşte? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Cred că şi de era Maica Tereza preşedinta Ucrainei şi ei îi găseai ceva în neregulă.De-ar sta ucrainenii aliniaţi ca să-i împuşte ruşii, le-ai reproşa că nu stau cum trebuie şi nu-i nimeresc bolşevicii pe toţi. Nu-i poţi reproşa lupului că vânează căprioare, aşa e natura lui.Dar măcar lupul nu se crede mieluşel... Link spre comentariu
string Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 (editat) 2 hours ago, BRANCA said: String.Tőkes Imre se află în linkul pus de tine cu Republica Bănăţeană! Da, așa e, l-am găsit în text pe Tőkés Imre (prefectul comitatului). O fi fost străbunic al păstorului cu revoluția? Nimic întâmplător ... Totuși, exista și un comisar pentru Banat, dr.Otto Roth iar prefectul orașului (Timișoara), dr. Jakobi Kálmán s-a deplasat cu o delegație a Sfatului poporului la Budapesta, pentru a obține de la acel guvern autonomia Banatului în cadrul Ungariei. Pierdută însă în cadrul României. Din lipsa de experiență a acesteia la anexarea altor state. Pardon, a altor republici sau regiuni autonome. Editat Februarie 10, 2023 de string Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 De cand a disparut Vasile din peisaj, ucraina si clovnul-maimutoi prind cheag pe forum. Link spre comentariu
string Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Ca să nu năvălească și peste ei rușii (sau oltenii) unii au dispus ”kein Schengen”. Alții au pus garduri pe la granițe. Noi ce să le facem? Link spre comentariu
string Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 (editat) 16 minutes ago, antemir said: Mie-mi suna cam a "niet Schengen”. Dar poate nu aud eu bine. Davai Rusca sau Ruschița nu ar suna prea atractiv. Deși (zic unii) că ar fi și oarece mine de uraniu, în conservare, pe acolo pe sus, nu doar marmură pentru cruci. https://www.academia.edu/53753121/The_radioactivity_in_the_mining_area_from_Poiana_Rusca_Mountains Editat Februarie 10, 2023 de string Link spre comentariu
Postări Recomandate