Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

Branca fara suparare dar cam aberezi! O carte de istorie precum cea a lui Nicolae I. Arnautu- 12 invazii rusesti in Romania, nu cred ca ar strica. Oricum ucrainienii sunt tot niste corcituri de rusi!

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Dacă nu înţelegeţi ce-i aia "poveste" şi ce-i ai "tehnică" intercepţie plan n-am ce să mai precizez.

Mai altfel,nu trebuie să fii sau nu român ca să observi că marioneta de la Kiev furnizează continu date false şi planuri alarmiste.

Repet şi faptul că toate rapturile teritoriale din România Mare au fost făcute de UA!Cu atât mai mult,dacă eşti cetăţean român,trebuie taxat circarul!

O să-l taxeze istoria, dacă a greșit. 

Până una, alta, fără supărare, și prin epitete gen"circar", "zelea", e.t.c, este extrem de evident ca ești trompetă rusească. 

Nu îmi sunt dragi ucrainenii, am avut de-a face cu ei, sa rămână câți a nășit Vasile, sau eu, dar TU parca ai fi apărut odată cu T34/85 în România. 

În afara de a repeta propaganda rusească și a nega propaganda vestica nu știi altceva. 

Am colegi din Moldova la serviciu, tineri, tara s-a depopulat, majoritatea tinerilor aspira la un document UE(buletin de România, cel mai simplu), după rusi plâng cei interesați și bătrânii nostalgici. 

Si, da, teama de Rusia este puternica, dorința ca Ucraina sa învingă, sau sa nu fie învinsă este reala. 

P. S. 

Decât sa urmărești Ghiță TV, mai bine ai merge la biblioteca și ai citii un pic de istorie, sa vezi cât bine a făcut panslavismul și panortodoxia Moldovei și Valahiei. 

Editat de yo2mhj
Link spre comentariu
2 hours ago, BRANCA said:

Repet şi faptul că toate rapturile teritoriale din România Mare au fost făcute de UA!

Nu de marionete URSS ci de UA ca stat liber și independent s-au petrecut ”rapturile” astea, în percepția ta?

P.S.

Despre asta (”rapturi” teritoriale?) probabil că nu prea ai auzit însă explică multe:

551px-Impartirea_Banatului.png

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2010/01/16/ce-stiti-despre-republica-banat-din-

1918/

Detaliu:

A fost desfiinţat şi Comisariatul maghiar al Banatului, care îl avea în frunte pe Otto Roth.

La 21 februarie 1919 a fost instaurată administraţia civilă sârbească în comitatul Timiş, comite suprem fiind numit Martin Filipon

Prefect al oraşului Timişoara a fost inginerul Reinhold Heegn, iar căpitan suprem orăşenesc dr. M. Jivanovici.

Ulterior (1950) au dispărut și căi ferate esențiale economic, ca și cea din 1854, Oraviţa - Baziaș, cea mai veche cale ferată din România (actuală) că deh' ... e frontieră ...

Editat de string
Link spre comentariu
Acum 8 ore, merck a spus:

Cine ameninta? Handicapatul ala cecen?

Ala e doar un guraliv mare zmeu pe tiktok.

Ca nu sunt destui in cecenia sa sperie pe careva. Arme iar nu au, Teritoriu sa duca lupte de gherila nu au daca invadează Polonia. Ii măcelărește NATO de numa numa.

Soricel de pe spinarea elefantului, aduna fani pe tik tok si atât.

Rau e de oamenii din republicile rusificate, se duc la macel pt ambitiile unor nebunu, ca nici unu din Dagestan, Cecenia si altele nu e curios de ce e in Ucraina. Si nici vreun bielorus, doar nebunii de la conducere.

Lukașenko stie macar sa stea pe fundu lui sa joace la doua capete. Arunca mâța moarta peste gard din cand in cand, dar atat.

Link spre comentariu

String.Nu ştiu ce vrei să punctezi cu Republica Banat şi disputele graniţei cu sârbii.Ştiam de astea...

Ce s-ar înţelege din link,că românii cu 37,4% populaţie în Banat erau majoritari?Că sârbii au tăiat o bucată din Banat în final,zisă astăzi "Banatul sãrbesc"?

Ăsta a fost mersul istoriei,putea fi mult mai rău...

Pe de altă parte să-ţi aduc aminte că Dobrogea avea la 1878 226000 de oameni,din care românii erau 47000,majoritatea veniţi pe timpul otomanilor, şi a ajuns totuşi să fie alipită de RO?Iar Basarabia cu populaţie majoritar română nu e nici azi în componenţa RO?

Eu m-am referit că rapturile mari au fost făcute de ucrainieni încă din timpul URSS şi au fost "legalizate" prin acordul RO-UA!Asta findcă ne-a pus UE/NATO "sula-n coaste" că nu trebuie să avem probleme de graniţă!...

Link spre comentariu

merck.Toate chestile "rele" sunt ruseşti şi toate chestile "bune" sunt ucrainiene!

Mass-media mondială e dominată de Vest & aliaţii şi nu e exagerez când zic că la 1000 "ştiri" tendenţioase ale acestora ruşii abia dacă răspund cu una.

De la începutul răzbelului în UA ni s-au "spălat" creierele cu ştiri false şi manipulări continue.Cât timp mai am doi "neuroni" în creier refuz să înghit ceva pe "nemestecate"!Mă documentez,cât pot,şi din "stânga" şi din "dreapta".Dacă asta se consideră "putinism" este grav,findcă multă lume are "boala" asta!...

Uite un "putinist" american,laureat al premiului Pulitzer:

https://stirileprotv.ro/stiri/international/reactia-kremlinului-dupa-ce-un-jurnalist-american-a-spus-ca-exploziile-de-la-nord-stream-ar-fi-avut-loc-la-ordinul-lui-biden.html

Link spre comentariu

Bine a facut ca a distrus conductele! Exact cum ei stupefiantele unui drogat si sevrajul trece, la fel si conductele alea trebuiau distruse pt. a rupe Europa de dependenta gazului rusesc.

Cat despre spalat creierele si inghitiul pe nemestecate eu zic sa mai meditezi un pic.  Cand toti iti zic ca esti beat, este indicat sa te duci la culcare!

Link spre comentariu

AlpHs00.Cu "beţivii" trebuie să o iei din SUA!Dacă analişti independenţi de acolo susţin că americanii şi-au dorit şi au provocat războiul din UA,noi ce să credem?

Mai apoi,după tine,toţi care nu înghit propaganda şi ştirile false sunt beţi??"

Link spre comentariu
Acum 14 minute, BRANCA a spus:

AlpHs00.Cu "beţivii" trebuie să o iei din SUA!Dacă analişti independenţi de acolo susţin că americanii şi-au dorit şi au provocat războiul din UA,noi ce să credem?

Ca rusii cu toti spionii lor sunt prosti si le-au cazut in cursa! :rade:

Laureatul doar speculeaza pentru ca dovezi nu are, cred ca esti de acord. :d

Nici rusii (care fie vorba intre noi sunt direct interesati) nu au in acest moment nici o dovada, ca altfel de mult iesea cu ea la inaintare. 

merck.Toate chestile "rele" sunt ruseşti şi toate chestile "bune" sunt ucrainiene!

NU! Toate chestiile rele sunt rusesti + ucrainiene! Trebuie sa ii ajutam cat putem sa se autodistruga! :85

Sigur ai auzit de afirmatia: Dusmanul, dusmanului meu este aliatul meu! In acest caz ne aflam in situatia de fata. 

Editat de merck
Link spre comentariu
6 hours ago, BRANCA said:

String.Nu ştiu ce vrei să punctezi cu Republica Banat şi disputele graniţei cu sârbii.Ştiam de astea...

Ce s-ar înţelege din link,că românii cu 37,4% populaţie în Banat erau majoritari?Că sârbii au tăiat o bucată din Banat în final,zisă astăzi "Banatul sãrbesc"?

Ăsta a fost mersul istoriei,putea fi mult mai rău...

...

Nu.

Am vrut să punctez chestiunea de ”spirit” din zonă, lipsa oricărei corelații dintre 21 Feb. 1919 și sărbătoarea (altora) de la 1 Dec. 1918, ”intoxicarea” ulterioară a zonei prin infiltrare de (conducători - activiști) ”români majoritari” (PCR) și punctul 8 al Proclamației de la Timișoara din Mar. 1990 (de natură să ”repare” eventual infiltrațiile). Anihilat (însă) după Revoluția din '89, declanșată ”întâmplător” tot pe aici. ”Disputele” granițelor sunt ”produsele” altora. Ar trebui să nu existe (granițe). Așa cum și cimitirele sunt inter-confesionale (ca în Reșița spre exemplu). 

Așa este?

Editat de string
Link spre comentariu

String.E un punct de vedere...Oricum crezi că Tőkeś şi acoliţii de capul lor au făcut agitaţie în '89?Şi degeaba turnau "unii " de afară gaz pe foc cu 60000 de morţi la Timişoara?

Distractiv în linkul pus,cu Republica Bănăţeană,că apare un alt Tőkeś,adică Tőkeś Imre-prefect!!

Sunt de acord cu tine că graniţele în EU ar trebui să dispară într-o zi...

Mai nou de la Kiev se cere ca madam Kovesi să facă ordine la televiziunile anti-ucrainene,adică România TV,Realitatea TV dar şi...Antena 3-postul dirijat de CNN!!

https://inpolitics.ro/soc-invocind-rusofilia-ucraina-ii-cere-lui-kovesi-sa-ancheteze-antena-3-rtv-si-realitatea_1846459081.html

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
48 minutes ago, BRANCA said:

Distractiv în linkul pus,cu Republica Bănăţeană,că apare un alt Tőkeś,adică Tőkeś Imre-prefect!!

De unde ai ”scos” asta?

După acel ”divide et impera” (1919) primul prefect al noului județ zis ”Severin” a fost George Dobrin. Clădirea fostei prefecturi există și acum.

http://www.banat.ro/academica/Vuia.htm

Extrag:

”Până în timpuri mai recente am avut credința că (cei din Vechiul Regat n.n.nu ne vor fanariotiza ...” :57

Și mai sus extrag:

”C-un cuvânt, ”Unirea” a fost o bătaie de cuvinte, ea n-a fost decât o anexare deghizată, un hap amar învăluit în zahăr” (ing. Traian Vuia - 11 Apr. 1922).

Editat de string
Link spre comentariu
47 minutes ago, BRANCA said:

E un punct de vedere...

P.S.

În '89, singura biserică care ”a tras clopotele” în solidaritate cu demonstanții a fost Biserica Catolică, nu?

Tőkeś (şi ”acoliţii”) erau reformați. Catedrala era cu porțile încuiate (în Timișoara).

(dracu' se ascunde în detalii)

Editat de string
Link spre comentariu
Acum 23 minute, BRANCA a spus:

Aceste instrumente de intoxicare in masa a celor cu 2 neuroni trebuiau inchise de mult. Aia borasc rahat cu mult inainte sa inceapa cafteala in Ucraina. Oricum nu-mi fac iluzii pentru ca: politruci si tembeliziuni de casa.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări