Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

Daţi-i cu presupusul!În Bucureşti pe lângâ alea cu bulină roşie ar mai fi peste 20000 de clădiri în pericol la cutremur!!

Eu propun ca de problema acestor clădiri să se ocupe Rareş Bogdan,aka Dinu Păturică,aka "Rezolvitorul".Acesta a "rezolvat" până acu' pensile speciale şi intrarea în Schengen.Mai are în lucru taxa de solidaritate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

5 hours ago, BRANCA said:

string.Ce legătură au chestile din Siria cu "blestemul"?

...

Păi ... orice armată serioasă are în dotare și divizii de ”paranormali”. Nu poți înțelege d'astea fără o inițiere în domeniu ...

(Armata noastră nu a avut nici măcar biciclete, nu compara ”instruirea” și nici efectele). 

Link spre comentariu

Alții susțin că nimic pe lumea asta nu este întâmplător și ceva mai târziu Newton a descoperit legea (a III-a) de corelație dintre acțiune și reacțiune (în fizica materială).

Se pare că sunt egale și că forțele apar (numai) ”în perechi”.

Eu mă întreb dacă în mod obligatoriu apar simultan sau se poate asta și succesiv însă încă nu s-a descoperit asta (unora) :rade:

Chestiune de acțiune, scop și percepție ...

Editat de string
Link spre comentariu
2 hours ago, BRANCA said:

Ce părere bună au unii despre strămoşii lor,"nu erau,citez,barbari ca germanii,slavii sau vlahii"...

Screenshot-20230207-160501-Samsung-Inter

Hmm ...

mai pe englazește ...

https://en.wikipedia.org/wiki/Hungarian_prehistory#Etelköz_(c._850_–_c._895)

sau mai pe scurt și mai pe românește ...

https://ro.wikipedia.org/wiki/Etelköz

https://ro.wikipedia.org/wiki/Attila

extrag:

În 452, hunii au invadat Italia, care a fost slăbită de o foamete lungă de doi ani și epidemii de boli. Ei au capturat repede cetățile întărite, inclusiv Padova și Milano.

ori germanii, slavii sau vlahii nu au reușit (sau nici măcar nu au încercat) d'astea.

220px-Attila_Museum.JPG(Attila sau Etzel)

(e drept că nici nu aveau conducători de origine khazară)

Mai ”vesel”:

Imperiul Roman de Răsărit a cumpărat pacea în schimbul unui tribut anual de 700 de kg de aur în 435, ajungând la 1.400 kg în 442” :rade:

Asta nu prea s-a predat pe la istorie ...

Editat de string
Link spre comentariu
5 minutes ago, merck said:

...

:nebunrau:

”Ca urmare, Lidl va organiza mai multe săptămâni tematice pentru a promova produsele fără carne.”

Măcar luni, miercuri și vineri?

2 hours ago, merck said:

Si cine crede prostiile alea in afara de ei? :85

Link spre comentariu
Acum 30 minute, validae a spus:

Dacă nu promovează greierii şi viermii prăjiţi, n-au făcut nicio brânză...

Din ce am vazut, este mult mai ieftin salamul de sibiu, deci greierii sint pentru fitosi!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări