Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

Am impresia că faceţi confuzii!Cei ce susţin eşecul sancţiunilor sunt de la CNBC...

Şi nu vă mai bucuraţi degeaba,petrolul rusesc acuma susţine produse ieftine din China şi India,cu care UE nu va putea concura!În fond economiile acestora se vor întări,în loc să slăbească cum vor americanii...

CNBC (formerly Consumer News and Business Channel) is an American basic cable business news channel.

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 7 minute, BRANCA a spus:

Am impresia că faceţi confuzii!Cei ce susţin eşecul sancţiunilor sunt de la CNBC...

Şi nu vă mai bucuraţi degeaba,petrolul rusesc acuma susţine produse ieftine din China şi India,cu care UE nu va putea concura!În fond economiile acestora se vor întări,în loc să slăbească cum vor americanii...

Realitatea si adevarul nu este fabricat de cei de la CNBC. Sunt si aia oameni si accepta si ei un banutz de la cine il da. Daca imi dai cati bani trebuie, iti garantez ca ii fac sa spuna ca tu esti MESIA 2! :d

Cand rusul vinde petrolul in China sau India => profitul il face China si India nu Rusia. 

Rusia se intareste daca vinde resurse ieftin? 

China si India vind productia pe hartii colorate in verde :57produse la tiparnita la care invarte manivela unchiu' Sam!

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 22 ore, merck a spus:

Se intrebau unii pe aici cum se poate sa ii plafonezi pretul petrolului rusesc cand petrolul nu-i al tau.

Eu intelesesem ca plafonarea se refera la faptul ca tarilor din Europa nu li se permite sa dea mai mult decat plafonul respectiv, la achizitia petrolului rusesc.

Link spre comentariu

Titlu greu : Ocolul  Pământului  în 80 de zile ...

Diferența in literatura avangardista  și realitate este ca ... istoria se repeta .

Primii ( la scara mare ) au fost japonezii , care au bombardat California  cu bombe din baloane , în WW2  .

După aia , SUA au folosi baloane Mogul , știți voi , acoperirea pentru programul UFO .

În epoca moderna , tot SUA au folosit baloane pentru  spionaj 

Așa  că totul e doar propagandă pentru  iubitorii de mass-media mincinoasa , cu destinatie pentru creiere netede .

Link spre comentariu
Acum 5 ore, hpavictor a spus:

Titlu greu : Ocolul  Pământului  în 80 de zile ...

Diferența in literatura avangardista  și realitate este ca ... istoria se repeta .

Primii ( la scara mare ) au fost japonezii , care au bombardat California  cu bombe din baloane , în WW2  .

După aia , SUA au folosi baloane Mogul , știți voi , acoperirea pentru programul UFO .

În epoca moderna , tot SUA au folosit baloane pentru  spionaj 

Așa  că totul e doar propagandă pentru  iubitorii de mass-media mincinoasa , cu destinatie pentru creiere netede .

https://yo3ihg.blogspot.com/2020/06/radiosonde-meteo.html?m=1

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Ruşii trimit mesaje de capitulare cu artileria

Multa vreme am crezut ca tarul a abdicat in fata bolsevicilor.

Mai tarziu am aflat ca de fapt dupa abdicare a existat un guvern liberal.

Care s-a incapatanat sa mentina razboiul cu Puterile Centrale in ciuda faptului ca tara si economia erau o ruina.

Dupa asta au venit bolsevicii care au oprit razboiul si kaiser-ul a mutat voios diviziile germane catre frontul francez.

Salvarea a venit de la "hulitii si hotii" de americani care au debarcat non stop cam 10 soldati pe minut.

In WW2 cam tot aceasi americani au tinut in viata regatul unit si pe bolsevicii sovietici.

E discutabil, dar fara ei debarcarile din Franta si Italia nu cred ca erau posibile.

Cam in ambele conflagratii mondiale SUA au salvat batranul continent. Sunt o economie de 30 trilioane dolari.

Ei oricum vor rezista. Noi, in schimb, ce motive avem sa-i plangem pe rusi? Da-i in ma'sa si in siberia ma'si !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări