Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

AlpHs00.De multe ori analiştii noştri,pe sticlă,spuneau cu juma de gură că băieţii cu ochi albaştri din SIE erau implicaţi în mişcările protestatare din Basarabia,ba chiar şi la Maidanul UA!Mira'm-aş să nu fi avut ceva rol ,cel puţin,în pregătirea conflictului transnistrean,că doar nu erau tâmpiţi să participe fizic!

Link spre comentariu

Tiriac are rezidenta in Monaco (Monte Carlo) din 1970. Deci unde il incadrezi tu? Era cu regimul sau impotriva lui? 

Acum 16 minute, franzm a spus:

Pai, duca-se dincolo de Urali.

Nu stiu rusii cei aia marche arrière! La ei pe schimbatorul de viteze R = racheta! :rzb

Link spre comentariu

Marii clasici ruși, au spus, încă de mult timp,despre ruşi …

Aleksei Tolstoi: „Moscovia – Taiga ruso-mongolă, sălbatică, întinsoare a jafului”.

F. M. Dostoievski: „Nație ce cutreieră prin Europa și caută ce să mai distrugă, să facă praf, pur si simplu, totul. Din batjocură”.

Mihail Bulgakov: „Nu suntem un popor, ci vite, șobolani, hoardă sălbatică de ticăloși și ucigași”.

Maxim Gorki: „Cel mai important semn de izbândă al poporului rus este cruzimea sa plină de sadism”.

Serghei Aksakov: „Ah, cât de greu e să trăiești în Rusia, în acest centru plin de putoarea dezmățului trupesc și moral, loc al răutății, minciunii și ticăloșiilor”.

Ivan S. Turgheniev: „Rusul este cel mai mare și mai obraznic mincinos din întreaga lume”.

Ivan C. Șmeliov (gânditor ortodox): „Un popor care urăște libertatea, adoră sclavia, iubește lanțurile la mâini și la picioare, întinat trupeste și moralicește… pregătit în orice moment să murdarească totul și peste tot”.

Pușkin: „Neam indiferent față de cea mai mică îndatorire a sa, la cea mai maruntă dreptate, la cel mai neînsemnat adevăr, popor care nu recunoaște demnitatea omului, nu recunoaște, în general, nici libertatea omenească, nici gândirea liberă… Vai, cât de scorțoasă este limba rusă!”

Vasili Rozanov: „Nu suntem o națiune, ci un iad nebun”.

Alexandr Blok:„Sufletul rus chinuit n-are putere să respire și nu trebuie să zboare”.

Zinaida Ghippius (poeta antibolșevică): „Rusia – un imens spital psihiatric”.

Mihail Saltîkov-Șcedrin: „Dacă aș adormi, trezindu-mă după o sută de ani, și m-ar întreba cineva ce se întâmplă în Rusia, aș 
răspunde fară sa clipesc: beție și jafuri”.
Link spre comentariu
2 hours ago, AlpHs00 said:

Stiu ca plangi dupa bolsevici dar fi bine sa te informezi inaite sa arunci astfel de soparle, nu de alta dar pare ca-ti place sa mananci la rahat neconditionat:

OFICIAL: Transnistria recunoaște că România nu a fost implicată în războiul rus de ocupație din Republica Moldova în 1992 (60m.md)

Eroare de ”paralaxă” (la tine).

Nu plâng după bolșevici!

Nici după ”fasciști”.

Steag roșu au și unii și ceilalți, diferă ”uneltele” încârligate:

image.png.dccdb8e4f7430c69a836c41fc49f0434.png image.png.91d34e77909a337bde9f6ec156ffe74e.png

Național-socialiști sau național-liberali e cam egal.

Însă primii apăruți ”pe ring” au promovat secera.

Bonus:

300px-Bundesarchiv_Bild_183-H27337%2C_Moskau%2C_Stalin_und_Ribbentrop_im_Kreml.jpg

Editat de string
Link spre comentariu
40 minutes ago, fluffy37 said:

Dar daca nemtii l-au omorat in primul razboi pe strabunicul meu, eu acum ar trebui sa-i urasc pentru asta?

Dacă și străbunicul tău (R.I.P.!) avea pe atunci arme (principiul armelor egale), nu!

Însă dacă nu avea ... depinde ...

Poți să ierți (chiar dacă nu ți-a cerut nimeni) sau poți să mulțumești asemenea.

Depinde de cum ai fost educat ...

Nu?

Editat de string
Link spre comentariu

-1x-1.png

si evolutia pretului:

Screenshot-2023-02-04-at-20-05-47.png

sau pe ultimul an:

Screenshot-2023-02-04-at-20-14-18.png

Se intrebau unii pe aici cum se poate sa ii plafonezi pretul petrolului rusesc cand petrolul nu-i al tau. Mai sus se vede realitatea: nu se cumpara si cand nu se cumpara, daca vanzatorul are nevoie de parale => scade pretul. Plafonarea nu are loc daca vanzatorul isi permite sa inchida robinetul si sa nu vanda nici un litru de petrol, insa are si el ca tot omu' cheltuieli si nu-si permite sa inchida robinetul. La gaze deja rusii au spus ca sunt gata sa reia exportul. Tare omenosi sunt rusii astia, ne ajuta cu gaz daca avem nevoie. 

Citat

Average price for Russia’s Urals oil blend was $49.48 per barrel in January this year, according to Reuters which quoted the finance ministry. That’s below the price cap of $60 set by the EU and G-7, and down 42% from January last year, according to Reuters.

E bine ca sanctiunile au "esuat" si trebuie sa ne rugam sa ramana si pe viitor asa esuate! 

Editat de merck
Link spre comentariu

Se tot vorbea de manipulare, propaganda, minciuna etc. Pai daca suntem avertizati nu-i normal sa cautam noi adevarul? Astazi este la un click distanta. Ce am pus eu nu-i propaganda nimanui. Sunt cifre reale si apoi fiecare trage ce concluzie doreste si hotaraste daca este manipulare sau nu, daca sanctiunile au avut efect sau nu.

Daca  cineva crede ca un vanzator care vindea un baril de petrol cu 95$ inainte de inceperea razboiului si care in ianuarie 2023 a vandut barilul cu 50$, este mai castigat ... no problem! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări