Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

hpavictor."Subţire" materialul...Mai apoi nu se prezintă distrugerile provocate de UA în zonele pro-ruse sau oraşele unde se bombardează între ei până nu mai rămâne nicio clădire în picioare!

Ieri dădeau ăia din Donbas o situaţie urâtă.Cică un grup de 12 soldaţi UA au vrut să se predea,cu steag alb.Din spatele lor s-a tras cu artileria de i-au făcut praf!Nu e prima dată cãnd se întâmplă chestii din astea.În multe grupuri de luptă,în spate,stau ultranaţionaliştii ucrainieni care-i execută pe soldaţii lor dacă se retrag,dacă dezertează sau dacă refuză să atace!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da.Abia "aştept" tancurile la Prut.De unde ai scos-o?

Maia Sandu,am mai zis,are o politică tâmpită.În loc să ţină Moldova neutră şi să "sugă" şi din Est şi din Vest,umblă cu tâmpenii.Dacă ar fi formulat o unire rapidă cu RO aş fi înţeles,da' aşa ce pot zice?

Link spre comentariu

Adica sa fie o curva cu curul in doua luntrii? Imi place cum gandesti! Si nu inteleg ce-i fute grija pe rusi ce fac moldovenii si Maia Sandu? Cu ce drept se cred ei stapani peste moldoveni? Nu-mi zice ca se simt amenintati de o tarisoara vai de mama ei precum republica Moldova.

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Sharky.Văd că Buhnici are ceva urmăritori...

E un subiect "tare" acolo "după Ucraina urmează Moldova"!Asta sigur va avea continuare,ca subiect,"după Moldova urmează EU,după EU urmează SUA,după SUA urmează Australia" şi dăi şi dăi că nu ne doare gura!

Link spre comentariu
11 hours ago, AlpHs00 said:

Si nu inteleg ce-i fute grija pe rusi ce fac moldovenii si Maia Sandu?

Păi ... după ce ”fasciștii români ... au violat fetele de la Colegiul de medicină din Bender” iar A.I.Lebed zicea că în 2 ore ar putea ajunge la București (cu ROG. fostă ... a 14-a), la ce te aștepți?

https://ro.wikipedia.org/wiki/Războiul_din_Transnistria

Mno ... între timp Lebed a căzut cu elicopterul prin ceață iar NATO a intrat pe la noi (și invers). A rămas chestiunea cu fetele și fasciștii ...

Link spre comentariu

Polițiștii, revoltați de cum arată noile uniforme de 7.000 de lei: „Niște mizerii! Se scămoşează după o spălare şi se rup la purtare!”

Sindicatul Europol afirmă, vineri, că noile unifome ale polițiștilor au calitate îndoielnică, iar după două luni s-au rupt. "Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3,000 de complete", susțin sindicaliștii.

Link spre comentariu

Telul Rusiei e sa controleze toate teritoriile până la prima granita naturala, gen Carpați, marea neagră, marea Baltică.

Pretexte se inventează, nu e problema.

Problema lor e ca in ziua de azi o tara cu economie decentă plateste tribut spre NATO sau e deja în NATO, si e satula Până peste cap de rusi.

Stie si lumea cat e ceasul si sa nu se bage ca sluga intr un bloc falimentar.

Mai aberau unii pe aici că România ar trebui sa intoarca spateke Vestului si sa bata palma cu China și Rusia, de parca aia te baga in seama ca suveran si nu vasal.

Oameni cititi dar rupti de realitate, care confundă cartea de istorie si idei filozofice cu realitatea.

Rusii o sa tot trimita valuri de carne de tun până o parte cedează. In cel mai rau caz o sa le stie lumea de frica, ca și lupu cand vine la stână.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, string a spus:

Păi ... după ce ”fasciștii români ... au violat fetele de la Colegiul de medicină din Bender” iar A.I.Lebed zicea că în 2 ore ar putea ajunge la București (cu ROG. fostă ... a 14-a), la ce te aștepți?

https://ro.wikipedia.org/wiki/Războiul_din_Transnistria

Mno ... între timp Lebed a căzut cu elicopterul prin ceață iar NATO a intrat pe la noi (și invers). A rămas chestiunea cu fetele și fasciștii ...

Stiu ca plangi dupa bolsevici dar fi bine sa te informezi inaite sa arunci astfel de soparle, nu de alta dar pare ca-ti place sa mananci la rahat neconditionat:

OFICIAL: Transnistria recunoaște că România nu a fost implicată în războiul rus de ocupație din Republica Moldova în 1992 (60m.md)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări