Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

Acum 1 oră, Sharky a spus:

Cica a aparut faina de gandac dar e prea scumpă.

Am pus deja link, era parca 962 de lei kg! :85 Nici bogatii nu cred sa cumpare asa ceva, ca doar nu-s nici ei tampiti sa dea atatia bani pe un cacat de faina. 

P.S. Pun alt link :

https://observatornews.ro/economic/faina-de-greiere-poate-fi-cumparata-si-in-romania-la-un-pret-urias-cat-costa-un-kilogram-508889.html

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ORicum n-are ce echipament sa ii dea, asa ca nu e vreo problema.

Rusia face ca in orice alt razboi, trimite la sacrificiu milioane de oameni pana cand raman ceilalti fara gloante.

Doar la noi sa nu ajunga. Pt ca vor urma al treilea, al patrulea si tot asa val de mobilizare.

Pana nu ajungi la Carpati si alte granite naturale nu se lasa. Si cum se termina iarna incep iar.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, franzm a spus:

Sa ramâna câti o zîs Vasile. Ca oricum, dupa ce se termina circul, nu se va putea bucura nici una din parti de Donbas si de grânarul ucrainean. Ca nu-i vad în stare sa le reconstruiasca iute si degraba.

Pai asta se si doreste! Sa nu se bucure nici una din parti ci sa se bucure ... cine trebuie! :57

Nu avem noi proverbul: cand doi se bat al treilea castiga? hunter bidon este in echipa celui de-al treilea! :dffe

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări