Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

antemir.Am spus că avem o problemă cu recunoaşterea unei autonomii pentru secui...Mai bine zis a nu vrea o recunoaştere...

Dacă zona ar fi autonomă ar avea dreptul să aibă maghiara ca limbă oficială şi să arboreze orice steag.

Personal însă nu cred că se va realiza asta vreodată,deoarece lumea e prea îndoctrinată...Mă refer atât la români,cât şi la secui.

Când le-ai băgat în cap la unii că teritoriul e al lor de mii de ani şi la ceilalţi că atunci când au venit în Ardeal nu era nici picior de dac,ce credeţi că iese?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dacă ar mânca doar şobolani, n-ar face rău deloc.Cunoscut fiind că pisicii doar îi omoară, iar unii pisici fug de ei mâncând pământul.Mai rău e că ăştia sunt în stare să-ţi mănânce câinele sau pisica dacă ies din curte, ori intră ei în curte şi le halesc...

Link spre comentariu

În poză Sonia Rotaru,nepoata celebrei cântăreţe româno-ucrainiene(sovietice) Sofia Rotaru,ameninţată la "jugulară" de naţionaliştii,nebuni,din UA.Motivul?A răspuns unor fani,pe web,în limba rusă!!Norocul ei că trăieşte în afara UA,prin UE şi SUA...

Sonia-Rotaru.jpg

E mai frumoasă decât bunica Sofia...Pentru cei ce nu o ştiu pe Sofia Rotaru pot să o vadă pe youtube.Din repertoriul ei a preluat Mirabela Dauer melodia "Melancolie"...

În link date despre artiştii şi artistele de aur din Soviete:

https://www.moldova.org/ce-ascultau-moldovenii-in-anii-80-hiturile-deceniului-in-limba-romana/

Link spre comentariu

Când susţin că trăim într-o lume nebună,nebună...Se aude ca propuneri pentru premiul Nobel pentru pace că ar putea fi:Zelea,Stoltenberg,Erdogan,dar şi aia din Bielorusia Svetlana sau opoziţionerul rus Navalnii!Te doare capu'!!

Link spre comentariu
Acum 16 ore, BRANCA a spus:

Păi aia zic şi eu,mănâncă vagaboande!Dacă mănâncă câinii e f bine,că nu mai muşcă pe alţii!

Asta ar fi culmea, sa ne supărăm că vânează ilegal șobolani, cum se exprima super reporterul, in loc sa-i cinstim. Sa-i manance pe toti si sa treaca si la maidanezi. Oricum statul nu face nimic in privința asta, nu vad care e deranjul. 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, yokoono a spus:

Dar la gandacii de bucatarie nu se baga nimeni ?. Ca si acolo este....o paine buna de mancat.

Nu prea. Au multe E-uri. Se dau des cu spray.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, yokoono a spus:

Dar la gandacii de bucatarie nu se baga nimeni ?. Ca si acolo este....o paine buna de mancat.

Toate la vremea lor. Dacă nutriționiștii le vor recomanda diversificarea, scăpăm și de gândaci.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări