Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

antemir.Am spus că avem o problemă cu recunoaşterea unei autonomii pentru secui...Mai bine zis a nu vrea o recunoaştere...

Dacă zona ar fi autonomă ar avea dreptul să aibă maghiara ca limbă oficială şi să arboreze orice steag.

Personal însă nu cred că se va realiza asta vreodată,deoarece lumea e prea îndoctrinată...Mă refer atât la români,cât şi la secui.

Când le-ai băgat în cap la unii că teritoriul e al lor de mii de ani şi la ceilalţi că atunci când au venit în Ardeal nu era nici picior de dac,ce credeţi că iese?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dacă ar mânca doar şobolani, n-ar face rău deloc.Cunoscut fiind că pisicii doar îi omoară, iar unii pisici fug de ei mâncând pământul.Mai rău e că ăştia sunt în stare să-ţi mănânce câinele sau pisica dacă ies din curte, ori intră ei în curte şi le halesc...

Link spre comentariu

În poză Sonia Rotaru,nepoata celebrei cântăreţe româno-ucrainiene(sovietice) Sofia Rotaru,ameninţată la "jugulară" de naţionaliştii,nebuni,din UA.Motivul?A răspuns unor fani,pe web,în limba rusă!!Norocul ei că trăieşte în afara UA,prin UE şi SUA...

Sonia-Rotaru.jpg

E mai frumoasă decât bunica Sofia...Pentru cei ce nu o ştiu pe Sofia Rotaru pot să o vadă pe youtube.Din repertoriul ei a preluat Mirabela Dauer melodia "Melancolie"...

În link date despre artiştii şi artistele de aur din Soviete:

https://www.moldova.org/ce-ascultau-moldovenii-in-anii-80-hiturile-deceniului-in-limba-romana/

Link spre comentariu
Acum 16 ore, BRANCA a spus:

Păi aia zic şi eu,mănâncă vagaboande!Dacă mănâncă câinii e f bine,că nu mai muşcă pe alţii!

Asta ar fi culmea, sa ne supărăm că vânează ilegal șobolani, cum se exprima super reporterul, in loc sa-i cinstim. Sa-i manance pe toti si sa treaca si la maidanezi. Oricum statul nu face nimic in privința asta, nu vad care e deranjul. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări