Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 21 ore, merck a spus:

What???

Acum daca se mulge vaca de 4/7 ori pe zi ... este mult mai trist bancul! 

Mulgatoarea este in fapt o remorca, cum sunt cele tractate de camioane.  Peretii laterali sunt impartiti aproximativ in doua, pe orizontala. Partea superioara se ridica si vine in prelungirea acoperisului, partea inferioara, mai mica, rabateaza si prelungeste podeaua. Ce am vazut eu era dotata cu doua posturi de muls, am inteles ca sunt si cu 4 posturi. Vaca vine singura, cand are chef, urca o rampa lunga si tot singura, se aseaza la postul de muls. Aici intervine operatorul, platforma anunta sonor si trimite SMS operatorului... In ce consta mulsul: Cu un duș spala ugerul, sterge cu un prosop de hartie si cupleaza cupele  la ugerul vacii si apoi e liber. Cand termina de muls instalatia se decupleaza singura, retrage cupele intr-o incinta inchisa, le spala, in 3 minute poate primi alta vaca .Platforma poate fi setata ca la fiecare muls sa pastreze o mostra de 100ml, pt analize. 

Nu mai e ca pe vremea bunicilor mei care duceau vaca de sfoara de acasa la pasune...acum au invatat vaca sa faca tot ce poate, de una singura. Vaca merge singura la tesalat si periat, la muls merge singura, sa bea apa mergea singura, la masa merge singura.

Link spre comentariu
10 hours ago, doru3160 said:

O piata o cuceresti greu, in ani de productie, dar o pierzi instant daca iesi cu produse proaste/periculoase. 

Da, în condiții normale și fără amestecul guvernului (sau echivalentul inferior).

Acesta poate subvenționa produse proaste, contra achiziții proprii sau șpagă.

Sau le poate interzice pe ale tale (sub pretext de ”perimate moral”).

Ca și vinul din struguri.

Link spre comentariu
La 29.01.2023 la 1:13, string a spus:

doar de HCl (clorhidric), rețetă moldovenească

Pai e simplu, care are niste HCl, sa puna putin in lapte, sa vedem, se incheaga???

Apoi, din punct de vedere al chimiei, ce acvem: calciu in reactie cu HCL. Ce se intimpla, CaCl2 si H, nu?

La 29.01.2023 la 10:07, Усилитель a spus:

Ce ziceti de omul care s-a transfirmat in : Alien ( extraterestru)... 

Ce sa zic: mare e gradina Domnului! Ce mi-e asta, ce mi-e cel ce-si baga sarma in nas, precum porcii?

Editat de icar
Link spre comentariu

Ca mie lene sa caut pe google, apelez la AI:

Yes, potatoes can be mechanically sorted to remove damaged potatoes and stones. This is typically done using vibrating or rotating sorting equipment that separates the potatoes based on size, shape, and weight. The damaged potatoes and stones are rejected, while the good potatoes are directed to the next stage of the process, such as washing and packing. This type of mechanical sorting helps improve the quality of the final product and increase efficiency in potato processing.

Link spre comentariu

A ieşit tam-tam la meciul de fotbal Sepsi-U Craiova 1948...E clar că în RO nici fanii unora,nici fanii altora nu sunt cu toate ţiglele pe cap!

Apoi mai avem o mare problemă naţională cu o eventuală recunoaştere a unei autonomii...

Distractiv că la formaţile anunţate Sepsi avea mai mulţi români decãt U Craiova 1948!!Şi apoi susţinem că joacă formaţia "secuiască" cu formaţia "oltenească"!...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări