Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 5 ore, adydep a spus:

am auzit și de brânză în care puneau aracet.

Alta prostie!

Acum 19 minute, string a spus:

Restul e ... basme pentru naivi ”credincioși partidului”.

Nu ai inteles nimic din ce am scris. Nu despre cat si cum a fost testat vaccinul e vorba! Si, ce trebuia facut, sa asteptam 6 ani ca sa testam vaccinul? Vaccinul sezonier, cam cat crezi ca e testat???

Da' imi place asta cu "credinciosii partidului". Cum nu e pe voia oratorului, cum iti da in cap cu lozinca asta. Sau altele, la fel de fara sens.

Link spre comentariu
Acum 35 minute, icar a spus:

Cum am mai zis, cartofii nu se cultiva si nici nu se strang cu IT!!!!

Esti in eroare!

https://www.lantecind.ro/cartofi.php

De mult timp cartoful in anumite tari nu a mai fost atins de mana umana decat la cumparare :rade:

Olandezii au scos de ani buni masini de recoltat radacinoase! (morcov, patrunjel, etc.) Deci in ziua de maine multe se vor strange cu IT-ul! 

Link spre comentariu
56 minutes ago, merck said:

De mult timp cartoful in anumite tari nu a mai fost atins de mana umana decat la cumparare :rade:

Și puțin la sortare (min.4:52-55)

1 hour ago, merck said:

Deci in ziua de maine multe se vor strange cu IT-ul! 

Numai în țările care (mai) produc și tractoare.

Link spre comentariu

Primul ins aflat la guvernare într-o ţară europeană care spune lucrurilor pe nume!Nici măcar Orban n-a avut curaj să-i indice pe americani ca find in război cu Rusia,pe teritoriul UA!

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26047759-presedintele-croatiei-noi-declaratii-controversate-nu-noi-suntem-razboi-rusia-america-este-noi-suntem-doar-pioni.htm/amp

Link spre comentariu
1 oră în urmă, string a spus:

Și puțin la sortare (min.4:52-55)

Numai în țările care (mai) produc și tractoare.

Astazi sunt masini de sortat monezi si crezi ca nu sunt masini de sortat cartofi? :rade: Niste banale site si triezi pe cate categorii/diametre vrei! Nu mai zic ca sunt si masini de curatat cartofi!

Apropo, ai vazut la supermaket cartofi cu pamant pe ei? :scarpin Deci ... carfofii sunt si spalati! :d

Link spre comentariu
4 minutes ago, merck said:

Astazi sunt masini de sortat monezi si crezi ca nu sunt masini de sortat cartofi? :rade: Niste banale site si triezi pe cate categorii/diametre vrei! Nu mai zic ca sunt si masini de curatat cartofi!

Apropo, ai vazut la supermaket cartofi cu pamant pe ei? :scarpin Deci ... carfofii sunt si spalati! :d

Deci: noroc pentru ”căpșunari” că încă nu s-a introdus recoltarea asistată de calculator, doar proiectarea :rade:

https://ro.jooble.org/locuri-de-munca-agricultura-capsuni-germania

Link spre comentariu
Acum 3 minute, string a spus:

Deci: noroc pentru ”căpșunari” că încă nu s-a introdus recoltarea asistată de calculator

Bai frate, dar tu esti in urma rau de tot! :bataie Vezi ca acum 2-3 ani s-a pus pe youtube un film cu un robot (made in Japan) care culegea capsunele si in functie de culoare!!! 

Ca unii patroni sunt smochinari si prefera sa angajeze capsunari este alta mancare de peste!

Editat de merck
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări