doru3160 Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Dupa cum prezinta lucrurile, unii chiar sunt nerabdatori să încerce, mai ceva decat recomanda retarzii aia din varful piramidei. Cu cat repeta ideea mai mult, cu atat sunt mai convinși ca trebuie sa o adopte. Si cine suntem noi, să stăm in calea fericirii lor? Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Noi suntem noi. Sau poate am uitat cine suntem ... Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Mai ales de când ”ai noștrii” lucrează pentru ”ai lor”. Nu? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Mai cauta poze și material informativ. Poate vine si pofta după o vreme. Nu alții ne impun. Găsim destui prosti la noi care sa militeze pt ideea ca lacusta e mai buna decât vaca...nu stiu cu laptele cum o rezolva. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Acum 4 ore, string a spus: Poate că: ”O problemă pusă corect în ecuație este pe jumătate rezolvată”. Thalidomida ... s-a scos din circuitul medical. Și Cloramfenicol-ul s-a scos ... Nu imediat. De ce oare? https://incredibilia.ro/talidomida-industria-farma/ Multa lume este de parere ca doar strungarii, conabilii si alti asemenea au voie sa greseasca. medicii, farmacistii, cercetatorii sint Dumnezei, nu pot gresi! dar, ghinion, gresesc si ei! la un medicament care a creat probleme precum Thalidomida, sint alte 10 de mii care au salvat milioane de vieti! si apropo, daca tot insinuezi ca detii adevaruri ascunse, nu ne spui tu direct ''de ce oare''? sau este doar o tentativa de fitil? Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 31 minutes ago, doru3160 said: Nu alții ne impun. Găsim destui prosti la noi care sa militeze ... Corect și drept! Iată și dovada drepturilor fundamentale ale omului (la insecte): ”(2) Dacă există neconcordanţe între pactele şi tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte, şi prezentul cod, au prioritate reglementările internaţionale, cu excepţia cazului în care prezentul cod conţine dispoziţii mai favorabile.” (art.4 Cod civil) Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Acum 4 ore, BRANCA a spus: icar.N-ai auzit de cărămidă pisată în boiaua de la piaţă?Nici de făină băgată în boiaua vrac? Este cert că boiaua se "lungeşte" cu diferite adausuri... de ce ai cumpara boia din piata??? Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 (editat) 17 minutes ago, Marele Savant said: Multa lume este de parere ca doar strungarii, conabilii si alti asemenea au voie sa greseasca. Nu! Nu au voie să greșească (altora). Dacă le convine să li se plătească cu bani (parțial falși) contravaloarea unor ”mere” (parțial stricate) ... este în ”religia” și alegerea lor personală. Editat Ianuarie 27, 2023 de string Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Ghinion! o fac! Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 În alte culturi, există seppuku, onorabil! Însă la samurai, nu știu dacă și la strungari ... Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Acum 5 ore, icar a spus: Iertat sa-mi fie, ori sunt atit de batut in cap, ca nu ma prind de poanta, ori s-a ajuns la un asemenea hal de indobitocire, care ma lasa paf! Pai, vorba Marelui Savant, din ce naiba sa faci boiaua de ardei, ca asa-i zice, daca nu din ardei iute, aia iute, si din ardei normal, aia dulce. Azi mâine o sa se mire unii ca faina e facuta din grâu si pâinea din... faina. Sau zaharul din trestie de zahar ori sfecla. ... Daca nu ați înțeles poanta mea ... nu de de bine. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 da, acolo se sinucideau doctorii pe capete! oricum, nu inteligenta era prima calitate a samurailor! Apropo, judecind la rece, din povestea Thalidomidei (care apare, romantata si in romanul lui Hailey-Medicamentul fatal), eu am inteles ca a fost un medicament bun, dar care nu ar fi trebuit sa fie luat de femei in primele 3 luni de sarcina, nu ca facea rau la toata lumea!!! iar medicamente interzise total sau partial gravidelor sint si acuma cu sutele si nu se retrag din uz pentru acest motiv. dar, cel mai probabil cauza a fost mai complexa, cred ca au si murit aia care au cunoscut adevarul! P.S. Ninge afara! Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 35 minutes ago, Marele Savant said: eu am inteles ca a fost un medicament bun, dar care nu ar fi trebuit sa fie luat de femei in primele 3 luni de sarcina Gheorghiu-Dej nu l-a acceptat ca medicament în România. A făcut rău? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 A fost medic sau farmacist, Dej? si in RO presedintele se ocupa de aprobarea folosirii medicamentelor? de fapt cred ca alte probleme erau cu medicamentele capitaliste in epoca! dar, bine ca au acceptat DDT-ul! in rest, ramine cum am vorbit! Inca ninge! Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 (editat) 11 minutes ago, Marele Savant said: A fost medic sau farmacist, Dej? Știu doar că nu era cizmar, ci electrician la CFR. Însă soția sa, Maria Stere Alexe, era fiica proprietarului unei fabrici de apă gazoasă. Dacă ar fi fost florăreasă cu doctorat în chimie ... Editat Ianuarie 27, 2023 de string Link spre comentariu
Postări Recomandate