Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

Nu mă pricep la medicamente și (spre deosebire de alții) nici nu mă bag în discuții medicale. Doar că ai invocat un link în sprijinul ideii că vaccinul a mărit riscul de accidente vasculare iar concluzia din link spune exact pe dos. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

UDAR. Am invocat un link în sprijinul ideii că cineva a acceptat /recunoscut (la nivel guvernamental) că există o problemă.

Dacă aceasta a fost sau nu corect pusă în ecuație (sau rezolvată) este o altă problemă.

Medicina are nevoie de timp pentru a pune concluzii, spre deosebire de electronică care le poate obține în nanosecunde.

De acord?

P.S.

În plus, nu există interesul ca o instituție guvernamentală (ncbi) să combată științific politica guvernului care o finanțează (și pe ea).

Chestiune de corb ...

Link spre comentariu

Orice perspectiva a unei crize este indusa de mass-media la comanda "celor de sus". Depinde de mase daca pot fi "aburite" sau nu, insa avand in vedere ultimii 3 ani as zice ca e nimica toata sa faci ce vrei cu lumea folosind punctele slabe cum ar fi sanatatea, de exemplu. (sau mancarea, nu?)

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări