Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 ore, string a spus:

Nici accidentele vasculare consecvente ”consumului” de vaccinuri Covid nu contează.

Nu?

Nu ti se pare ciudat ca asemenea accidente s-au intimplat doar celor care cred ca pamintul e plat?

Uite, si eu si sotia am avut aceasta infectie acum circa 3 saptamini! manifestarile au fost usoare, a trecut repede, sper fara alte urmari. Tinind cont ca sint in virsta si cu unele probleme medicale, inclusiv 2 stenturi, cred ca vaccinurile m-au ajutat sa trec usor peste infectie. Sigur, cind voi muri, peste o zi sau peste 3 ani, cineva va considera ca vaccinurile au fost cauza. Totusi prefer sa-i cred pe profesionisti, in detrimentul savantilor universali cu studiile facute pe internet sau la privata de cartier.

de asemenea, mi s-a parut mai discret vaccinul in locul purtarii unui coif de staniol care sa ma apere de virus, deochi sau blesteme.

Acum 17 ore, Stefan a spus:

In ce hal am ajuns? Cum sa pui așa ceva in boia?

https://alephnews.ro/lifestyle/din-ce-este-facut-de-fapt-condimentul-boia-de-ardei-multi-oameni-nu-aveau-idee/

Sa trăiască si Adrian Sârbu pentru ca ii facem reclama moka la site.

Cred ca am ceva probleme astazi si pricep mai greu! sint persoane care cred ca boiaua de ardei este facuta din altceva?

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
22 minutes ago, Marele Savant said:

Nu ti se pare ciudat ca asemenea accidente s-au intimplat doar celor care cred ca pamintul e plat?

Ciudat mi se pare doar faptul că cei de la NCBI nu cred (că pământul e plat).

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9115120/

Și da, am câțiva cunoscuți (relativ tineri) peste care (după vaccin) pământul este plat (cu placă de beton).

Au riscat ...

Link spre comentariu
30 minutes ago, Marele Savant said:

sint persoane care cred ca boiaua de ardei este facuta din altceva?

Sunt chiar companii comerciale (ca Emag) care sunt convinse (și conving și pe alții) că boiaua de ardei dulce este făcută 100% din piper măcinat (și afumat cu fumuri nobile) care astfel devine boia dulce.

Chestiune de rețetă pe la mânăstire, tra-la-la ...

Link spre comentariu
Acum 18 ore, Stefan a spus:

In ce hal am ajuns? Cum sa pui așa ceva in boia?

Iertat sa-mi fie, ori sunt atit de batut in cap, ca nu ma prind de poanta, ori s-a ajuns la un asemenea hal de indobitocire, care ma lasa paf! Pai, vorba Marelui Savant, din ce naiba sa faci boiaua de ardei, ca asa-i zice, daca nu din ardei iute, aia iute, si din ardei normal, aia dulce. Azi mâine o sa se mire unii ca faina e facuta din grâu si pâinea din... faina. Sau zaharul din trestie de zahar ori sfecla.

Bun, nu punem la socoteala contrafacerile gen Dr. Oetker, care se bazeaza pe E-uri. Ca am auzit de "cacao" facuta din grâu prajit sau alte treburi de acest gen. Oricum, cacao neagra si cu gustul celei din copilarie, nu am mai gasit de mult. Acum cacaua are culoarea rahatului si gustul de nicaieri.

Link spre comentariu
Acum 12 minute, string a spus:

Si da, am câțiva cunoscuți (relativ tineri) peste care (după vaccin) pământul este plat (cu placă de beton).

Au riscat ...

Ei bine, toti prietenii mei, si sunt destui,  unii mai tineri, altii mai batrâni, s-au vaccinat si, ca sa vezi fatalitate, sunt bine merci. Si, ca sa vezi, nici unul nu crede ca Pamântul e plat sau ca americanii nu au ajuns pe Luna.

Link spre comentariu
Acum 20 minute, string a spus:

Ciudat mi se pare doar faptul că cei de la NCBI nu cred (că pământul e plat).

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9115120/

Conclusion

In this large cohort of COVID‐19 vaccinated patients, no increased risk for acute VTE post‐vaccination was identified for the authorized vaccines in the United States.

Oare ce n-am priceput?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări