Усилитель Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Ca e nebunie peste tot.... :a nins in Sahara.... Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Citat Snowfall in a hot desert may seem a contradiction but snow has been recorded several times in the Sahara Desert over the last decades, most recently in January 2022. Thus, snowfall may be unusual but is not unprecedented in the region. https://theconversation.com/snowfall-in-the-sahara-desert-an-unusual-weather-phenomenon-176037 Link spre comentariu
telefunken Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Acum 21 ore, yo9hrb a spus: Peste tot e asa. Practic patentezi o idee, OSIM (in cazul nostru) verifica sa nu fie deja patentata. Daca functioneaza sau nu ... e treaba inventatorului. La noi e un pic diferit, nu poti breveta chiar orice, de exemplu: "mecanismele de tip perpetuum mobile nu sunt susceptibile de aplicare industrială întrucât „funcţionarea” acestora contravine legilor fizicii" Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Probabil, n-am incercat sa brevetez asa ceva. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 In ce hal am ajuns? Cum sa pui așa ceva in boia? https://alephnews.ro/lifestyle/din-ce-este-facut-de-fapt-condimentul-boia-de-ardei-multi-oameni-nu-aveau-idee/ Sa trăiască si Adrian Sârbu pentru ca ii facem reclama moka la site. Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Eeh ... ”Greutate neta: 500 g Ingrediente: 100% piper macinat afumat din regiunea Extremadura din Spania, demidulce (agridulce)” https://www.emag.ro/boia-de-ardei-dulce-afumata-la-chinata-pimenton-de-la-vera-500-g-sp0070/pd/DCT0Z4MBM/?X-Search-Id=611beef7a15d007d2bce&X-Product-Id=96871863&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Vinul se poate face și din struguri. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 string.Tare prezentarea produsului pe emag!Aflăm că e "boia dulce" făcută din ardei iute!!Mai aflăm în final că ar conţine "100% piper afumat măcinat"!! Probabil cei care au preluat prezentarea în spaniolă a produsului au folosit un program automat de traducere.Altfel nu s-ar explica tâmpeniile din expunere. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Ce traducere? Am vazut la raft telemea de oaie, facuta din lapte de vaca. E voie. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 doru3160.Şi-atunci gaşca de la ANPC ce ne tot abureşte că suntem "protejaţi" prin informarea corectă a conţinutului produselor alimentare?? Hai să menţionez una "bună"...Acu ceva vreme îi spun soţiei să ia 2-3 conserve de peşte de la Profi.Ca să fie "sigură" îmi ia 4 conserve diferite şi nu tocmai ieftine. În timp consum din ele şi să vedeţi "experienţă"!Prima conservă a fost în suc propriu cu zahăr.Gustul vai mama lui!A doua macrou în sos cu muştar.Şi ăla dulce şi destul de greţos.A treia cutie sardine în ulei poloneze.Uleiul "botezat" cu ceva arome neidentificabile iar sardinele sărate la greu! Acu eu mă întreb,gustă ăi de le importă din conserve?ANPC-ul lu' peşte gustă?Repet,nu sunt produse ieftine,un kg de peşte conservat sare uşor de 30-60 de lei,să zic că am văzut şi peste 100 de lei!... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 si ANPC este vinovata ca dv. cumparati produse la plesneala, fara sa cititi etichetele? sigur cineva apreciaza gusturile respective, sint mii si mii de produse care nu plac tuturor! Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 15 minutes ago, Marele Savant said: si ANPC este vinovata ca dv. cumparati produse la plesneala, fara sa cititi etichetele? sigur cineva apreciaza gusturile respective, sint mii si mii de produse care nu plac tuturor! Nu este vinovată ANPC (prezumția de nevinovăție). Poate fi eventual vinovată atunci când conservele conțin ca ingredient, omis de pe etichetă, ceva Clostridium botulinum și ANPC constată inadvertența etichetă /conținut, din eroare (materială) de traducere. S-ar putea să fie prea târziu pentru cam 10% din cazuri, însă asta nu contează. Nici accidentele vasculare consecvente ”consumului” de vaccinuri Covid nu contează. Nu? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Acum 1 oră, BRANCA a spus: doru3160.Şi-atunci gaşca de la ANPC ce ne tot abureşte că suntem "protejaţi" prin informarea corectă a conţinutului produselor alimentare?? Nu-ti sună cunoscut ? Dormi in pace, fni veghează pt tine. Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 P.S. Din codul civil vechi (regal): ”Art. 1312. - Vânzătorul este dator să explice curat îndatoririle ce înţelege a lua asupră-şi. Verice clauză obscură sau îndoioasă se interpretă în contra vânzătorului. (Fr. 1602).” https://lege5.ro/Gratuit/g42tgnry/codul-civil-din-1864/5 S-a (a fost) abrogat din ”drept” pentru că nu era rentabil hoților și ”agenturilor” naționale de protecție ... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 (editat) Acum 13 ore, string a spus: Eeh ... ”Greutate neta: 500 g Ingrediente: 100% piper macinat afumat din regiunea Extremadura din Spania, demidulce (agridulce)” https://www.emag.ro/boia-de-ardei-dulce-afumata-la-chinata-pimenton-de-la-vera-500-g-sp0070/pd/DCT0Z4MBM/?X-Search-Id=611beef7a15d007d2bce&X-Product-Id=96871863&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Vinul se poate face și din struguri. Au tradus ametiitii nostri gresit. Pimenton pe langa paprica si ardei se mai traduce si piper. Eu nu am intilnit piper agridulce Editat Ianuarie 27, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Acum 33 minute, string a spus: Nici accidentele vasculare consecvente ”consumului” de vaccinuri Covid nu contează. Nu? Nu va mai legati de vaccinuri si covid ca sar la voi antemir si fabrica de medicamente. Link spre comentariu
Postări Recomandate