Stefan Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 35 minute, Sharky a spus: E clar ca topicul acesta e varza, dar oare a cui clona e antemir? Iar varza?! Topicul este precum titlul acestuia. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Generic noi numim ,,clone,, şi pe cei care au banări repetate şi revin mereu cu acelaşi comportament.Dar nu toţi o fac, nu trebuie generalizăm. Însă zicala ,,lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba,, se verifică, trebuie să recunoaştem Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 @validae normal, un nickname diferit nu poate schimba comportamentul unui om. Știu ca suna comunist sau cum vrei sa-i mai ziceți dar daca pe internet fiecare utilizator ar avea identitatea reala, semnătura digitala pentru absolut orice cont online, atunci lucrurile ar sta diferit. Cândva, atunci când o sa uitam de ACTA, vaccin, război... se va întâmpla si asta. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 13 ore, merck a spus: Stii cat pierde un Porsche de 200k dupa 2 ani? ... Omu' a zis clar: pai daca o dau in stalp iau mult mai mult de 115k. Ia fix aia 115k minus valoarea ramasitelor pamântesti ale masinii. Asigurarile stiu si ele care-i treaba. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 @StefanEu chiar propusesem ca înregistrarea noilor membri să se facă doar pe baza confirmării prin SMS la un număr de telefon cu abonament.Ar fi o măsură extremă, dar n-ar mai intra orice drogat aici... Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Nu stiu cum e in alte tari, dar aici epava o cumperi daca vrei. Iar pretul ei este evaluat in urma unei licitații, nu asa din brișcă. Si iti dai seama ca nu tot timpul se inghesuie lumea si preturile oferite is degeaba. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 2 minute, validae a spus: @StefanEu chiar propusesem ca înregistrarea noilor membri să se facă doar pe baza confirmării prin SMS la un număr de telefon cu abonament.Ar fi o măsură extremă, dar n-ar mai intra orice drogat aici... Dar membrii vechi care primesc ban se vor incadra si ei in categoria noilor membri, ca eu nu am abonament? Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 26 minute, franzm a spus: Ia fix aia 115k minus valoarea ramasitelor pamântesti ale masinii. Asigurarile stiu si ele care-i treaba. La voi in DE, masina nu-i asigurata la valoarea de catalog in loc de pretul din factura? Deci cine prinde un discount baban, in caz de dauna totala nu ramane cu discountul in buzunar? Nu stiu cum e cu prima de la stat in DE ce se da pentru masinile electrice si hybrid plug-in, dar nu cred ca statul cere banii inapoi in caz de dauna totala. In Ro prima nu se returneaza daca masina este inmatriculata minim 12 luni. Deci merita sa nu radiezi masina instant ci sa stepti 12 luni chiar daca ai dauna totala. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 1 oră, antemir a spus: Nu mi-a fost banat nici un cont. Nimeni nu-i perfect. Mai greșesc și moderatorii. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 (editat) Acum 2 ore, antemir a spus: Puteai foarte frumos sa intrebi in privat pe administrator. @Sharky n-are nevoie sa intrebe administratorul, este moderator si are MCSE (si cred ca si MCSD sau ceva pe acolo), deci e pe felie, doar ca ii este lene sa se apuce de puricat si intreaba ca este mai simplu . Editat Ianuarie 22, 2023 de merck Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Offtopic nu prea poţi face aici, la Bodegă.Mai ales pe aşa subiect...dai din una în alta. Ca să fii moderator nu trebuie MCSE ori MCSD...dar ca admin trebuie să ştii totuşi mai multe.N-ai încotro.. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 6 minute, antemir a spus: MCSE, MCSD ... habar n-am ce este aia, dar banuiesc ca este ceva de bine, ia lumea ? Dar vad ca o tot tinem in offtopic. Poate se sesizeaza un moderator la postarea asta a mea Trăim vremuri tot mai grele, când cineva iți zice niște abrevieri e mai bine sa te ferești. Cine știe ce boli tropicale sunt alea?! Sper ca știți de gluma, mai ales in topicul "O lume nebună,nebună..." dintr-o "Bodega". Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 9 minute, Stefan a spus: Sper ca știți de gluma, mai ales in topicul "O lume nebună,nebună..." dintr-o "Bodega". Parcă ai fi Victor, după expresia asta... Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Asa ma distreaza cand tot felul de anonimi banati a n a oara dau lectii in aplicarea regulamentului. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Sper că știți de glumă , chiar dacă nu e de glumit cu asa ceva ! Teoria conspirației are la bază fapte și persoane reale ... https://americans4innovation.blogspot.com/2021/04/anthony-fauci-chief-globalist-snake-oil.html?m=1 Link spre comentariu
Postări Recomandate