BRANCA Postat Ianuarie 21, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 China a avut politica cu un copil pe familie,altfel erau peste 2 miliarde azi! O fi problemă globală asta cu natalitatea,da' sunt ţări care au planuri de "import" de oameni,pregătindu-se de viitor.Un caz tipic e Canada.Cu ocazia asta fac şi selecţie pe criterii de sănătate,pregătire,ş.a. În clipul din link apar armele morţii sistemele lansatoare TOS-1,cu rachete termobarice,în acţiune în Donbas.Nu băgaţi în seamă muzica,e o tehnică copiată după prezentările de armament Vest... https://t.me/voenndelo/1087 Şi apropo de termobarice...Americanii au lansat o bombă pe care au numit-o "mama tuturor" bombelor",iar în replică rusii au detonat "tatăl tuturor bombelor". E vorba de cele mai distructive bombe,după cele nucleare! Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Nu erau 2 miliarde azi pt ca nu aveau ce manca. Au avut multe probleme, nu doar politica. In general problema ca n ai ce pune pe masa. Toata China de azi s a ridicat economic in ultimii 20 25 ani. Asa e cand ai un sistem de conducere tâmpit, dar macar ai biciul in mână. Canada e alta poveste, nu compara cu China. Canada e tara de emigranti deja de sute de ani. Relief ostil. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 4 ore, Sharky a spus: Am fost prin Severin de cateva ori, am vazut ca sunt mai multe be am ve uri decat logane. Or fi din alea ieftine, cu care a mers o batranica sambata la biserica. Loganele noi sunt scumpe. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Batranica ce te saluta cu good morning! Loganele nu stiu dar un lucru era clar cantitatea de smecherie pe mp era mare. In rest zona cazanelor imi place f mult. Mai putin cazanele din trafic. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 34 minute, doru3160 a spus: Or fi din alea ieftine, cu care a mers o batranica sambata la biserica. Loganele noi sunt scumpe. Da, sunt scumpe dar au intrat si ele in randul masinilor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 40 minute, merck a spus: Da, sunt scumpe dar au intrat si ele in randul masinilor. Erau si pana cum masini, dar ne place sa ne punem cenusa in cap. Daca nu-i vw, nu-i masina. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 42 minute, doru3160 a spus: Erau si pana cum masini, dar ne place sa ne punem cenusa in cap. Daca nu-i vw, nu-i masina. functional erau masini (chiar foarte fiabile), dar aspectul nu prea era placut privirii. Acum nu iti este rusine sa te dai jos din asa ceva : Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Dar imi e rusine sa circul in zgomot de la 80 in sus. E chiar penibil. De asta am renunțata achiziția uneia. Tin cazanele le repar cand ma enervez le mai tuf un pumn. Dar un lighean pierde 1500e pe an plus casco. Nu merci, nu ma lasa mana sa achit suma aia pe asa gunoi. Si vb de banu jos nu de rate. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 1 oră, antemir a spus: Cel putin avem o stabilitate politica in Romania in aceste vremuri mai deosebite. "Bulgaria va avea noi alegeri parlamentare anticipate în primăvară, a cincea oară în ultimii doi ani, după ce vineri şi socialiştii au eşuat în formarea unei majorităţi". Pupa-i, ca de aia ne merge "bine"! Toti, o apa si un pamint. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 1 oră în urmă, Sharky a spus: Dar imi e rusine sa circul in zgomot de la 80 in sus. E chiar penibil. De asta am renunțata achiziția uneia. Tin cazanele le repar cand ma enervez le mai tuf un pumn. Dar un lighean pierde 1500e pe an plus casco. Nu merci, nu ma lasa mana sa achit suma aia pe asa gunoi. Si vb de banu jos nu de rate. Stii cat pierde un Porsche de 200k dupa 2 ani? Am crezut ca este 1 aprilie, dar m-am tinut totusi de scaun: dupa 2 ani scade la 115k!!! Si cumparatorii vin cu texte ca asemenea masini se cumpara SH doar de la reprezentanta, nu de la o persoana fizica. Omu' a zis clar: pai daca o dau in stalp iau mult mai mult de 115k. Chiar ca traim intr-o lume nebuna, nebuna! Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Nu are lumea bani de aia. Aici vb de Logan. Sa iei unu te costa o mie lei pe luna daca n ai banii jos. Am explicat ca in ziua de azi e mai ieftin sa tii masina veche. Atata vreme ca duce. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 1 oră în urmă, antemir a spus: Nu cred ca este ceva rau ca au inteles ca trebuie sa o lase mai usor cu disputele politice in perioada asta. Care politica? Noi avem POLITICIENI??? Astia care ne conduc de 33 ani aproape, se pot numi POLITICIENI??? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 N-am ce sa dezvolt. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 E clar ca topicul acesta e varza, dar oare a cui clona e antemir? Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 (editat) Acum 13 minute, Sharky a spus: E clar ca topicul acesta e varza, dar oare a cui clona e antemir? Este fostul @liviu_mihaiu dar nu-i clona, ca nu are doua conturi active, vechiul cont i-a fost banat si a facut un cont nou. Editat Ianuarie 22, 2023 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate