Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, AlpHs00 a spus:

Din cate stiu eu i-au depistat in urma unui apel al unei victime la ambasada americii iar acestia au anuntat autoritățile.

Dacă era o victima din Caracal sau Vaslui, care reclama la șeful de post, am asa o bănuială ca tembelii aia nu erau deranjați absolut deloc.

Link spre comentariu

Daca era una din Vaslui sau Caracal smecherii erau anuntati si lasati sa acopere urmele precum cazul Dinca dar se pare ca bubulii americani sunt peste mafia interlopa.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, BRANCA a spus:

Ca fapt divers,RO e plină de videochatiste.Am impresia că unele plătesc şi impozit la fisc!Ne-am trezit acuma cu "moralitatea" în cioc...

Intra pe stripchat de curiozitate si ai sa gasesti romance la greu care fac videochat.Oricum astea intra pe mai multe siteuri in paralel ca sa prinda gusteru cu banii cei mai multi

Link spre comentariu

În linkul Digi pus mai înainte de AlpHs00, cu fraţii Tate,se specifică că Poliţia a fost anunţată de Ambadada americană că o tânără americană e sechestrată.Ca să n-o lungesc,a fost percheziţie,interogarea fraţilor 5 ore şi...punerea lor în libertate!Pe bune?Ce se înţelege de aici??

Link spre comentariu

Ca baietii aveau relatii si au reusit mai bine de jumatate de an sa stea pe dreapta sperand ca o sa ingroape cazul.  Daca erau niste parlitati fii sigur ca aveau alta soarta.

Ce altceva poti intelege de acolo?

Link spre comentariu
2 minutes ago, BRANCA said:

...

Ca să n-o lungesc,a fost percheziţie,interogarea fraţilor 5 ore şi...punerea lor în libertate!Pe bune?Ce se înţelege de aici??

Se înțelege că ”ursul”, la interogatoriu, nu a declarat /recunoscut că ar fi și ”iepure”, astfel încât beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Link spre comentariu

Pai nu avem justiție cinstită,  plătită regește, cu pensionari tineri și speciali? Curcanii si-au făcut treaba și au preluat procurorii cazul. Crezi ca ăștia la a cui ordin percuteaza?

Link spre comentariu
Acum 7 ore, doru3160 a spus:

De ce vrei tu...eu as prefera de gat, ca daca ramane fara oo, tot poate activa.

de ouå ,pånå moare de durere,caci cu gåtul scapa in cateva minute

Link spre comentariu

Nenea asta, Butoi, nu cumva i-a facut profilul de criminal si lui Geoghe Samoilescu, din Cazul Anca?

To'arsu' Butoi (zic unii) a concluzionat ca acesta este un: ”aberant sexual, caracterizat ca o personalitate dizarmonica, apartinand grupei psiopatiilor marginale a perversilor sexuali”

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări